Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
350.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Denuedo

Oyunda ' ping ' ile ilgili sıkıntı yaşandıgına dair yorumlar okudum, gerçekten ping mevzusu oyunu etkileyecek kadar varmı? Avrupa sunucuları hangi ülkede ki bukadar ping muhabbeti dönüyor ortada...Oyunu alacağım fakat bu ping olayı kafamı kurcalamıyor değil...

Diğer oyunlara göre daha az etkiliyor ping.Benim ping 100-140 civarı değişiyor ama 5 kişi takım olduğumuz için her 10 ranked maçtan 7-8ini alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

quote:

Oyunda ' ping ' ile ilgili sıkıntı yaşandıgına dair yorumlar okudum, gerçekten ping mevzusu oyunu etkileyecek kadar varmı? Avrupa sunucuları hangi ülkede ki bukadar ping muhabbeti dönüyor ortada...Oyunu alacağım fakat bu ping olayı kafamı kurcalamıyor değil...

Diğer oyunlara göre daha az etkiliyor ping.Benim ping 100-140 civarı değişiyor ama 5 kişi takım olduğumuz için her 10 ranked maçtan 7-8ini alıyoruz.

Cevap için teşekkür ederim. Oyunu çözdükten sonra katılmak isterim aranıza

• takım halınde oynamak isteyen olursa bi takım kurabiliriz not: ts adresi var
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198048374530/ Oynayabiliriz hocam eklerseniz. Ayrıca başka birlikte oynamak isteyen arkadaşlar varsa @dockhanger ' ın dediği gibi bir DH takımı kurabiliriz.
  • quote:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198048374530/ Oynayabiliriz hocam eklerseniz. Ayrıca başka birlikte oynamak isteyen arkadaşlar varsa @dockhanger ' ın dediği gibi bir DH takımı kurabiliriz.

Ben ekledim sen kabul edersin kardeşim
  • Öncelikle herkese selamlar ,

Oyun gerçekten harika yeni gelen uptade'ler ile dahada bir stabil oldu ve arkadaş topluluğu yada kendiniz bile oynasanız asla ama asla sıkmıyor ( şahsen ben mutluyum )

İmkanınız varsa alın oynayın oynatın old school'a hitap eden güzel bir kitlesi olan rekabetci fps tactic oyunu var karşınızda
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir davet gelmedi dostum
  • Oyun daha mı stabil oldu? Oyun şu an bug yuvası. Adamın 'kafasına' 3 mermi isabet ettirdim ama ölmedi anca C4 ile durdurabildik Unbreakable duvarlardan headshot atan mı dersin, 6-7 bıçaklanmayla bile ölmeyen mi dersin, headshotların injure sayılması mı dersin neler neler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Oyun daha mı stabil oldu? Oyun şu an bug yuvası. Adamın 'kafasına' 3 mermi isabet ettirdim ama ölmedi anca C4 ile durdurabildik Unbreakable duvarlardan headshot atan mı dersin, 6-7 bıçaklanmayla bile ölmeyen mi dersin, headshotların injure sayılması mı dersin neler neler...

Valla ben bir problemle karşılaşmadım hocam ama oyuna kötü diyemeyiz getirdiği mekanik , yıkım ve rekabet şahane

Özellikle vuruş hissi inanılmaz

Birlikte oynayalımmı hangi platformdasınız ? Steam id : Barnes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSiyah -- 6 Şubat 2016; 19:47:51 >

• MrSiyah M kullanıcısına yanıt
    Uplay'den oynuyorum ama yeni patch gelene kadar oynamayacağım artık. Netcode ve Lag sorunu çok tepki aldı geliştiriciler de haberimiz var çalışıyoruz yazmışlar Steam'de. Kendi kaydım değil ama şöyle bir video atayım örnek olarak hatta bu ve bundan daha beter onlarca video var.

• quote:

Uplay'den oynuyorum ama yeni patch gelene kadar oynamayacağım artık. Netcode ve Lag sorunu çok tepki aldı geliştiriciler de haberimiz var çalışıyoruz yazmışlar Steam'de. Kendi kaydım değil ama şöyle bir video atayım örnek olarak hatta bu ve bundan daha beter onlarca video var.

Teşekkürler bilgilendirmen için ama ben gerçekten çok sevdim oyunu fanboyluk yapmıyorum sadece eski bir R6'cı olarak düzelicektir mutlaka

• MrSiyah M kullanıcısına yanıt
    Ben normalde FPS oynamam ama bu oyun benim de çok hoşuma gitti. Güzel oyun ama umarım Ubisoft bunu da mahvetmez.
  • quote:

Ben normalde FPS oynamam ama bu oyun benim de çok hoşuma gitti. Güzel oyun ama umarım Ubisoft bunu da mahvetmez.

Katılıyorum sevgili forum arkadaşım.
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    uplayden gönderdim dostum gelmesi lazım kabul etmen lazım
  • turkmenbeyi nickli velet buradan mı bi cevap versin bakim bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

turkmenbeyi nickli velet buradan mı bi cevap versin bakim bana

Yeni nesil ergenleri çok hadsiz ne yazıkki
  • Arkadaşlar oyun çok pahalı. Uygun fiyatlı alınabilecek bir yer yok mu? İkinci el bölümünde satılık ilanı yok nerdeyse. herkes alınık ilanı açmış. pek dönüş yapan da olmuyor.
  • quote:

oyun gercekten guzel fakat sanki henuz tamamlanmamis hissi veriyor, henuz buga rastlamadim ama unbreakable duvarlar olmasi oyunun amacini bozuyor, zaten 3-5 kapali mekanda gececek bir oyun, heryeri breakable yapamazmisin koskoca ubisoft olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Arkadaşlar oyun çok pahalı. Uygun fiyatlı alınabilecek bir yer yok mu? İkinci el bölümünde satılık ilanı yok nerdeyse. herkes alınık ilanı açmış. pek dönüş yapan da olmuyor.

Ben simdilik almanizi tavsiye etmem hocam, arkadaslarin soyledigi gibi buglar mevcutmus ben henuz denk gelmedim fakat, yer yer durudk yere disconnect problemi oluyor. oynuyorsunuz tak oyundan atmis hem biraz fiyatlari inebilir hemde buglar giderilir zamanla, bence aceleci davranmayin ucuza denk gelirseniz alin gelmezsede gelmesini beklersiniz,

• quote:

Orijinalden alıntı: NeDeS

Bir videoda benden gelsin. Biraz uzun soluklu bir video oldu ancak. Cok fazla video birikti ve ilk defa boyle bir işe kalkiştim. Başlarda sıkıcı olabilir..Sonunu getirin beğeniceksiniz..

Not: Fazlasiyla küfürlü olabilir. lütfen mazur gorun. İyi seyirler.

-

Clan maçı yapmak ister misiniz?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.