Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
350.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu uzatmak, kirletmek niyetinde değilim, mobilden baktığım kadarıyla kimseye hitaben birşey yazmadım, ortaya videolar ne kadar çirkin ve itici yazmışım, bunda hakaret yok, iğrenç dedim mi bilmiyorum, görmedim.
    Nerede yaşıyorsunuz a alınan varsa kusura bakmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar almayı düşünüyorum ama temiz çalıştırır mı makine bilmiyorum. yardımcı olacak olan?

Işlemci: Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek Işlemci
    RAM: 6 GB DDR3 1333 Mhz. (Max. 8 GB) Ram
    Ekran karti: NVIDIA GeForce GT 550M Max. 2613 MB Ekran Kartı
    Ekran boyutu: 15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080)
    Işletim sistemi: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-Ing (64 Bit)
    Işlemci türü: Intel Core i7
    Rj45-ethernet: 10/100/1000
    Wireless lan: 802.11 a/b/g/n
  • prince1907 kullanıcısına yanıt
    Low-Medium ayarlarda oynarsın.
  • Serverlarda bir sorun var sanırım bağlanamıyorum oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

Serverlarda bir sorun var sanırım bağlanamıyorum oyuna.

Selam hocam evet her ülkede ne yazıkki bağlantı sorunu var reddit forumlarında üzerinde çalıştıklarını belirttiler bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSiyah

quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

Serverlarda bir sorun var sanırım bağlanamıyorum oyuna.

Selam hocam evet her ülkede ne yazıkki bağlantı sorunu var reddit forumlarında üzerinde çalıştıklarını belirttiler bilginize

Güncelleme ;

Server sıkıntıları düzeltildi , iyi oyunlar.
  • Arkadaşlar merhaba,uplay a giremiyorum sürekli şifre hatası veriyor,şifreyi değiştirdim,2 gün sonra yani bugün tekrar aynı hatayı veriyor
    bu sorunu yaşayanlar varmı acaba?Yardımcı olursanuz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: METNER

Arkadaşlar merhaba,uplay a giremiyorum sürekli şifre hatası veriyor,şifreyi değiştirdim,2 gün sonra yani bugün tekrar aynı hatayı veriyor
    bu sorunu yaşayanlar varmı acaba?Yardımcı olursanuz çok sevinirim.

Hocam 2 saat önce bende giriş yapamadım genel bir sorun galiba

• teşekkür ederim.
  • Oyuna geniş çaplı 2.1 güncellemesi geldi. Oyundaki birçok bug ve glitch engellenmiş. (Kapkan, Glaz/Castle vs. gibi)

Ama benim en beğendiğim güncelleme artık Blitz'i kafadan vurabileceğiz. Eskiden çömeldiğinde kalkanı kafasını da koruyordu ama artık çömelse de, sırt üstü yatsa da kalkanı kafasını korumuyor. Çömelerek oynadığında ölümsüz bir operatör oluyordu ama artık Headshot yiyebiliyor.
  • oyun gittikçe daha da kötüye gidiyor ilk hali bile çok daha iyiydi. server durumu rezalet matchmaking daha da kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

oyun gittikçe daha da kötüye gidiyor ilk hali bile çok daha iyiydi. server durumu rezalet matchmaking daha da kötü.

Match-making'in düzelmesi uzun sürer de, match-making dışında çok ciddi bir problemi de kalmadı bence oyunun. Bağlantı problemleri de minimuma indirilmiş durumda en azından uzun süredir oyundayken birden düşmüyorum.

Rank sistemi ve match-making sistemi şuan en büyük problem. Onlarda birbiriyle bağlantılı olduğu için rayına oturması yaz aylarını bulur bence. 2. DLC ile düzeltilir diye umuyorum.
  • Arkadaşlar bu ping oluyı ne olcakya şuanda en düşük 140 larda oynuyorum bazen 400 500 oluyor o zamanda oyundan atıyor saten
    Bu arada isteyen ekleye bilir uplay: dokhey
    adım deniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Oyuna geniş çaplı 2.1 güncellemesi geldi. Oyundaki birçok bug ve glitch engellenmiş. (Kapkan, Glaz/Castle vs. gibi)

Ama benim en beğendiğim güncelleme artık Blitz'i kafadan vurabileceğiz. Eskiden çömeldiğinde kalkanı kafasını da koruyordu ama artık çömelse de, sırt üstü yatsa da kalkanı kafasını korumuyor. Çömelerek oynadığında ölümsüz bir operatör oluyordu ama artık Headshot yiyebiliyor.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın öyle değil kalkanın boyu uzatıldı eskiden eğildiğinde 3 metre mesafeden çok kolay headshot yiyordu kalkandan kafasının üstü görünüyor diye kafa modeli küçültülüp kalkanın boyu uzatıldı artık eğildiğinde yakındanda kafasının üstü görünmüyor böylece yakındanda headshot yemiyor eğildiğinde buradada resimleri var blitzle ilgili olan ilk resim patchden önce ikincisi dün gelen patchden sonra
    forums.ubi.com
    In-Depth Patch Notes – Update 2.1. – February 11th (PC) & February 17th (Console) | Forums
    http://forums.ubi.com/showthread.php/1387463-In-Depth-Patch-Notes-
    –-Update-2-1-–-February-11th-(PC)-amp-February-16th-(Console)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscarecroww -- 12 Şubat 2016; 12:53:14 >

• son gelen patchle 8 rank birden düşürmüş beni baya bir aynı sorunu yaşayan var gördüğüm kadarıyla oyunda. bakalım bunda nasıl mağdur ederek çözüm üretecekler.

edit: bazı kişilerde eski rank sisteminde bug vardı bu hak ettiğiniz yerler tarzı konusmus ubi forumlarında. 0.8 w/l ile copper 1 ı haketmiyorumdur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanic78 -- 12 Şubat 2016; 13:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

quote:

Oyuna geniş çaplı 2.1 güncellemesi geldi. Oyundaki birçok bug ve glitch engellenmiş. (Kapkan, Glaz/Castle vs. gibi)

Sen olayı çok yanlış anlamışsın öyle değil kalkanın boyu uzatıldı eskiden eğildiğinde 3 metre mesafeden çok kolay headshot yiyordu kalkandan kafasının üstü görünüyor diye kafa modeli küçültülüp kalkanın boyu uzatıldı artık eğildiğinde yakındanda kafasının üstü görünmüyor böylece yakındanda headshot yemiyor eğildiğinde buradada resimleri var blitzle ilgili olan ilk resim patchden önce ikincisi dün gelen patchden sonra
    forums.ubi.com
    In-Depth Patch Notes – Update 2.1. – February 11th (PC) & February 17th (Console) | Forums

Ben patch notes'lara bakmadan bir yerde resimleri gördüm sadece. Sandım ki Blitz artık HS yiyebilecek

Zaten OP bir operatördü, iyicene OP yaptılar desene o zaman. C4 atmaya kalksan atana kadar vuruyor, karşısına geçsen kalkanı açtığı an HS atıyor. Glaz bile çoğu zaman tek atamıyor ama Blitz maşallah 100 metreden pistolle HS atabiliyordu.

Birde gece bir oyunda başıma geldi. Önceden kalkanlı operatörlere ilk bıçak atma hamlesinde kalkanını açıyordu ondan sonra bıçak atabiliyordun. Ama dün gece ki bir oyunda Montagne'nin dibine girdim hatta kaçarken peşinden kovaladım ama bir türlü ne kalkanı açtı ne de bıçak attı.

Kalkanlı operatörlere bir şekilde C4 dışında öldürme imkanı vermeleri lazım diplerine girmeden. Blitz'in zaten yanına yaklaşamıyorsun, Montagne'de dibine yaklaştığında Revolver ile çoğu zaman tek atıyor. C4 özelliği olmayan bir operatörle oynuyorsan hiç mi hiç şansın kalmıyor. C4 olsa bile çoğu zaman atana kadar Blitz öldürüyor.

Bir şekilde birşey yapmaları lazım bu kalkanlı operatörlere. Ya bu kadar ölümsüz olmayacaklar ve C4'süz operatörlerde bir şekilde öldürebilecek, yada özellikle Blitz o pistolle 100-150 metreden HS atamayacak. Şu garajın dışında snow mobile olan haritada, Blitz garajın dışında bende Wine Cellar'da duvara ufak bir deli açmış bekliyorum. Ben daha Blitz'i görmeden, Blitz o mesafeden ve o ufacık delikten tek mermi HS vuruyor. Aynı şey House haritasında da oluyor. Ben yatak odasında yatağın arkasındayım, Blitz'te ön kapı merdivenlerinde ve o mesafeden nasıl AIM alıyorda tek mermi HS atıyor. Blitz gerçekten bazen sinir ediyor insanı. HS oranı çok yüksek bence özellikle bu şekilde ayarlanmış diye düşünüyorum. Aynı pistolle dibdibe kapıştığım oluyor bazen düşmanla, benim yada düşmanın kafama vurmasına rağmen öldürmüyor ama Blitz kullanınca mesafe tanımaksızın HS atıyor. Ve ne hikmetse ben Blitz aldığımda ve çömelerek oynamama rağmen sanki kalkan yokmuş gibi çatır çatır vuruyorlar Yada kalkanı açmamla HS yemem bir oluyor. Tamam biliyorum kalkanlı operatörlerle oynamayı beceremiyorum, sevmiyorumda zaten ama biz vurduğumuzda neden ölmüyor bu kalkanlar Beraber oynadığım bir Twitch yayıncısı var, onun bir sözü var bu konuda. "Bizim silahlar boncuk atıyor" Hakikaten de bazen öyle oluyor.

• Oyunu yeni aldım ve iniyor . Tek başımayım . Oynamak isteyenler steamden ekleyebilir . Steam profilim imzamda yer alıyor .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

quote:

forums.ubi.com

Ben patch notes'lara bakmadan bir yerde resimleri gördüm sadece. Sandım ki Blitz artık HS yiyebilecek

Zaten OP bir operatördü, iyicene OP yaptılar desene o zaman. C4 atmaya kalksan atana kadar vuruyor, karşısına geçsen kalkanı açtığı an HS atıyor. Glaz bile çoğu zaman tek atamıyor ama Blitz maşallah 100 metreden pistolle HS atabiliyordu.

Birde gece bir oyunda başıma geldi. Önceden kalkanlı operatörlere ilk bıçak atma hamlesinde kalkanını açıyordu ondan sonra bıçak atabiliyordun. Ama dün gece ki bir oyunda Montagne'nin dibine girdim hatta kaçarken peşinden kovaladım ama bir türlü ne kalkanı açtı ne de bıçak attı.

Kalkanlı operatörlere bir şekilde C4 dışında öldürme imkanı vermeleri lazım diplerine girmeden. Blitz'in zaten yanına yaklaşamıyorsun, Montagne'de dibine yaklaştığında Revolver ile çoğu zaman tek atıyor. C4 özelliği olmayan bir operatörle oynuyorsan hiç mi hiç şansın kalmıyor. C4 olsa bile çoğu zaman atana kadar Blitz öldürüyor.

Bir şekilde birşey yapmaları lazım bu kalkanlı operatörlere. Ya bu kadar ölümsüz olmayacaklar ve C4'süz operatörlerde bir şekilde öldürebilecek, yada özellikle Blitz o pistolle 100-150 metreden HS atamayacak. Şu garajın dışında snow mobile olan haritada, Blitz garajın dışında bende Wine Cellar'da duvara ufak bir deli açmış bekliyorum. Ben daha Blitz'i görmeden, Blitz o mesafeden ve o ufacık delikten tek mermi HS vuruyor. Aynı şey House haritasında da oluyor. Ben yatak odasında yatağın arkasındayım, Blitz'te ön kapı merdivenlerinde ve o mesafeden nasıl AIM alıyorda tek mermi HS atıyor. Blitz gerçekten bazen sinir ediyor insanı. HS oranı çok yüksek bence özellikle bu şekilde ayarlanmış diye düşünüyorum. Aynı pistolle dibdibe kapıştığım oluyor bazen düşmanla, benim yada düşmanın kafama vurmasına rağmen öldürmüyor ama Blitz kullanınca mesafe tanımaksızın HS atıyor. Ve ne hikmetse ben Blitz aldığımda ve çömelerek oynamama rağmen sanki kalkan yokmuş gibi çatır çatır vuruyorlar Yada kalkanı açmamla HS yemem bir oluyor. Tamam biliyorum kalkanlı operatörlerle oynamayı beceremiyorum, sevmiyorumda zaten ama biz vurduğumuzda neden ölmüyor bu kalkanlar Beraber oynadığım bir Twitch yayıncısı var, onun bir sözü var bu konuda. "Bizim silahlar boncuk atıyor" Hakikaten de bazen öyle oluyor.

Montagne zaten kalkanı açıkken hiçbir zaman bıçaktan etkilenmiyordu ön taraftan yeni birşey değil plat 3 ligindeyim kalkanı operatörlere karşı herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum hareketli olun kafasına nişan alıp kalkan açmasını beklemeyin birde flank atmaya çalışın

• quote:

Orijinalden alıntı: happy55

Arkadaşlar bu ping oluyı ne olcakya şuanda en düşük 140 larda oynuyorum bazen 400 500 oluyor o zamanda oyundan atıyor saten
    Bu arada isteyen ekleye bilir uplay: dokhey
    adım deniz

bende 120-150 arası pingle oynuyorum ama alıştım sıkıntı olmuyor artık
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.