Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
350.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sscarecroww

quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

quote:

Oyuna geniş çaplı 2.1 güncellemesi geldi. Oyundaki birçok bug ve glitch engellenmiş. (Kapkan, Glaz/Castle vs. gibi)

Ama benim en beğendiğim güncelleme artık Blitz'i kafadan vurabileceğiz. Eskiden çömeldiğinde kalkanı kafasını da koruyordu ama artık çömelse de, sırt üstü yatsa da kalkanı kafasını korumuyor. Çömelerek oynadığında ölümsüz bir operatör oluyordu ama artık Headshot yiyebiliyor.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın öyle değil kalkanın boyu uzatıldı eskiden eğildiğinde 3 metre mesafeden çok kolay headshot yiyordu kalkandan kafasının üstü görünüyor diye kafa modeli küçültülüp kalkanın boyu uzatıldı artık eğildiğinde yakındanda kafasının üstü görünmüyor böylece yakındanda headshot yemiyor eğildiğinde buradada resimleri var blitzle ilgili olan ilk resim patchden önce ikincisi dün gelen patchden sonra
    forums.ubi.com
    In-Depth Patch Notes – Update 2.1. – February 11th (PC) & February 17th (Console) | Forums
    http://forums.ubi.com/showthread.php/1387463-In-Depth-Patch-Notes-
    –-Update-2-1-–-February-11th-(PC)-amp-February-16th-(Console)

Ben patch notes'lara bakmadan bir yerde resimleri gördüm sadece. Sandım ki Blitz artık HS yiyebilecek

Zaten OP bir operatördü, iyicene OP yaptılar desene o zaman. C4 atmaya kalksan atana kadar vuruyor, karşısına geçsen kalkanı açtığı an HS atıyor. Glaz bile çoğu zaman tek atamıyor ama Blitz maşallah 100 metreden pistolle HS atabiliyordu.

Birde gece bir oyunda başıma geldi. Önceden kalkanlı operatörlere ilk bıçak atma hamlesinde kalkanını açıyordu ondan sonra bıçak atabiliyordun. Ama dün gece ki bir oyunda Montagne'nin dibine girdim hatta kaçarken peşinden kovaladım ama bir türlü ne kalkanı açtı ne de bıçak attı.

Kalkanlı operatörlere bir şekilde C4 dışında öldürme imkanı vermeleri lazım diplerine girmeden. Blitz'in zaten yanına yaklaşamıyorsun, Montagne'de dibine yaklaştığında Revolver ile çoğu zaman tek atıyor. C4 özelliği olmayan bir operatörle oynuyorsan hiç mi hiç şansın kalmıyor. C4 olsa bile çoğu zaman atana kadar Blitz öldürüyor.

Bir şekilde birşey yapmaları lazım bu kalkanlı operatörlere. Ya bu kadar ölümsüz olmayacaklar ve C4'süz operatörlerde bir şekilde öldürebilecek, yada özellikle Blitz o pistolle 100-150 metreden HS atamayacak. Şu garajın dışında snow mobile olan haritada, Blitz garajın dışında bende Wine Cellar'da duvara ufak bir deli açmış bekliyorum. Ben daha Blitz'i görmeden, Blitz o mesafeden ve o ufacık delikten tek mermi HS vuruyor. Aynı şey House haritasında da oluyor. Ben yatak odasında yatağın arkasındayım, Blitz'te ön kapı merdivenlerinde ve o mesafeden nasıl AIM alıyorda tek mermi HS atıyor. Blitz gerçekten bazen sinir ediyor insanı. HS oranı çok yüksek bence özellikle bu şekilde ayarlanmış diye düşünüyorum. Aynı pistolle dibdibe kapıştığım oluyor bazen düşmanla, benim yada düşmanın kafama vurmasına rağmen öldürmüyor ama Blitz kullanınca mesafe tanımaksızın HS atıyor. Ve ne hikmetse ben Blitz aldığımda ve çömelerek oynamama rağmen sanki kalkan yokmuş gibi çatır çatır vuruyorlar Yada kalkanı açmamla HS yemem bir oluyor. Tamam biliyorum kalkanlı operatörlerle oynamayı beceremiyorum, sevmiyorumda zaten ama biz vurduğumuzda neden ölmüyor bu kalkanlar Beraber oynadığım bir Twitch yayıncısı var, onun bir sözü var bu konuda. "Bizim silahlar boncuk atıyor" Hakikaten de bazen öyle oluyor.

Montagne zaten kalkanı açıkken hiçbir zaman bıçaktan etkilenmiyordu ön taraftan yeni birşey değil plat 3 ligindeyim kalkanı operatörlere karşı herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum hareketli olun kafasına nişan alıp kalkan açmasını beklemeyin birde flank atmaya çalışın

Hocam bende Eylül ayındaki kapalı betadan beri oynuyorum, Montagne'nin kalkanı açıkken bıçak yemediğini çok iyi biliyorum. Söylediğim gibi kalkanı açık değildi ve zaten mermisi bittiği için sanırım kaçıyordu. Ne önden, ne yandan ne arkadan hiçbir türlü bıçak atmadı, kalkanını da açmadı.

Montagne'de sıkıntı yokta, Blitz cidden OP durumda şuan. Ufak bir nerf yemesi gerekiyor bence Blitz'in. Glaz'ın vuramadığı mesafeden Blitz pistolle çok rahat adam öldürüyor.

• Blitz hikayen gayet güzelmiş zevkle okudum .

Ping bazen yüksek olsadece lag olmuyor sadece rakamsal olarak yüksek , oyunda herhangi bir takılma yok yani anlık değişme yok

Herkese iyi operasyonlar ekleyin birbirinizi sonra dalın operasyona

Sevgiler
  • Beyler bende almk istiyorum bu oyunda takımca oynucak arkadaşım yok varmi bi takımınız eksik oldugunda oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün çok fazla hileci ye denk geldik rankedda.Hepsini kayıt edip ubisoft a ticket attım.Hepsi banı yedi büyük ihtimalle.Bir tane türk vardı.
    Hileci Nick Köstek23 bu adamı görürseniz tekrar kayıt edip ticket atın ubisofta banlansın.Onunla maçtayken kayıt kapalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Dün çok fazla hileci ye denk geldik rankedda.Hepsini kayıt edip ubisoft a ticket attım.Hepsi banı yedi büyük ihtimalle.Bir tane türk vardı.
    Hileci Nick Köstek23 bu adamı görürseniz tekrar kayıt edip ticket atın ubisofta banlansın.Onunla maçtayken kayıt kapalıydı.

Rekabet içeren her oyunda hile %0.1'de olsa muhakkak oluyor önemli olan olurken aynı süreç içerisinde önlemini almak :) ,

Duyarlılığın için tebrik ediyorum

Operasyonlara devam
  • quote:

Dün çok fazla hileci ye denk geldik rankedda.Hepsini kayıt edip ubisoft a ticket attım.Hepsi banı yedi büyük ihtimalle.Bir tane türk vardı.

Şimdiye kadar toplamda 4 kişi report ettim hepsinde de aynı cevabı verdiler, klasik copy-paste destek cevapları.

"Elinizde video yada ekran görüntüsü varmı?"

Lan benim video çekme zorunluluğum mu var, sen kendi itibarın açısından oyunundaki hilecileri, hurdacıları tespit edip banlayacaksın. Ayrıca screenshot nedir? Screenshot'tan hile tespiti mi yapılır. Birde utanmadan E-Spor olucaz diyorsunuz. Babayı olursunuz bu şekilde e-spor. Daha oyun için report sistemin bile yok. Report etmek için tarayıcıdan 40 farklı yere giriyorsun.

• quote:

quote:

Şimdiye kadar toplamda 4 kişi report ettim hepsinde de aynı cevabı verdiler, klasik copy-paste destek cevapları.

Lan benim video çekme zorunluluğum mu var, sen kendi itibarın açısından oyunundaki hilecileri, hurdacıları tespit edip banlayacaksın. Ayrıca screenshot nedir? Screenshot'tan hile tespiti mi yapılır. Birde utanmadan E-Spor olucaz diyorsunuz. Babayı olursunuz bu şekilde e-spor. Daha oyun için report sistemin bile yok. Report etmek için tarayıcıdan 40 farklı yere giriyorsun.

ne hilesi nişanmi duvarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: happy55

quote:

quote:

ne hilesi nişanmi duvarmı?

Hilelerde genellikle ikisi de oluyor. İsteğe bağlı auto-aim'i kapatabiliyorsun. Youtube'dan bakabilirsin Rainbow'daki hilelere.

• Arkadaşlar her bölümdeki kamareları nasıl ezberliyebiliyosunuz ?
  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kere yerlerine baktıktan sonra aklınızda kalıyor bir de sürekli oynayınca alışkanlık oluyor direk kameralara gidiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PnshR88

Hocam bir kere yerlerine baktıktan sonra aklınızda kalıyor bir de sürekli oynayınca alışkanlık oluyor direk kameralara gidiyorsunuz

Valla sabah oynadım 2 bölüm ard arda kameraları patlattım 2 saat önce girdim kameralar yokmuş gibi oynadım
  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi ekranda you have been spoted yazı görmedikçe kameralara bakmıyor bile ama bence çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: PnshR88

Çoğu kişi ekranda you have been spoted yazı görmedikçe kameralara bakmıyor bile ama bence çok önemli

Bazıları görse bile bakmıyor .
  • Arkadaşlar oyunda kameralar dan daha önemli 2 takip aracı var. Biri basacağınız alana girmeden önce 6 ya basarak 2. dronu göndermeniz. Böylece içerde pusuya yatmış köftecileri, duvar delip soteye yatan muslukçuları tespit edip, 3 yaşa basmıyorsunuz. Diğeri ve en önemlisi surround headsetiniz varsa oyun buna uygun yapılmış, adam kıçını kaşısa duyuyorsunuz. Tahtada, demirde matta yürüyen adamların ayak sesleri farklı. Birçok pro böyle yer tespiti yapıp pozisyon alıyor.

Dayak yiye yiye öğreniyor insan bu oyunu
  • Şu 2.1 Güncellemesinden sonra Ranked da acayip bir hile artışı var. Kimseye güvenemiyorsunuz.
    Karşı takım hile açınca bizim takıma gelen rastgele gelen biri de hile açtı hilesi iyi olan oyunu kazandı.Özellikle akşam 11 den sonra sayıları bayağı artıyor. Aman dikkat diyeyim.
  • Oyunu çıkış gününden beri her gün aralıksız oynamışımdır belki 1 yada 2 kez hack kullanana denk geldim sanırım. Emin de değilim ama bir çok kez hack damgası yedim sayısını hatırlamıyorum. İnsanların kolayca hack damgası yiyebileceği bir oyun bu. Kısaca başıma gelenleri yazıcam. Öncelikle oyuna takım olarak giriyorum ve hiç bir şekilde dronelarla spot çekmiyorum. saklıyorum ve bekliyorum. Daha sonra acele etmeden 2 dk kalana kadar bekleyip pusan oyunculara içeri girerken pre-fire atıyorum yada el bombası sallıyorum. Dediğim gibi kolaylıkla hack damgası yiyebileceğiniz bir oyun özellikle ranked maçlarda. Bunun gibi bir çok örnek verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRedLineTRx

Arkadaşlar her bölümdeki kamareları nasıl ezberliyebiliyosunuz ?

1) Arkadaşların dediği gibi savunmadayken kameraları kullana kullana yerlerini ezberliyorsun.

2) Dışarıda olan kameralar her zaman beyaz direklerin en üstündedir. Haritada gördüğün her beyaz direğin üstüne bakmalısın.

3) Saldırı takımındayken dronela gezerkende nerede kamera var görebilirsin. Sadece biraz dikkatli bakmak ve oynamak gerekli.

Rainbow'da en önemli şey kameralar ve dronelar. Özellikle drone kullanmayanlar ya Frost tuzağına takılıyor yada roamerlara daha 1 dakika geçmeden ölüyorlar.

Bilmeyenler için şöyle bir taktik vereyim. Öncelikle oyun başında objective bulmak için kullandığınız dronenunuzu beleşten öldürtmeyin. Eğer objective bulunduysa başka bir odaya saklayın, mümkünse yerde falanda olmasın. Sonra oyun başladığında o ilk dronenunuzla nereden gireceksiniz etrafına bir göz gezdirin roamer var mı diye. Eğer varsa ve roamer drone u gördüyse mutlaka yer değiştirecektir. Eğer roamer dronenunuzu vurduysa 2. drone geçebilirsiniz 6 tuşu ile. Bu seferde objective ve çevresine bakın pusucu ve pencere altı Frost tuzakları varmı diye. Varsa yerleri aklınızda tutun. Bu dediklerimi yaptıysanız genellikle 2 dakikadan az bir süreniz kalmıştır. Yavaş yavaş, paldır küldür koşmadan içeri girmeye başlayın. 1 dakika ve daha az bir süre kaldıktan sonra genellikle roamerlarda yavaş yavaş objective'e yaklaşmaya başlarlar. Bundan sonrası sizin ve ekibinizin beceresine kalmıştır.

Eğer Twitch'ten yüksek ranklı oyuncuların maçlarına yada ESL maçlarına bakarsanız, çoğunluklu çatışmalar 0.30 ile 1 dakika arasında yapılır. Böylelikle savunma yapan takımda acaba nereden gelecekler diye stres yapmaya başlarlar ve hata yapma oranları artar. Ama genellikle oyuncular hemen içeri girme peşindeler. Böyle oyuncular roamerların ve Frostun tam istediği tip oyuncular. Ha unutmadan birde Spawn Killcilerin en sevdiği tip oyunculardır. Spawn Kill olaylarına da çok dikkat etmek lazım. Eğer kırık kapı, pencere görürseniz sakın açıkta olmayın. Birşeyin arkasına geçin ve orayı kesin. Spawn Kill yapmak yada Spawn Kill yapanları öldürmek için ACOG Sight kullanırsanız daha rahat edersiniz. Zaten Spawn Kill yapmak için ACOG Sight çoğu haritada şart.

Ek olarak Frost tuzağı ile ilgili şunu söyliyim, eğer camdan giriyorsanız ve altında Frost tuzağı varsa, içeri girerken hemen tuzağa nişan alın ve 2-3 kere ateş edin. Ama bunu çok hızlı yapmanız lazım. Yanlış hesaplamadıysam pencereden girme animasyonu 2 saniye civarında olması lazım. Nişanınızı aşağı tutarak girerseniz çok rahatlıkla 2-3 mermi sıkabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

Oyunu çıkış gününden beri her gün aralıksız oynamışımdır belki 1 yada 2 kez hack kullanana denk geldim sanırım. Emin de değilim ama bir çok kez hack damgası yedim sayısını hatırlamıyorum. İnsanların kolayca hack damgası yiyebileceği bir oyun bu. Kısaca başıma gelenleri yazıcam. Öncelikle oyuna takım olarak giriyorum ve hiç bir şekilde dronelarla spot çekmiyorum. saklıyorum ve bekliyorum. Daha sonra acele etmeden 2 dk kalana kadar bekleyip pusan oyunculara içeri girerken pre-fire atıyorum yada el bombası sallıyorum. Dediğim gibi kolaylıkla hack damgası yiyebileceğiniz bir oyun özellikle ranked maçlarda. Bunun gibi bir çok örnek verebilirim.

Gelin clan maçı yapalım madem takımınız var.
  • quote:

quote:

Oyunu çıkış gününden beri her gün aralıksız oynamışımdır belki 1 yada 2 kez hack kullanana denk geldim sanırım. Emin de değilim ama bir çok kez hack damgası yedim sayısını hatırlamıyorum. İnsanların kolayca hack damgası yiyebileceği bir oyun bu. Kısaca başıma gelenleri yazıcam. Öncelikle oyuna takım olarak giriyorum ve hiç bir şekilde dronelarla spot çekmiyorum. saklıyorum ve bekliyorum. Daha sonra acele etmeden 2 dk kalana kadar bekleyip pusan oyunculara içeri girerken pre-fire atıyorum yada el bombası sallıyorum. Dediğim gibi kolaylıkla hack damgası yiyebileceğiniz bir oyun özellikle ranked maçlarda. Bunun gibi bir çok örnek verebilirim.

Tabi neden olmasın. DB.TwexamR uplay ismim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tabi neden olmasın. DB.TwexamR uplay ismim

TeS.Mr.Anderson benim nick sende ekliyim zaten

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.