Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
351.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne çektirdi şu oyun bana ya. Bi türlü adam akıllı oynayamadım. Ses kesilmesi, kernel crash sonucu şimdi de format attım uplay oyunu görsün diye uğraşıyorum. Para verip ubisot yüzünden rezil oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 1 Mart 2016; 14:46:48 >
  • Ubisoft hacklerin anasını ağlatmaya başlayacak bugün.Güncelleme ile report butonu gelecek,spawn yerleri değişecek,ranked'a kısa süreli kill cam gelecek(hackler temizlenene kadar).
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewiLMatraK

PLAT ve DIAMOND arasında o kadar çok hack var ki.. adam teamdan karşı takımda hack olduğunu söylüyor kendiside açıyor hack i falan kusura bakayın ayağına :D Kimseye güvenemiyorsun oyunda.Karşıya gelir diye herkes hack ile oyuna falan giriyor sanırım.Pro League de oynayan adamların oyuncuları bile FairFight ten ban yiyor siz düşünün.

3 gündür sürekli diamondlara karşı oynadık ve %90'ı hile. Duvar pencere tarayan hilecileri bile yendik akıllı oynayarak adamları çıldırttık.
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelecekti dimi bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xelforia kullanıcısına yanıt
    evet 17:00 - 17:30 arası gelecek güncelleme bakalım neler olacak
  • IGN güncellemeyi kısaca açıklamış ve tüm güncelleme detayları için link vermiş.

IGN Türkiye
    Rainbow Six Siege'in 2.2 Güncellemesi Yayımlandı
    http://tr.ign.com/rainbow-six-siege/93691/news/rainbow-six-siegein-22-guncellemesi-yayimlandi

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam carry edilecek bir oyunda değil ki bu. Yani tek başına bir bölümü savunamazsın kolay kolay karşıdaki oyundan anlıyorsa. Veya tek başına bir koridordan hobanak dalamazsın. Ortalama round başına 2 kill alsan bile kaybediyorsun oyunları takımda 1 mal olsa bile. Kimse mikrofon kullanmıyor malesef. Adam ölüyor nerede nasıl öldün diyorsun cevapta yazmıyor. Çok doldum çok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Hocam carry edilecek bir oyunda değil ki bu. Yani tek başına bir bölümü savunamazsın kolay kolay karşıdaki oyundan anlıyorsa. Veya tek başına bir koridordan hobanak dalamazsın. Ortalama round başına 2 kill alsan bile kaybediyorsun oyunları takımda 1 mal olsa bile. Kimse mikrofon kullanmıyor malesef. Adam ölüyor nerede nasıl öldün diyorsun cevapta yazmıyor. Çok doldum çok..

hocam en az 3 kişi oynanmalı bu oyun solo girerseniz gerçekten zevk alamazsınız o yüzden arkadaş bulmaya bakın
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Takım olmanın ve ts kullanmanın avantajları :) Hack ile birde ash varsa karşıda deliriyorsun. Adam geçiyor alt kata afedersin dötüne roket sallıyor.
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Başlıktaki arkadaşlara yazıyorum burdan ekleyin takım kuralım diye ama geri dönüş alamadım malesef :)
  • Arkadaşlar bu oyunu alabileceğim ucuz bi yer var mı ? Bi de ek olarak şu an aktif olarak kaç kişi oynuyor ona göre alacağım boşa para gitmesin.

Şimdiden çok teşekkürler.
  • Merhaba, bende aynı şekilde indirim kovalıyorum voidu,kinguin,g2a gibi siteleri takipte kalın.
  • Yakında 2 adet oyun koduna sahip olacağım. Elime geçince yazarım.
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Biz cjs key den aldık hocam 90liraya denk gelmiş ti. Sıkıntı olmadı şimdi pahalanmış biraz daha. Ve kinguin de igntr kupon koduna %5 indirim yapıyor. Diğer kodlar da %3tü.
    Bende aldım ama pc nin azizliğine oynayamadım hala hayırlısı artık :(

• tlserkan kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm en kısa zamanda umarım çözersiniz, bende evolve ile bir problem yaşıyorum oyunun ortasında direkt siyah ekran verip atıyor çözemedim ana konusuna yazdım umarım cevap gelir.Çözümü bulamayınca öylece bekliyoruz.

Edit= Bu arada cjs için teşekkür ederim listeye attım onuda takip ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 1 Mart 2016; 19:46:42 >
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, bu oyun da sorun yaratınca aslında keşke division alsaydım dedim :( İkiside baya kaliteli yapımlar.

• Uplay üzerinden oynuyorum her seferinde takım bildiğin eziğin önde gideni oluyor. EleventhSphere ekleyin beraber oynayalım.
  • Geçen gün ilk defa video çektim, beğenirsiniz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 1 Mart 2016; 21:42:27 >
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Yakında hp revive bug ını düzeltecekler diye okudum bir yerlerde aman dikkat :) Güzel video olmuş eline sağlık, nereden çektin videoyu? Hiç denemedim daha önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Yakında hp revive bug ını düzeltecekler diye okudum bir yerlerde aman dikkat :) Güzel video olmuş eline sağlık, nereden çektin videoyu? Hiç denemedim daha önce.

Aylardır ben de düzeltecekler diye biliyordum ama hala bi hareket yok
    Nvidia Shadowplay bile çektim. Sağolasın hocam
    FullHD 60Fps video alabiliyorum, fps'ye de etkisi olmuyor bayağı hoşuma gitti, çok da basit yapması. Mikrofonla birlikte denediğimde ses acayip bozuluyor.
    1 v 5 kapıştığım videomu da yüklüyorum ama program sapıttığı için ses yok

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.