Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.477
Cevap
113
Favori
351.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke 840m alsaydım boşa 4gb yazıyor bide gerçekten hiç performans vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufem

Arkadaşlar tavsiye eder misiniz çok kararsızım sizce oyunu almalı mıyım? Keyifli mi?

counter,call of duty gibi oyunları hızlı bulan biri olarak benim en sevdiğim oyun oldu tabi sevemeyen arkadaşlarımda var en iyisi videolarına bakıp karar vermen :)
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Hala ekran kartının vramine bakıp seçenler kaldı mı ya
  • Appetite kullanıcısına yanıt
    Bende vram'e bakıp 980ti aldım.
  • Xelforia kullanıcısına yanıt
    R9 390X alman gerekirdi. 8GB>6GB. Bak gördün mü sende yanlış yapmışsın

He yav iade edeyim ozaman
  • Xelforia kullanıcısına yanıt
    Aynen bi işe yaramaz o kart. 8 cigolabayt vram sana ekstradan en az 50fps verir güven bana

Notebook olduğu için seçeneğimiz daralıyor toplama yapamıyoruz ona da bütçe yetmiyor. O kadar model arasında 920m denk geldi. Düşük modelinde 840 vardı. Bende tutup 4Gb diye almadım. Farkettiyseniz orda 4gb olması boş dedim. Yani havaya yazıyorlar onu..

Ve ultra ayarlarda 15-20fps alıyorum. En low da nasıl olurda 40-50 arası alırım onu anlamıyorum. Bende bunu araştırıyorum. O yüzden dedim 4Gb diye. Bak fps ye etkisi olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 6 Mart 2016; 2:37:20 >
    Hocam o aldığınız laptopu kaça aldınız da toplamaya bütçe yetmesin? 1200-1300 bile olsa bi kaç parçası 2.el olarak hiçte fena olmayan bi sistem toplayabilirdiniz.

Masaüstü seçeneğim yok maalesef p yüzden dedim bütçe yetmez diye monster ları kastettim yazsaydım iyiydi :)
    Öğrenci olunca masaüstü alıp gezdiremiyorum o yüzden çekiyoruz böyle B.ktan ekran kartlarını.

Valla bende öğrenciyim ama imzadaki sistemimi taşıyorum her yıl taa Aydın'dan Kırıkkale'ye. Yapmak isteyince oluyor :)

Helal olsun valla hocam, keşke öyle bi şey yapabilsek :) Şimdiye cayır cayır oynar sorun yaşamazdık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ufem

Arkadaşlar tavsiye eder misiniz çok kararsızım sizce oyunu almalı mıyım? Keyifli mi?
    quote:

Orijinalden alynty: ufem

Arkada?lar tavsiye eder misiniz çok kararsyzym sizce oyunu almaly myyym? Keyifli mi?

?imdi oyunu tavsiye eder miyiz?

öncelikle dondurmayy herkes sever do?rudur fakat neli dersem orada piyasa kary?yr.

Örne?i açayym bu oyun her ne kadar FPS olsa da kahraman usulu bir FPS de?il yani call of duty den aly?ylagelmi? 1 vs 10 tarzy bir olay yok.. Bir ikincisi oyun türü için TPS olarak geçiyor yani Tactical Person Shooter. Yani aly?ylagelmi? o hyz vs yok.

?imdi oyunun artysy ve eksisine gelelim;

Öncelike sabyrly bir oyuncu musunuz bakyn bu sadece kö?eye pusu at manasynda de?il, 20 yakyn farkly karakteri ve özelliklerini ezberlemekte, haritalary ezberlemekte, haritanyn hassas yerlerini ö?renmekte.. kameralaryn yerilerini, drone geçi? noklaryny bilmekte.

ingilizceniz var my? özellikle ingilizce olmadan ranked hayal.

Yyi bir internet ba?lantynyz var my?- Ben karym gibi olan uyduneti bo?adym..

Burada tarty?ma çykabilir fakat; nvidia kart sahibimisiniz ben 6970 CF sattymda geldim! kimse maval okumasyn :)

hani bize CoD zevk için oynanyr, BF simülasyon demi?tik ya, i?te BF oyun kalyyor bu simülasyon..

• quote:

Orijinalden alıntı: N0M4d

quote:

Orijinalden alynty: ufem

Arkada?lar tavsiye eder misiniz çok kararsyzym sizce oyunu almaly myyym? Keyifli mi?

?imdi oyunu tavsiye eder miyiz?

öncelikle dondurmayy herkes sever do?rudur fakat neli dersem orada piyasa kary?yr.

Örne?i açayym bu oyun her ne kadar FPS olsa da kahraman usulu bir FPS de?il yani call of duty den aly?ylagelmi? 1 vs 10 tarzy bir olay yok.. Bir ikincisi oyun türü için TPS olarak geçiyor yani Tactical Person Shooter. Yani aly?ylagelmi? o hyz vs yok.

?imdi oyunun artysy ve eksisine gelelim;

Öncelike sabyrly bir oyuncu musunuz bakyn bu sadece kö?eye pusu at manasynda de?il, 20 yakyn farkly karakteri ve özelliklerini ezberlemekte, haritalary ezberlemekte, haritanyn hassas yerlerini ö?renmekte.. kameralaryn yerilerini, drone geçi? noklaryny bilmekte.

ingilizceniz var my? özellikle ingilizce olmadan ranked hayal.

Yyi bir internet ba?lantynyz var my?- Ben karym gibi olan uyduneti bo?adym..

Burada tarty?ma çykabilir fakat; nvidia kart sahibimisiniz ben 6970 CF sattymda geldim! kimse maval okumasyn :)

hani bize CoD zevk için oynanyr, BF simülasyon demi?tik ya, i?te BF oyun kalyyor bu simülasyon..

Yalnız Tactical Person Shooter diye birşey yok. TPS'in açılımı Third Person Shooter'dır. (Üçüncü şahıs bakış açısı)

Sanırım demek istediğiniz Tactical Shooter yada daha çok kullanılan tabirle Tactical FPS.

• Almak ile almamak arasında kaldım. Multiplayer'ı bayıyor mu bi zaman sonra?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hayır kesinlikle baymıyor eğer bi de takımınız varsa gerçekten keyifli oluyor tek takıldanız dahi az ingilizceyle anlaşabiliyorsunuz tavsiye ederim

• Geçen karşı takımda denk geldiğim fuze e video yapmasam içimde kalırdı

• Arkadaşlar oyunu almak isteyen varsa hiç kullanılmamış keyimi fazla oynama zamanı bulamayacağım için satıyorum.Almayı düşünenler PM atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tagortian

Geçen karşı takımda denk geldiğim fuze e video yapmasam içimde kalırdı

Ben bir Fuze videosu izlemiştim. Harita Cafe Dostoyevski, oyun modu Hostage. Hostage yeri de, en üst katta barın arkasında bir yer var ya işte orası.. Defans takımından 4 kişi orada hostage'ın yanında ve Castle duvarı ile de kapatmışlar kendilerini. Attack takımı hemen çatıdan giriyolar, roamer'ı öldürüp, drone'la içeri bakıyorlar ve 4 kişi orada. Kapının altında sis bombasını atıp içeriye Fuze bombası salıyolar. Herkes ölüyo (Fuze'de kendini öldürüyor bu arada) ama aynı zamanda Hostage'da öldüğü için kaybediyolar O videoyu bulamadım şimdi ama şuana kadar gördüğüm en fail Fuze videosuydu

• arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama lütfen alınmayın, gücenmeyin ama cidden araştırmadan mı alıyorsunuz anlamıyorum.
    920 930 940 gibi kartlarla yüksek kalitede oyun oynamayı nasıl düşünüyorsunuz. lowda 60 fps öp de başına koy kardeşim :)
    söylenecek çok şey var ama cidden burası onun yeri değil. Fikir vermesi açısından buradaki siteye bir göz atın. Kaba taslak bir şeyler oluşur aklınızda.burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrisClyne -- 8 Mart 2016; 17:46:29 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.