Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.477
Cevap
113
Favori
351.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FerrisClyne

arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama lütfen alınmayın, gücenmeyin ama cidden araştırmadan mı alıyorsunuz anlamıyorum.
    920 930 940 gibi kartlarla yüksek kalitede oyun oynamayı nasıl düşünüyorsunuz. lowda 60 fps öp de başına koy kardeşim :)
    söylenecek çok şey var ama cidden burası onun yeri değil. Fikir vermesi açısından buradaki siteye bir göz atın. Kaba taslak bir şeyler oluşur aklınızda.burası

Alıntıları Göster
    The division çıktı bugün hilecilerde baya bir azalma var.Tabi hileciler şimdi Divisionda açacak hileleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

The division çıktı bugün hilecilerde baya bir azalma var.Tabi hileciler şimdi Divisionda açacak hileleri

Aynen ben Division çıkmasına sevindim şimdi bütün hileciler oraya doluşacak, Rainbow hilecilerden epey bir temizlenmiş olacak ki dediğin gibi oldu da aslında. Daha şuana kadar hileciye denk gelmedim bende.

Ama şuan kişi listemde 20 kişi oyunda, 13-14'ü The Division oynuyor Rainbow oynayacak adam kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 8 Mart 2016; 19:19:12 >

• FerrisClyne kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 920m var tabiki oyun amaçlı almamıştım ama oyuncu birisiyim okulum uzamasın diye daha iyi birşey almadım :D şimdi de bununla oynamaya çalışıyoruz işte. Ekran Kartı hatası alıyordum ben fps değerlerinin normal olduğunu bilmiyorum kartta problem var sanıyordum araştırdım ve normal olduğunu öğrendim. Yani böyle oynuyoruz artık zaten grafikler yine de kötü olmuyor o kadar ama oyun ÇOK ZEVKLİİ.. Arkadaşımla beraber aldık gerçekten geceleri 3.4el atmadan yatmıyoruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama ben bu sorunu mhz düşürerek aştım. Aynı sorun BF4 tede oldu. Fabrikasyon OC li kartlar bu sorunu yapabiliyor. Evga 980Ti Classified kullanıyorum.
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı ekran kartını kullanıyorum 2 oyunda da sorun yaşamadım. Sorun belki başka birşeyden dolayı olabilir. Bilginiz olsun.
  • Xelforia kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı forumlarda da böyle kullanım çok yaygın. 10mhz kısınca canavar gibi çalışıyor. Ancak fabrikasyon değerlerde arada crash sorunu yaşıyorum.

K.adım: blacksea61 eklerseniz oynarız akşamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 9 Mart 2016; 16:35:45 >
    Benim şansıma bir sorun yaşamadım demekki. Eve geçince ekleyim hocam.
    Sorunu Win10 a format attım ve daha sonra temiz bir driver kurulumu yaptım ve böylece aştım. Galiba driverlarla alakalı bir sıkıntı vardı.
    Bios dahil tüm driverlar güncelledim. Snra sorun vermedi birdaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Sorunu Win10 a format attım ve daha sonra temiz bir driver kurulumu yaptım ve böylece aştım. Galiba driverlarla alakalı bir sıkıntı vardı.
    Bios dahil tüm driverlar güncelledim. Snra sorun vermedi birdaha.
    Oynayan yok galiba. Az önce multiplayerda 2-0 dan maç aldık. inanılmaz keyifliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

Oynayan yok galiba. Az önce multiplayerda 2-0 dan maç aldık. inanılmaz keyifliydi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herkese merhaba, oyunu bugün yükledim ve arkadaşımla oynamak istediğimde sürekli 2-0x00000068 hatası alıyorum bir türlü aynı partye giremedim. Biraz araştırdım ama değişen bir şey olmadı. Bunun bir çözümü var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Arkadaşlar herkese merhaba, oyunu bugün yükledim ve arkadaşımla oynamak istediğimde sürekli 2-0x00000068 hatası alıyorum bir türlü aynı partye giremedim. Biraz araştırdım ama değişen bir şey olmadı. Bunun bir çözümü var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Oyun Uplay keyine ihtiyacı olan arkadaşlar alttaki linkten uygun fiyata ulaşabilirler :)

http://forum.donanimhaber.com/m_115179775/f_//tm.htm#115179775

• quote:

Orijinalden alıntı: tajima

Oyun Uplay keyine ihtiyacı olan arkadaşlar alttaki linkten uygun fiyata ulaşabilirler :)

http://forum.donanimhaber.com/m_115179775/f_//tm.htm#115179775

Cloud 2 + Rainbow Six Siege Bundle mı aldın hocam sende
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. FPS oyunları beceremediğimden ve en önemlisi evli ve çocuklu olduğum için ayıracak zaman yok. Gençler faydalansın. :)
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim.Yeni olduğum kadarda beceriksizim.
    Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar için.
    UplayID:TR_Gladius

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altorigo -- 18 Mart 2016; 13:41:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altorigo

Arkadaşlar oyunda yeniyim.Yeni olduğum kadarda beceriksizim.
    Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar için.
    UplayID:TR_Gladius
    Report sistemi geldi sözde. Hilecileri caydıracağına, daha da çok azdırmış. Eskiden defanstayken spawn noktası basmazlardı, artık kapı pencere açıp spawn noktası basıyorlar direk. Hiç utanma, sıkılma, çekinme kalmamış. Hemde Diamond, Plat 3 rank herifler bide

Ranked = Hile Mekanı oldu Siege'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 16 Mart 2016; 1:18:23 >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz division hevesimizi alalım kısa sürede döneceğiz. Rainbow cs gibi kalıcı olacak anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Hocam biraz division hevesimizi alalım kısa sürede döneceğiz. Rainbow cs gibi kalıcı olacak anlaşılan :)
    Arkadaşlar ekleyin MaymunDoktoru
    Daha 4 gün oldu alalı orta derece oynuyorum. Haritaları öğrenmek sıkıntı. Hele o motorcu evi beni mahvediyor.
    19 LVL'im 20'den sonra Ranked'da Gireriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maymun Doktoru

Arkadaşlar ekleyin MaymunDoktoru
    Daha 4 gün oldu alalı orta derece oynuyorum. Haritaları öğrenmek sıkıntı. Hele o motorcu evi beni mahvediyor.
    19 LVL'im 20'den sonra Ranked'da Gireriz.

Alıntıları Göster
    Frost'un shotgun a acil nerf gelmesi lazım en azından rate of fire düşürülmeli :D çoğunlukla frost un yeraldığı bir video yaptım shotgun ı cidden normal değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Tagortian

Frost'un shotgun a acil nerf gelmesi lazım en azından rate of fire düşürülmeli :D çoğunlukla frost un yeraldığı bir video yaptım shotgun ı cidden normal değil

Alıntıları Göster
    Tam Counter'dan daha kötü bir oyuncu çevresi olamaz diyordum ki bu oyunla tanıştım.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]

Maçın başında 4 kişi çıkıyor delirtecek bu oyun beni :D

• Likeaboss1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam gece gece güldürdünüz ya tamda takımına gelmişsiniz en iyisi 5 kişilik bir takım bulmanız.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.