Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.477
Cevap
113
Favori
351.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    driver güncel eski sürüm driverlada denedim sonuç aynı psu yetmeme gibi durum söz konusu olduğunu sanmıyorum çünkü sadece rainbow da yapıyor bunu full hd pack ı ındırıp deniycem birde inşallah çözer sorunumu
  • Eğer paypalınız varsa çekinmeden alın derim sonuçta bu siteler öyle küçük çaplı ufak siteler değil anında key gönderiyorlar, steam indirimi için birşey diyemem.
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Ranked hileci dolu. Buna önlem almaları lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Daha ranked girmedim ama hileciler için rapor sistemini geliştirmeleri lazım ve sürekli güncel tutmaları lazım oyunu.

Birde şöyle birşey var 10 oyundan 2'sinde hile çıkıyorsa bu fazla sorun teşkil etmez ancak 10 oyundan 8'i hileliyse o zaman cidden sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 26 Mart 2016; 21:32:14 >
  • İsteyen herkes kullanıyor. Adam duvar arkasından vuruyor. Seviye 100 üstü

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Eğer paypalınız varsa çekinmeden alın derim sonuçta bu siteler öyle küçük çaplı ufak siteler değil anında key gönderiyorlar, steam indirimi için birşey diyemem.

paypal ne alaka hocam ininal kullanıyorum ben ininalda olmuyormu ?
  • Olur herhalde ama 84TL indirim paypala özelde o yüzden öyle söyledim.
  • Oynamak isteyenler eklesin, Uplay ID: Tunakka.
  • Kabul ettim yeni konu açtım bu arada Oyuncu Listesi yapıyorum, burda oyuncu isimleri aralarda kaynayıp gidiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_115590750/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

Ranked hileci dolu. Buna önlem almaları lazım

10 gün önce gelen ban dalgası ile hepsi banlandı fakat yeni hesap almışlar(yeni oyun almışlar).Yine artmaya başladı.Nisan ayında tekrar bir dalga gelir.
  • Arkadaşlar bu season pass ile Buck ve Frost karakteri direkt açılıyor mu?
  • @Jose_Gökhan

10-15 gün önce olan ban dalgası tam bir faciaydı. Birçok suçsuz, günahsız insan banlandı hatta sizin ekipten "ekarayel" bile o ban dalgasında banlananlardan biriydi. Reddit'te de birçok kişi sebepsiz ve alakasız banlandığını belirtmişti. Orbit ekibinden "Kuush" ta Twitch'te canlı yayın sırasında drone kullanırken banlanmıştı. O günkü ban olayı bence bir hata yüzünden yada temiz olmasına rağmen çok fazla report alanların araştırılıp edilmeden banlanmaları yüzünden oldu ve gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin de banı açıldı zaten.

@Norgannon

Evet Season Pass sahiplerine, normal kullanıcılardan 7 gün önce ücretsiz açılıyor. Normal kullanıcılar ise Season Pass sahiplerinden 1 hafta sonra, ya 25K Renown Point ile (tanesini) yada 600 Rainbow Credits ile açabiliyor.

• Oyunu satın almak isteyenler mesaj atsın , İndirimli olarak satabilirim
  • beyler alsammı karar veremedim bir türlü eleştirende çok övende değermi 120liraya :D
  • Server'larda sıkıntı mı var yoksa bende mı sıkıntı var anlamadım... Unreachable deyip duruyor... Tam düzeldi gibi olmuştu maçın ortasında gene atıp aynı hatayı verdi.

Evet server'mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 29 Mart 2016; 19:08:13 >
  • 321 MB'lık güncelleme gelmiş. Sanırım beklenen güncelleme. Ama biraz erken oldu sanki. Early April diye duyurmuşlardı, End of March oldu
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Buradaki güncelleme içeriği gelmiş..
    forums.ubi.com
    Update 2.3 Patch Notes | Forums
    http://forums.ubi.com/showthread.php/1418994-Update-2-3-Patch-Notes

• 4-5 oyunda deneyim ettiğim kadarıyla;

SMG-11'de hiçbir nerf yok hala OP durumda. Recoil arttırdık diyolar ama Reddit ve Ubi forumlarında da tartışılan recoil arttırmanın değil, ACOG dürbünü kaldırmak çözüm olacağı söyleniyor. Zaten gövde yada kafaya nişan alındığında 1 en geç 3. mermi de HS atabilme potansiyeli var. Bence damage'nin de düşürülmesi gerek, özellikle uzak mesafeden bile tek mermi HS atabiliyor ki Glaz'la bile çoğu zaman kafa vurmana rağmen öldürmüyor. Keza aynı şekilde Blitz. Glaz'ın 2-3 mermi ile vurabildiği mesafeden tabancayla HS atabiliyor hala.

Buck shotgun'ı tam bir facia olmuş. Birde Sledge gibi olacağı söyleniyordu. Tek mermi de vaultable (içerisinde geçebilecek) şekilde delik açabildiği duvarlar çok nadir. Öyle ki bazı duvarlarda 2. 3. mermi de bile duvar hala vaultable olmuyor. House haritasında test ettiğim kadarıyla sadece garajdaki tahta kapıdan ve Patch Notes sayfasında da gif'le gösterilen Kids Room'daki duvarda tek mermi de vaultable oluyor. Diğer duvarlarda tahtalar yüzünden geçilemiyor 2-3 kez aynı yere sıkmak yada deliği büyütmek gerekebiliyor.

Frost shotgun'ında da bir nerf hissedemedim açıkcası. Ne fire-rate'i düşürülmüş ne de mesafesi. Hala otomatik silah gibi hızlı bir şekilde ardı ardına sıkıyor ve uzak mesafeden injure ediyor direk.

Sanırım düzelttikleri tek şey bazı silah skinlerindeki görünmez kısımlar ve birde eklemek için 4 ay bekledikleri oyun içi Arkadaşlık Teklifi Gönderme. Patch Notes'larda altını çizdikleri operatör geliştirmelerinin hiçbiri beklenildiği gibi değil. Değişiklik yapıldığı bile hissedilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 31 Mart 2016; 9:44:12 >

• TOMEKK kullanıcısına yanıt
    Aynı şey bendede bir kac kere oldu ancak crimson 12.15 kullanırken yasıyordum simdi 16.3.2 kullanıyorum hiç olmadı eğer 16.3.2 de de aynı şeyi yaparsa en en temizi 16.1 bulman olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 31 Mart 2016; 5:59:48 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.