Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.475
Cevap
114
Favori
351.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, yeni oyuncu olarak iki sorum vardı.

Birincisi; elektrik verilen tellere patlayıcı kurulamıyor mu, bu yüzden uzak mesafe patlayıcılar(ash, maverick vs) hariç patlatılamıyor mu?

İkincisi; mute'un cihazı dron dışında neyi etkiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

Mute cihazı Fuze, Hibana, Thermite, Ying vb. gadgetını yerleştirdikten sonra uzaktan kumandayla aktif hale getirmesi gereken operatörleri engelliyor. Mesela Ace patlayıcısını attıktan sonra otomatik aktif hale geldiği için Mute jammerından etkilenmez.

Edit: Ying yanlış oldu o da otomatik etkinleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thonci08 -- 4 Ocak 2021; 19:0:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thonci08

Mute cihazı Fuze, Hibana, Thermite, Ying vb. gadgetını yerleştirdikten sonra uzaktan kumandayla aktif hale getirmesi gereken operatörleri engelliyor. Mesela Ace patlayıcısını attıktan sonra otomatik aktif hale geldiği için Mute jammerından etkilenmez.

Anladım hocam teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thonci08

Ace mute jammer ından etkileniyor. çalışmıyor ama öyle duruyor jammers yok edildiği anda çalışmaya başlıyor.

• Teşekkürler hocam bilmiyordum, çalışmaması da çok ilginç attıktan sonra sinyalle bi alakası yok çünkü.

• Oynamak isteyen arkadaşlar.Fi tarihinde aldım o dönemler 200 pingle oynamayı deeneyip bırakmıştım. Şimdi biraz daha iyi en azından oynuyorum Eklerseniz NECROCYBER77766 .Quake ve Half life dan başka oyun bilmeyen eski kafam yüzünden zorlanıyorum Rainbow acemisi olarak https://discord.com/invite/RDBqPH3G eklerseniz discordum beraber takılırız

• Bir ekiple beraber oynamak isteyen arkadaşlar için discord beklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan907kaan -- 12 Ocak 2021; 2:58:43 >
  • Şu oyunda gördüğüm momentumun Allahını hiçbir rekabet oyununda görmedim ne CS'de ne Fifa'da. K/D nin ne skill'in hiçbir önemi yok, biraz gold rank aralığında kaldığınız anda bronzun dibini düşene kadar maç kaybediyorsunuz isterseniz kusursuz bir takım oyunu olsun. Zaten bir kaç maç kaybetmeyle işin rengi belli oluyor o anda sadece oyunu bırakıp birkaç gün hiç girmemek yada direkt smurfa vermek en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 10 Ocak 2021; 2:14:50 >
  • Hızlı maç - ranked ve unranked oynayan bir oyuncu grubumuz mevcut, küfür etmeyen ve her yaştan oyuncuyu barındıran samimi bir ortamımız var. Gelmek isteyenler dc den ekleyebilir :)

DC: Rozak#7049

YAŞ, CİNSİYET VB GİBİ HİÇBİR KOŞULUMUZ YOK TEK KRİTERİMİZ SAYGI :)

• kaan907kaan kullanıcısına yanıt
    Evet KARŞILIKLI saygı önemli. Ben konsol tarafındayım, o yüzden katılamam sizin gruba.

Bol şans size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 12 Ocak 2021; 11:1:38 >
  • Oyuna yeni başlayan ya da taktik öğrenerek gelismek isteyen arkadaşlar varsa Twitch de ReemBey' i izleyebilir ülkenin en iyi R6 oynayan yayincilarindan biri

• Twitch'te görüyorum, drone atar atmaz silaha nasıl geçiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Twitch'te görüyorum, drone atar atmaz silaha nasıl geçiliyor?

Ayarlarda dron atma seçeneği var standart olanı dron atılır atılmaz drona geçilmesi şeklindedir. Bende bu ayar drona otomatik geçmeme şeklinde ayarlı çoğu yayıncıda da bu şekildedir diye düşünüyorum. Özellikle Aruni'nin kapısına dron atıldığı için bu özellik iyice şart oldu. Ondan önce de daha pratikti dron atarken düşman yakındaysa duyup saldırabiliyor.

@Zorbey046 ilk mesaja kanalı ekliyorum

• Dün oyunda ekran yenileme hızım 120hz ye kitliyken bugün açtığımda 60hz ye kitlendiğini gördüm bu sorunu nasıl çözebilirim? (Oyun vulkanda açınca 60hz ye kitleniyor sorun buymuş bu sorunun çözümü var mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Vino Veritas -- 19 Ocak 2021; 19:57:58 >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

Kaid'in yeteneğini güçlendirilmiş duvarın bir metre üstüne atsam thatcher kırabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmaster17 -- 19 Ocak 2021; 17:6:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Kaid'in yeteneğini güçlendirilmiş duvarın bir metre üstüne atsam thatcher kırabilir mi?

EMP menzili baya yüksek o yüzden kırılabilir diye düşünüyorum.

Charm ve paket twitch dropları. İlk aşamada herhangi bir yayıncıyı izleyebilirsiniz 2. aşama için partner yayıncılar gerekiyor 3. ve 4. aşamalar da R6 twitch kanalı üzerinden olur muhtemelen.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]

• epic den alınan oyunda steamden year pass alındığında aktif oluyor mu arkadaşlar ?

veya yearpass + base game versiyon alındığında eski uplay hesabından devam edilebilir mi ?

• Sol clicke bastığımız zaman bütün silahlar aynı anda mı ateşleniyor yoksa atış hızı yüksek olan silahlar daha erken mi ateşleniyor? Yoksa ben mi paranoyağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiivii

Sol clicke bastığımız zaman bütün silahlar aynı anda mı ateşleniyor yoksa atış hızı yüksek olan silahlar daha erken mi ateşleniyor? Yoksa ben mi paranoyağım

İlk mermilerin aynı anda ateşlenmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiivii

Sol clicke bastığımız zaman bütün silahlar aynı anda mı ateşleniyor yoksa atış hızı yüksek olan silahlar daha erken mi ateşleniyor? Yoksa ben mi paranoyağım
    Ayni anda dostum rpm ise repeatper minute oluyo
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.