Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
196.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Grafikleri beğendin mi? Oldgen oyun nesini beğendin birader sizin gibi oyuncular olduğu surece böyle çöp yapımlar satmaya devam edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben betaya girdimde playe basınca küçük rainbow six siege ekranı geliyor sonra kapanıyor oyun açılmıyor bir tepki vermiyor neden olabilir bir yardım edermisiniz ?
    Belki Pc özellikleri kötü olduğu için olabilir diyecğeim ama hiç açılmıyor oyun yani Dota 2 cs felan orta ve yüksek ayarlarda 30 fps ve yukarı alıyorum oyun neden açılmıyor acaba ?
  • Arkadaşlar sağa sola bakarken yani look yaparken mouse titriyormuş gibi hissediyorum yani kaymıyor yağ gibi, fps +80 var mı öyle olan?
  • Oyuna keşke senaryo da koysalarmış multisi de sıkıyor çünkü.
    60 dolar bu oyun için fazla.

• Oyun süresi çok kısa sürüyor 1-2 elde bitiyor hemen
  • 2 gün oldu kod gelmedi ya

• Elimde kod var ama nasıl alcam storeda satın alınanmıyor diyor

• serverlera bağlanılamıyor bende ?
  • 2 gun oldu kod falan yok kimisine 2 saate gelmis

• Oyunda SP modu olmayacak.Keza olsa dahi multisi bir yerden sonra sikacaktir.Takım ile oynayinca oyun zevkli oluyor fakat görevlerin kendini tekrar etmesi insanın canini sıkıyor.oyunun ederi max 30 - 45 TL dır.

• gençler elimde kod varda nereye giricem ps4 de nasıl indiricem bunu psnde kodu giricek bir yer bulamadım reedem ettim sitesinde ama ps4 ün içinden indiricek yeri bulamadım
  • Oynayacak takım aranıyor
    PSN ID: UtkU_87
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

gençler elimde kod varda nereye giricem ps4 de nasıl indiricem bunu psnde kodu giricek bir yer bulamadım reedem ettim sitesinde ama ps4 ün içinden indiricek yeri bulamadım

pc'den reedem ettiysen psn store'dan indirme listesine girin oradan indir yapın ps4'te indirmeye başlayacak veya ps4 üzerinden kütüphaneye girin orada olması lazım
  • Serverlar şuan için çok kötü.
    Oyun içinde takım arkadaşlarını vuran vurana. Bazen 5-3 5-2 başlattığı oluyor.
    Bazen bitmiş oyuna alıyor.
    Başlarken etrafı tanımaya savunma yapmaya fazla zaman vermiyor. Daha çok silah gelmesi lazım.
    Fiyatıda cabası ben almayacağım. Uzun süreli tatmin etmeyecektir.

• Oyun super olmus oyunun zaten hep amaci arkadaslarinla oynamakti eskiden de evde degil yurtta net cafelerde coop oynanirdi . Tabi off modu olsa fena olmazdi ama zaten 4-5 saatten hatta iyi olanlar icin o kadar bile surmezdi . Cok gerekli degil tepkimeler iyi gercek bir stratejiniz ve takiminiz olmali..

Surekli birlikte oynamalisiniz anlayacaginiz . Tecrubesiz bile olsaniz takim icinde gorev alabilirsiniz. Zaten full surumde daha cok map ve silah eklenecek .

• Oyunun herkese hitap etmediği bir gerçek; ottomanın dediği gibi bir takımınız olacak her üyenin bir görevi olacak bak o zaman 24 saat başından kalkabiliyor musun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Customization olayına biraz daha derinlik getirmeliler. Şablon halinde birimleri aktif hale getirmek yeterli değil. Karakterin kullandığı silahlara Dürbün, susturucu gibi ekipmanlar getirirlerse daha iyi olur tahminimce.

Birde oyunu yarida bırakıp gidenlere ya da kendi takım arkadaşını oyun boyunca 1 kereden fazla öldürenlere ceza getirmeliler. Bildiğim kadarıyla cs go da bu olay var. 1 günden 1 haftaya kadar oyuna girememe cezasi alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Customization olayına biraz daha derinlik getirmeliler. Şablon halinde birimleri aktif hale getirmek yeterli değil. Karakterin kullandığı silahlara Dürbün, susturucu gibi ekipmanlar getirirlerse daha iyi olur tahminimce.

Birde oyunu yarida bırakıp gidenlere ya da kendi takım arkadaşını oyun boyunca 1 kereden fazla öldürenlere ceza getirmeliler. Bildiğim kadarıyla cs go da bu olay var. 1 günden 1 haftaya kadar oyuna girememe cezasi alıyorsunuz.

Silah geliştirme var zaten; dürbün, grib, susturucu vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 28 Eylül 2015; 10:55:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden ayarliyoruz onlari bulamadim ben. Kazandığım puanlarla yeni birimler açtım sadece. Random maçlarda da hiç durbunlu silah kullanan görmedim ondan yok sandım.

• ping seviyeniz nasıl? benim 140 dan aşağısını görmedi, diğer oyuncular ise 50–70 arasında

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.