Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.944
Cevap
55
Favori
197.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainbow Six Siege - Y4S2 Pro League Bundle: New on the Six | PS4

• 4-3 yenilirken Ace atıp 4-4 e getirdim fakat sonraki roundu alamadık, 16 kill yalan oldu
    Keyifli seyirler

• Uzun süreli secure macerasindan sonra ranked da yavaş yavaş Bomb moduna alışıyoruz
    Takım oyunu oynayan arkadaşlar ekleyebilir. Psn: Ali80Tr

• Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – SHOWDOWN (Time-limited event)

-----

Rainbow Six Siege - Western Showdown Collection: New on the Six | PS4

• DDos yapan bir Türk ekibi karşılaşırsanız dikkat edin.
    Buraya yazarsam banlanacağım kelimleri ediyorum kendilerine bıktırdılar oyundan ezikler.
    Ubisoft da hala neyi bekliyor anlamıyorum oyun şu an oynanmayacak durumda.

• Son zamanlarda çok yaygınolan ve özellikle daimond olan guruplar şu ddos olayı sayesinde rank kasmış ve kendilerini tatmin ettiklerinden zevk alıyorlar dün rakipteki daimond ama çakma diyorom onlara beceriksiz lerin üstünden geçiyordum ama yemediği için bu şekilde oyun alıyorlar ezikler ve ubisoft bu konu üzerinde iletişim halindeyim yakında onları görecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viera1905_35 -- 7 Temmuz 2019; 13:53:37 >
  • DDoss olayı nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ha Ddos ha klayve/fare. Fark yok, devam.
  • Merhaba Pri veya Sec Rainbow Six Siege arıyorum yardımcı olacaklar pm atarsa sevinirim
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    Sony PS5'te kesinlikle izin vermemeli, desteklememeli klavye/fareyi. İllegal olarak yapılanlarıda her şekilde engellemeli, önlemi alınmalı.

• Keşke, inşallah.

• Daha çok yaygınlaşacağı kanaatindeyim. Ps3 te baya seyrekti ps4 te baya yaygınlaştı.

• Xbox tarafinda da durum ayni. M&K ile oynayanlar kesinlikle gamepad ile oynayanlarin sayisindan fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler ranked oynamıyorum standart oynuyorum. akşam saatlerinde giriyorum genelde.
    Kullanıcı adı : cefrii_

• Km olmamalı herkes eşit şartta olmali ama sony izin veriyor iste alanin degil buna izin verenin suçu
    Ps5 de destek olacaksa çıkışında açıklasın herkes ona göre davranır
    Konsol mu pc degil km izin veriyor o zaman ne anlami kalıyor konsolun benim analog ile oynamam ile km arasında dağlar kadar fark var ds4 cevirene kadar adam km ise senden once vurur ki analogun mesafesi kisa
    Ps5 ya serbest biraksin yada hicbir zaman destek gelmesin ds ile oynuyamayan da gitsin pc alsin o oynuyamayanlarin sorunu bizim degil
    Konsol bu arkadaş pc mi o zaman km da versinler ps5 yanında umarim hic olmaz destek

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    PS5 DualShock'u, Steam'in Controller'ı gibi olacak diye birşey duymuştum. 2. Analog yerine trackpad sanırım adı emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 8 Temmuz 2019; 18:35:32 >
  • Öyle bir şey yapamazlar standart oldu artık çift analog bunu yapsalar bile özel kol olarak yaparlar ama onada ihtimal vermiyorum çok kullanışlı değil

• Boyle birsey ile cikarsa ps5 almayabilirim

• Birde cronusmax diye birsey var yani olacak is degil.Hileden farki yok.

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.