|
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (275. sayfa)
-
-
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege - Road to S.I. 2021 - Etkinlik Fragmanı
-
Arkadaşlar r6 ultimate sürümü tekrar aynı fiyata gelmiş. Benim psn us ancak amerika'da burdakinin iki katı fiyat etiketi var (ubisoft fiyatları bi nebze yerelleştiriyor). Bende pri olan bir tr psn'den oyunu alsam, ultimate paket ieçrisindeki karakterlere ve battle pas vs. vs.'ye us psn'imden de ulaşabilir miyim? Yoksa karakterler sadece oyunu aldığım psn hesabıdna mı açılır?
-
oyunu multiplayer oynamak icin almayi dusunuyorum? tavsiye eder misiniz, hizlica oyun vs buluyor mu?
-
Ps5'te kardeşimle oynuyoruz, yeni başladık orta seviyedeyiz. oynamak isteyenler eklesin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Cod serisinden r6'e yeni geçmiş bulunuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi;
Oyun sürekli 3 dakika üzerinden mi oynanıyor?
Cod gibi daha uzun süreli ölünce yeniden doğma olan bir mod var mı, ölünce illa bir sonraki roundu mu beklememiz gerekiyor?
Oyunda Cod gibi ölünce yeniden doğma hiçbir modda bulunmuyor mu?
Cod serisinden gelince biraz sıkıcı geldi çok kısa round süre ve ölünce round bitene kadar beklemek,
Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: rtaskinlar
Arkadaşlar Cod serisinden r6'e yeni geçmiş bulunuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi;
Oyun sürekli 3 dakika üzerinden mi oynanıyor?
Cod gibi daha uzun süreli ölünce yeniden doğma olan bir mod var mı, ölünce illa bir sonraki roundu mu beklememiz gerekiyor?
Oyunda Cod gibi ölünce yeniden doğma hiçbir modda bulunmuyor mu?
Cod serisinden gelince biraz sıkıcı geldi çok kısa round süre ve ölünce round bitene kadar beklemek,
Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurumBırak oynamayı bu oyunu, sana göre değil.
-
Daha ciddi bir cevap ya da daha güzel bir üslup tercih ederdim, yine de teşekkür ederim -
Son oynadığım rainbow six oyunu 2008 lerde vegas 2'ydi, onda kendi yüzümüzü vs ekleyebiliyorduk karaktere ve bu şekilde değildi oynanış, en azında rehine kurtarmalarda vs ölünce yeniden başlıyorduk ve süre yoktu o yüzden sordum, vegas 2yi çok severek oynuyordum hatta collectors edition almıştım içinde anahtarlık olan, e yıllar geçmiş yaşlanıyor insan :) -
Bu oyun cikisinda 60$ dan yeterince operator ve en onemlisi hikaye modu olmamasindan dolayi cok elestiriliyordu.
Pro league toplulugu sayesinde oyuncular da oynamaya basladi.Cikisindan 3 sene sonra grafik guncellemesi de aldi xbox one x ve ps4 pro da etkili oldu bu.
Gectigimiz jenarasyonda bu oyunun herhangi bir emsali olmadigindan bazi insanlar hala oynuyor bazilari da birakti.
2 jenarasyon once ben de vegas ve vegas2 oynardim. Orada hikaye modu ve ayni zamanda co-op olarak oynayabiliyorduk. Iyi gunlerdi.
siege pro league sayesinde daha da cok unlendi. Gecen jenarasyonda yan oyun quarantine duyuruldu. Baktilar siege den cok para kazaniyoruz, her sezon yeni operatorler, gercek para ile satilan skinler.
Hatta DDos piyasasini yukselten oyunlardan biri oldu.Oyuncular bunu istedi ve ubisoft ta cok sevdiginden yeni oyundan cok bu oyunla ilgilendiler.
Ben de bir kac sene oynadim. Sonra birakma karari aldim.cunku oyun 16-17 senelerinde gibi degil.
Konsolda hemen hemen her seviye de klavye mouse la karsisiniza gelen kisiler var.Bu oran cod dan daha dusuk cunku cod oynayanlar genelde casual kisiler buradakiler savasa girer gibi hazirlanip neyi varsa verir derece de oynadigindan kafayi gosterdigin anda isin bitti adeta.
Cod da olmeye dayali bir sistem var. bunu kendi karakterinizin movement animasyonunda daha cok fark edersiniz. Ayni olay BF de yok mesela.
Yani codda ne yaparsan yap oluceksin. Cunku siginma veya kacmaya dayali bir animasyon yok. Cold war da sacma sapan kayma gibi bir animasyon var ondan bahsetmiyorum.
Codda Egilip kalktiginiz ve bunu sag yada sola yaptiginiz zaman karakter seize i ayni kalir ama siege de durum farkli. 3 tane seize var. ve kacma olasiliginiz HS yemediginiz surece var.
Bu yuzden siege de kursunlardan kacabilirsiniz ama codda olursunuz. BF de de kacabilirsiniz ama bf1 den sonra onu da cod a benzettiler, bf3 ve bf4 de karakter movement olayi guzeldi. Bu oyunlar hala pc de canli.
Bu oyun takim isi ve takimlarda kafa dengi birilerini bulmak zor.olunce cok konusan mi dersin, kill cam i izlemeyip info vermeyen mi. Yani 5 kisi yoksa hic bulasma random kisilerle olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim,
Vegas 2'den bu yana çok değişmiş işler anlaşılan, ben biraz da vegas 2 gibi düşünmüştüm hikaye artı co op ya da uzun online maçlar gibi ama sistem bunda çok farklı, alışılırsa oynanabilir biraz daha zaman tanıyıp oynayayım olmadı bırakırız napalm,
5 kişi yok evet tek oynuyorum,
Vegas 2 ve bad company 2 killzone günlerini özlemiyor değilim, ne aim asist var ne ping sorunu ne km, tertemiz mis gibi oyunlar,
İşin suyu çıkmış artık resmen, Cronusmax vs bile hileden sayılmıyor neredeyse gereklilik olmuş, yüzde 70 kullanınca bu cihazı sen şartları eşitleyemiyorsun,
Neyse güzel günler geride kaldı, days gone olmuş :) -
Merhaba, amacım hakaret değildi, ama arkadaşın satırlarla anlattığını ben kısaca net iki cümlede özetledim. Benim dediğimi sizde sonuçta söylediniz. Saygılar. -
Est. Sıkıntı yok sadece çok uzak kalmışız r6'e merak etmiştim 👍 -
Aktif oynayan var mı arkadaşlar, neredeyse her gün oynuyorum çoğunlukla akşam ve gece giriyorum henüz haritaları operatörleri vs öğrenmeye çalışıyorum ama eski rainbowları anımsatıyor ve baya hoşuma gitti keşke daha önce alsaymışım diyorum,
Yaş 39, çoluklu çocuklu biri olarak sevgi saygı çerçevesinde oynayacak arkadaşlar aranmaktadır :) -
Hiç kalmadı mı oynayan, herkesi mecburi battle royale'ci yapıyor bu sistem, haydi bir çıksın 3 kişi :) -
Yok mu hiç oynayan kalmadı mı -
Israrla her gün bir mesajla adam aramaya devam, haydi çıkar birkaç kişi :) -
Oynayan kalmadıysa da şaşırmamak gerek! hilecisi bitmez, trolleri bitmez, kafasına göre takılıp maç kaybettirenleri bitmez.
Ubisoft’un Türk oyuncu topluluğunu sallamaması da ayrı, hatırlıyorum da Türkçe dil desteği bile kaç zaman sonra ite kaka (millet support üzerinden feryat figan ediyordu) gelmişti.
Türk operatör mevzusuna hiç girmeyelim bile Kenya’sından Polonya’sına gelmeyen ülke kalmadı. Diyeceğim o ki, millet bunca zaman iyi bile oynadı.
-
Maksat sohbet muhabbet olsun benim derdim, tek başına bir yere kadar, warzone da sıkmaya başladı,
Bir iki kere Türke denk geldim ama karşı takımda bakalım benim kafamdan sohbet ede ede oynayacak biri elbet çıkar diye düşünüyorum, oyunu her gün her gece oynayan biri de kolay bulunmaz hazır duruyorum burada, her gün bir mesajla aramaya devam :)
Ps4'te aim asist harici hile var mı? Kla ye mouse kullanan çok var yazmışlar ama ben henüz 2 kişiye felan rastladım -
quote:
Orijinalden alıntı: rtaskinlar
Maksat sohbet muhabbet olsun benim derdim, tek başına bir yere kadar, warzone da sıkmaya başladı,
Bir iki kere Türke denk geldim ama karşı takımda bakalım benim kafamdan sohbet ede ede oynayacak biri elbet çıkar diye düşünüyorum, oyunu her gün her gece oynayan biri de kolay bulunmaz hazır duruyorum burada, her gün bir mesajla aramaya devam :)
Ps4'te aim asist harici hile var mı? Kla ye mouse kullanan çok var yazmışlar ama ben henüz 2 kişiye felan rastladımÜst kümelerde herkes klavye mouse kullanımından şikayetçi. Aparatla oynadıkları için de belli olmuyorlar kolay kolay da çözülmez.
PS+ Mart oyunları için R6 Deluxe beklentisi/söylentisi var doğru olursa belki biraz oyuncu sayısı artar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X