Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
197.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 35 liraya aldım deluxd sürümü birkaç hafta önce, bakalım takım olarak muhabbet odaklı eğlenceli olacak oynayan buluruz umarım
  • Arkadaşlar ben pc de oynuyorum normalde xbox aldım deniyim belki oynarım diye ama aşırı zor gamepad. Youtube dan oynayanlara bakıyorum adamlar inanılmaz oynuyorlar bu alışkanlıkmı yapılması gereken ayarlarmı var . Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABDESTBOZDURAN eklerseniz oynarız beraber

Not: Yeniyim

• Kardeşim ile ps5'te oynuyoruz, yeni sayılırız, ekleyin oynayalım.. Psn: Savaslordu

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Yok mu hiç oynayan kalmadı mı

Ekle dostum, Savaslordu

• SavasLordu kullanıcısına yanıt
    Tamamdır ekliyorum,
    Abdestbozduran, PS4'ten mi oynuyorsun?
  • Evet aramaya devam, var mı ps4'te oynayan, oynayan kişi arayan?
  • Evet günlük yoklamaya devam, var mı oynayan :)
  • quote:

Aktif oynayan var mı arkadaşlar, neredeyse her gün oynuyorum çoğunlukla akşam ve gece giriyorum henüz haritaları operatörleri vs öğrenmeye çalışıyorum ama eski rainbowları anımsatıyor ve baya hoşuma gitti keşke daha önce alsaymışım diyorum,
    Yaş 39, çoluklu çocuklu biri olarak sevgi saygı çerçevesinde oynayacak arkadaşlar aranmaktadır :)

R6 ilk çıktığı 2 yıl içinde çok güzeldi keşke o zamanlar da oynamış olsaydınız ondan sonra kötüleşti oyun. Hala gideri var ama Battlefield'dan da Cod'den de zevkli geliyor bana

• quote:

Evet günlük yoklamaya devam, var mı oynayan :)

hocam aksam 11 civari giriyorum. amatorum daha, uygunsa nicki pm ye bekliyorum :)

• O zamanlar bırakmıştım ps işini maalesef, son 2 sene içinde geri döndüm :)
  • juckle kullanıcısına yanıt
    maksat oynayacak arkadaş olsun seviye vs önemli değil sohbet muhabbet olsun, oyun hararetinden arkadaşına söven fırça atan türlü hallere girecek olan zaten eklemesin lütfen , hayat zaten stresli, amacım az oyun oynayıp az stres atmak,
    Pm attım👍
  • Evet günlük yoklama devam ediyor, var mı oynayan :)

• Yeni sezonda gelecek operatörün videosunu paylaşmış Ubisoft

• Hızlı ve zor bir round, keyifli seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 22 Şubat 2021; 2:59:55 >
  • Günlük aramamıza devam edelim :)

Aktif oynayan var mı arkadaşlar, neredeyse her gün oynuyorum çoğunlukla akşam ve gece giriyorum henüz haritaları operatörleri vs öğrenmeye çalışıyorum ama eski rainbowları anımsatıyor ve baya hoşuma gitti keşke daha önce alsaymışım diyorum,

Yaş 39, çoluklu çocuklu biri olarak sevgi saygı çerçevesinde oynayacak arkadaşlar aranmaktadır :)

• Y6s1 notları yayınlandı. Blackbeard nerf yedi. Kalkan canı 50den 20ye düşürüldü. Silahının hasarıda 49dan 40a düştü. Diğer notlar linkte.

http://https://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/news-updates/dgqT0JSmCGnA7wjReE3LC/y6s1-sezon-nces-tasarimci-notlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 22 Şubat 2021; 19:20:15 >
  • Bir büyük yenilikte 6.yıl panelinde açıklanan öldüğümüzde diğerlerinin örneğin drone unun kamerasını kullanabileceğiz. Biraz garip oldu. Echo drone u, Twitch drone u, maestro gözü filan. Büyük bir değişiklik. Drone larla sadece bakmayacağız örneğin atakta tam kontrol edebileceğiz gezinmek dahil. Dediğim gibi büyük değişiklik. Söyledeiklerine göre öldükten sonra oyuna tam katılım sağlanması içinmiş bu değişiklik. Birde kurşun geçirmez kameralar dönebilecek ve tek atımlık emp oku olacakmış.

• Günlük yoklamamıza devam edelim :)

• Evet hala oyuncu(lar) aranıyor
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.