Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yer yanlış olabilir yeniyim KB.:).
    Oyunu yeni aldım ama iyi çözdüğümü düşünüyorum. Ekip arkadaşı arıyorum. Gt TR Oguz35 beraber oynamak isteyen arkadaşlar, lütfen bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gt gardyan53 ekleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyebilirsiniz isterseniz. 25 seviyeyim.

GT: TheMasso
  • spyx92 ekliyebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC'de olsaydınız ne boostlardım sizi
  • ben de oynuyorum vakit oldukça ve başlarda sayılırım, imzada var GT... arada davet vs atarsan gelebilirim...
  • Beni de ekleyebilirsin
    GT : GavurboganHerif
  • oo bizde takım arkadaşları arıyorduk :)) ekliyorum sizi hocam.benim gamertag: tesbik
  • Hali hazırda oynadığımız bir grubumuz var, şimdilik oyuncu aramıyorum ama oyunun başlığını görmüşken yazayım dedim. Ya son güncellemeler ile oyun bambaşka bir hal almış resmen :)

Ps4 varken almıştık, single'ı bitirdik biraz da dz baktık fln derken kısa bir süre sonra bırakmıştık oyunu. Pek tad vermemişti açıkçası. Ama geçtiğimiz bahar indirimlerinde gold edition 77 tl'ye düşünce (Meksika Store) bir de one x için 4K güncellemesi gelecek haberini görünce yine aynı grup one x için aldık oyunu. İnanılmaz sarmış durumdayız. Hem global event etkinlikleri olsun, hem de diğer içerikler olsun oyun resmen kabuk değiştirmiş. Daha tam olarak underground, survival vs gibi modlara bakmadık bile. Last stand modu bile tek başına dz'den daha keyifli olmuş gibi geldi bana.

Ubisoft SIEGE'den sonra bu oyunu da güncellemer ile bambaşka bir boyuta taşımış. Ama sütten ağzımız yandı bir kere 2nci oyunu sanırım çıkar çıkmaz almamak daha mantıklı olacak.

Son olarak gear score'larınınz kaç? Yükseltmek için genelde hangi modları oynuyorsunuz?

• orctzl O kullanıcısına yanıt
    ben en son global events de oynarken (kasım 2017) 2 yan görev alıp oynadık mı sandık açıyorduk rahatça ama şimdi resmen zorlamışlar şu an görev başı 50-100 ge puanı ancak alabiliyoruz .acaba bilmediğimiz başka görevler mi var yoksa güncel ile gerçekten işi zorlaştırdılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

ben en son global events de oynarken (kasım 2017) 2 yan görev alıp oynadık mı sandık açıyorduk rahatça ama şimdi resmen zorlamışlar şu an görev başı 50-100 ge puanı ancak alabiliyoruz .acaba bilmediğimiz başka görevler mi var yoksa güncel ile gerçekten işi zorlaştırdılar mı?
    Eskileri bilemiyorum maalesef. İlk defa şu en son gelen "blackout" event'ini yakaladım. Çoğu görevde özellikle de zor modlarda güzel GE veriyordu ama bitti. Sanırım yakında yenisi gelir. Yine artar verdiği GE puanları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.