Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yokditekt store da edebiliyon bo de Division-2 beta yaz orda onun bi sitesi gelecek pre order. Var i secip platformunu giriyon ps4 olarak onu dene istersen. Ben uapmadim ama oyle bir yol da vardi. Bi de ps4 te bolge kiliti vardi ubi oyunlari satin alinan hesaba girmeyince sorun cikarabiliyor ama dusuk ihtimal. Ubisoft support a yaz. Uplay dan giris yapip. Onlar cok cabuk cozuyorlar merak etme. Bazen banka onaylamiyor satin almayi sende saniyon oldu. Yani sebep cok :)kod gelmistir ama urunu bulamiyordur o zaman redeem etmiyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Tamamen sans! Ubi oyunlatini aldigin hesap ile kayit ol hele brta dan sonraki sorulara yanit verdiyseniz kesin bir sonrakine kayit oldugun an gelir. Beta sonrasi bu survey leri doldurmazsaniz kolay kolay almazlar. Sonucta oynayin diye degil bu betalar geri bildirimde bulunalim diye. Lutfen betaya girenler surveylere katilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Oynadım hocam division 1 i bayağı. Far cry lar felan. Ancak dediğüm gibi key i giriyorum hata veriyor. Oysaki key in kullanılma ihtimali yok benden başka! Her hangi bir siteden felan redeem mi etmem lazım ps store dan önce?

Alıntıları Göster
    Olmuyorsa key mundar etme sal gelsin
  • Betayı çok övdüler umarım ilk oyunun çıkışı gibi patlamaz. Ilk oyun son patchlerle düzeldi kendini oynatır hale geldi.

Hatalarından ders alırlarsa sağlam bir oyunla karşılaşırız. Yoksa her zamanki gibi ubisoft çöp kutusuna yol alır.

Merakla beklemekteyim betayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta kodu gelmiş de store sayfasında 50gb yazıyordu. Full oyunu mu indirecez la
  • serverla kaçta açılacak bilgisi olan var mı?
  • Benim de beta keyim geldi birde bu 3 arkadaş davet etme işi nasıl oluyor ? Yapan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam millet, division 1 epey çıktığı günden bugüne kadar soluksuz oynadım severek şimdide 2 için key gelmiş mail hemen indirmeye başladım bakalım nasıl olacak:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Benim de beta keyim geldi birde bu 3 arkadaş davet etme işi nasıl oluyor ? Yapan varmı
    tomclancy-thedivision.ubisoft.com
    Tom Clancy's The Division 2 - Xbox One, PS4, & PC | Ubisoft
    https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-GB/beta

Buraya PSN'in ile giriyorsun, arkadaşlarının Uplay'lerini ekliyorsun, aynı linkteki Friend Invitations'a basıyorsun, Uplay'ini seçtiği kişilerin maillerine kod yollanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Şubat 2019; 1:40:58 >

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol
    Bu arada isteyen varsa yapabilirim 3 kişilik yerim var

• quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Yokditekt store da edebiliyon bo de Division-2 beta yaz orda onun bi sitesi gelecek pre order. Var i secip platformunu giriyon ps4 olarak onu dene istersen. Ben uapmadim ama oyle bir yol da vardi. Bi de ps4 te bolge kiliti vardi ubi oyunlari satin alinan hesaba girmeyince sorun cikarabiliyor ama dusuk ihtimal. Ubisoft support a yaz. Uplay dan giris yapip. Onlar cok cabuk cozuyorlar merak etme. Bazen banka onaylamiyor satin almayi sende saniyon oldu. Yani sebep cok :)kod gelmistir ama urunu bulamiyordur o zaman redeem etmiyordur.
    Webden buldum redeem etme yerini ps4 seçiyorum ama orda 16 haneli bana gelen key ise 12 haneli otomatikman redeem edilmiyor. :) birşeyleri yanlış yapıyorum ama neyi çözemedim. Yani mesela fifa nın beta keyleri hangi mail e geldiyse o mail ile psn adresinin mail i aynı olması lazımdı.. Bunda öyle birşey yok değil mi kesin olarak?

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Playstationda store’a gir, aşağılarda parapuan kodu gibi birşey var onu seç. 12 haneli kodu yaz direkt division beta çıkacak indirebilirsin.
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren_eren1 -- 7 Şubat 2019; 10:10:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_eren1

Merhaba
    Playstationda store’a gir, aşağılarda parapuan kodu gibi birşey var onu seç. 12 haneli kodu yaz direkt division beta çıkacak indirebilirsin.
    Kolay gelsin
    Hah şimdi oldu. Tr psn de denemek lazımmış :) mkmdesign rumuzlu arkadaş a da teşekkür ederim yardımları için sağolun beyler.

Bu arada beta kaçına kadar sürecek? Bulundugum yerde internet download kota sorunu var da. Bir yakınıma bırakacağım cihazı. Kaç gün sürecek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 7 Şubat 2019; 10:19:37 >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :) 11 Subat Paxartesi bitiyor. Muhtemelen basladigi gibi oglen 12.00 civari kapanır. Ama sorun yasanmazsa 1 gun extra uzatma olabilir. Ubisoft yapiyor genelde...

• Fazla keyi olan var mı?

• Oyun u pc mi yoksa ps4 için mi alsam kararsızım
    Pc u play puanıyla ultimate edition 300 geliyor ps4 oyun pahalı
    Birde o karlı havanın olmayışı biraz üzdü beni

• Oyunu merak edenler varsa yayındayım :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 7 Şubat 2019; 11:18:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Rica ederim :) 11 Subat Paxartesi bitiyor. Muhtemelen basladigi gibi oglen 12.00 civari kapanır. Ama sorun yasanmazsa 1 gun extra uzatma olabilir. Ubisoft yapiyor genelde...
    Eyv 11 i ise iyi.. 2 gün felan takılırız :)

• 50 gb mı ya hakikaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugu -- 7 Şubat 2019; 12:29:56 >
  • Kod olmayan arkadaşa nasıl davet gönderilir beta için
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.