Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Uzun zamandır bu kadar kötü oyun oynamamıştım oyun ileriye gideceğine geri gitmiş resmen buna grafiklerde dahil. Almayı düşünenlere şimdiden geçmiş olsun.
    Tam ben yazacaktim. ilk division in grafikleri ve atmosferi daha iyiydi. +1
  • Tanıtımlarda grafikler havada uçuyordu. Yine Downgrade yedi galiba.. Ubisoft un klasik alışkanlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Şubat 2019; 21:34:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış ilk oyundan daha iyi gibi, grafikler aynı ama optimizasyon daha iyi gibi geldi bana.
  • Uplay nickim Cnbzkrt 3 kişi davet edebiliyorum isteyenler eklesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok umutluydum oyundan ama beğenilmemiş galiba.
    Grafikler nasıl geri gider anlamadım division 1 çıktığında pro ve one x bile yoktu şimdi varken nasıl böyle oluyo hayret bi şey.

• Adamlar bize oyunda 4 mevsimi yaşayacaklar galiba ilk oyun kış ikinci oyun yaz sıradaki ne olacak acaba

• Elinde kod olup paylaşmaya arzulu arkadaşlar varsa,rica edebilir miyim? Teşekkürler
  • Pre order alıpta bunun bir izahını bilen var mıdır ?

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haziranda başvurmuşum betaya kod gelmiş banada 1 tane. Yalnız 45 gb diyor bekleyeceğiz gene..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahincopy

Pre order alıpta bunun bir izahını bilen var mıdır ?

TR psnde çıkış tarihi yanlış düzeltirler illaki
  • Birinci oyunu keyifle oyanayan adam için oyun gayet eğlenceli eski dostumuz delta hataları da yakamızı bırakırsa süper olacak. Oyunun optimizasyonu arttırılmış, animasyonlar arttırılmış, düşman çeşitliliği arttırılmış oyunu keşfettikçe ikinci oyun olmuş dedirtiyor.

Grafik konusunda ki eleştirilere katılmıyorum şöyle ki grafiklerde çok ciddi bir ilerleme yok ama bu 7-8 senelik konsolun zaten sınırlarını zorlayıp ilk oyunu yapmışlardı ki açık dünya oyunlarına göre grafikleri çok iyi bir oyundu. İkinci oyunda ne yapmaları bekleniyor anlamadım. Çevreyle etkileşim ve kısmi yıkıntı hasar düzeyi arttırılmış görünüyor. Birde şu PC de ki grafik takıntısı ne zaman konsola bulaştı onu da merak ediyorum. Keşke grafikleri biraz daha düşürselerde oyun 60 FPS olsa ne güzel olurdu.
  • Division 2 grafiklerde kaplamalarda bir sorun yok ancak baglanti devamli koptu beta sureci sorunsuz olmamis ilk oyundaki karli atmosfer yok etraf da detaylar guzel ancak gunesli hava insani atmosfere katmiyor biraz karanlik olmasini beklerim gorevlerdeki ic ortamlar basarili vurus hisside diger oyunlar gibi degil tabi matematik hesaplama konusu oldugu icin

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Birinci oyunu keyifle oyanayan adam için oyun gayet eğlenceli eski dostumuz delta hataları da yakamızı bırakırsa süper olacak. Oyunun optimizasyonu arttırılmış, animasyonlar arttırılmış, düşman çeşitliliği arttırılmış oyunu keşfettikçe ikinci oyun olmuş dedirtiyor.

Grafik konusunda ki eleştirilere katılmıyorum şöyle ki grafiklerde çok ciddi bir ilerleme yok ama bu 7-8 senelik konsolun zaten sınırlarını zorlayıp ilk oyunu yapmışlardı ki açık dünya oyunlarına göre grafikleri çok iyi bir oyundu. İkinci oyunda ne yapmaları bekleniyor anlamadım. Çevreyle etkileşim ve kısmi yıkıntı hasar düzeyi arttırılmış görünüyor. Birde şu PC de ki grafik takıntısı ne zaman konsola bulaştı onu da merak ediyorum. Keşke grafikleri biraz daha düşürselerde oyun 60 FPS olsa ne güzel olurdu.
    Artı olarak ben proda 4k oynadım, grafikler gayet güzel geldi,animasyonlar 1. oyundan daha iyi, çevre ile etkileşim daha fazla,
    daha ne bekleniyor bende merak ettim.

• Ben de yeni alabildim inviteımı ama o kadar kötü yorum var ki hem pc den hem konsoldan oynayan arkadaşlarımdan. Güvenipte download'a basamadım :) Normal release'i bekleyeceğim galiba 3 gün için 45gb çekmeye çok üşendim.
  • alperozlu kullanıcısına yanıt
    Ben bu söylediklerinde bile çok büyük bir fark görmedim ama yine de bunlar dediğin gibi olsa bile oyunun divisiona kattığı birşey yok. Akşam oynadığımda division oynadım, 2 değil. Maalesef bu da benim almamam için yeter sebep. Ha ne bekliyorduk, uçmasını mı, hayır ama divisionı köküne kadar oynamış biri olarak bende bıkkınlık hissi oluşturmayacak bir oyun lazımdı. Akşam ilk görevden sonra sıkıldım, o yüzden division defterini kapattım şahsen.
  • Hocam loot shooter seviyorsan öyle kötü falan değil, aldırış etme.
  • Beta oyunlar son dönemde çıkışta sonra bi güncelleme ile tam sürüme geçebiliyr. İndirirseniz de silmemenizde fayda var tam sürüm olabilir sonradan.

• Beta kodu olan pm atabilirmi
    Herbir kisi 3 kisiye verebiliyor
    Paylaşım yapan görmedim kardeşler

• quote:

Orijinalden alıntı: note2two

Beta kodu olan pm atabilirmi
    Herbir kisi 3 kisiye verebiliyor
    Paylaşım yapan görmedim kardeşler
    Bana kod vs. gelmedi ön sipariş vermiştim store dan betayı indirdim. Sanırım ubisoft club dan arkadaş ekleyip davet atılabiliyormuş ubisoft kullanıcı adını paylaşın bende oradan bulup size davet atayım. Muhtemelen olur.
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Pegasusx54

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.