Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beta kodu varsa banada atabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi dün oyunu ps4 proda oynama imkanım oldu beta kodu ps için gelmiş

oyunu pc için almayı düşünüyorum ama kararsızım cünki kontrolcü ile oynamak daha alışkın geldi ve pc de halen hile olayları devam ediyormu bilmyirorum

oyun büyük ekranda gayet zevkli lakin pcde ultimate edition puan indirimi ile 300 gelirken oyun ps4 de standart hali pahalı uygun fiyata bulan oldumu ?

Sizce kararı pc mı ps4 yanamı yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Bana kod vs. gelmedi ön sipariş vermiştim store dan betayı indirdim. Sanırım ubisoft club dan arkadaş ekleyip davet atılabiliyormuş ubisoft kullanıcı adını paylaşın bende oradan bulup size davet atayım. Muhtemelen olur.

Alıntıları Göster
    BlackIIIEagle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

şimdi dün oyunu ps4 proda oynama imkanım oldu beta kodu ps için gelmiş

oyunu pc için almayı düşünüyorum ama kararsızım cünki kontrolcü ile oynamak daha alışkın geldi ve pc de halen hile olayları devam ediyormu bilmyirorum

oyun büyük ekranda gayet zevkli lakin pcde ultimate edition puan indirimi ile 300 gelirken oyun ps4 de standart hali pahalı uygun fiyata bulan oldumu ?

Sizce kararı pc mı ps4 yanamı yapmalıyım
    Us. Psn oyun 330 tl hk bakmak lazim

• İlk oyunda ilk 3 ay inanılmaz eglenmistik ekibimizle ama ubisoft sağolsun duvar içine geçmeleri Arap kardeşlerin inanılmaz lagları ve en heyecanlı anlarda delta bilmem kaç hataları bırakmak zorunda kalmıştık. Beta da ilk oyunda ne yasadiysam aynısını yaşadım değişiklikler yok mu tabi ki var ama o kadar ufak ve değersiz şeyler ki bu oyunu almak için tek bir sebep bile yok. Hayran olan ilk oyuna doymayan tabi ki gidip alacak o ayrı fakat ana oyuna ve senelik sezon passlara verecek 1000 liram yok en azından bu oyuna. Özet olmamış şüphesi olan uzak dursun.

• arkadaşlar kodu olan varsa psn:BlackIIIEagle alabirlirim.
    birde bu invite kodları nasıl atıyoruz
  • mudur benım hesap yıllar oncesındne oldugu için uk hesap avrupa cıkıslı olmassa dlc cakısması oluyor oyunda (eskiden vardı hala devam ediyor bildiğim)
    pc de ubi paunla 250 tl gibi bir civara oyunu alabilirken keşke psn dede ubi puanlar kullanılsa
    Şaun için beklemedeyim
  • 49TE-F8NH-E6DC

biraz geç oldu ama internetine güvenen kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    Conflict modu denedinmi hocam
  • oyunun tam sürümü çıkıp içerikle ilgili bilgiler gelmeden almayacağım valla. 1. oyundan hiçbir fark göremedim. grafikleride beğenmedim.
  • ps4 için beta kod verebilecek var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100mn güncellemeyi kopyalaması 25 dk yı geçti nedir böyle bu yaaa benim cihazda mı sorun var

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Bendede rahat bi 15 dk sürdü normal

• Oyunu merak edip görmek isteyenler için The Division 2 Private Beta'yı twitch kanalımda oynayıp youtube a eğlenceli bölümleri yükledim, izleyip bir nebze de olsa oyunu değerlendirebilirsiniz. Bizim için oyun bir araç olduğu için oynarken keyif aldık umarım oyun çıkışında hile ve glitchten uzak bir oyun olur da keyfimiz kaçmaz iyi seyirler...

Oyundan her zamanki gibi en büyük keyfi sesli iletişim kurabildiğiniz birileriyle birlikte oynarken alabiliyorsunuz
    Bu yüzden eğer oyunu alırsam isteyenlerle 8 kişilik raid sistemini doldurup şehrin adaletini birlikte sağlayabiliriz. Bir tık uzağınızdayım :)

AJANLAR GERİ DÖNÜYOR ! | The Division 2 Private Beta Türkçe Bölüm 1:

İŞTE ŞİMDİ SIG' i TUTTUM | The Division 2 Private Beta Türkçe Bölüm 2:

SIG' imle ŞEHİRDE DOLAŞIRKEN | The Division 2 Private Beta Türkçe Bölüm 3:

Beni her zaman bu discordda bulabilirsiniz:
    Discord Adresim

Eğlenceli anlar:

Yılan yap kendini :D

*

Bu adamın şeyini kesmişler baksana:D

*
    Twitch
    daşakları patlamış - Clip of TaRan7uLaTV - Twitch Clips
    https://clips.twitch.tv/NurturingBetterTubersHotPokket

• Ortam dışında ilk oyundan hiçbir farkı olmaması yapımcı ekibi rahatsız etmiyor mu acaba? Açıkçası oynarken yeni-devam oyunundan ziyade bir genişleme paketi oynuyormuşum gibi hissettim. Hiçbir albenisi yok, şuna vakit ayırmak yerine çok daha geniş içeriğe sahip ilk oyuna tekrar baştan başlamak çok daha mantıklı bir hareket. Şahsen şu oyunu almak demek, evinize girsen hırsıza "dur yorulma sen, adres ver ben eşyaları göndereyim." demek ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Ortam dışında ilk oyundan hiçbir farkı olmaması yapımcı ekibi rahatsız etmiyor mu acaba? Açıkçası oynarken yeni-devam oyunundan ziyade bir genişleme paketi oynuyormuşum gibi hissettim. Hiçbir albenisi yok, şuna vakit ayırmak yerine çok daha geniş içeriğe sahip ilk oyuna tekrar baştan başlamak çok daha mantıklı bir hareket. Şahsen şu oyunu almak demek, evinize girsen hırsıza "dur yorulma sen, adres ver ben eşyaları göndereyim." demek ile aynı.
    Abartmisin hatta verdigin örnekle uçmuşun. konsept belli btf yada codda mekanlar haric ne değişiyor. İlk 3 ay her ay bir dlc ücretsiz vericekler. He suraya katilirim.tr psn 470 tl verilmez hemfikirim ama 300 tl etmeyeceek bir oyun degil. He ben eski oyunu oynarim diyorsun o zaman eski oyuna devam.
    Yeterki ilk oyunda olan glichler bunda olmasin. İlk oyunu yapan ekiple bu oyunu yapan ekip ayriymis ins işi sıkı tutarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 11 Şubat 2019; 10:11:0 >

• Hafta sonunda betayı oynadım. EA'daki feminizm rüzgarı Ubisoft'u da sarmış anlaşılan. Herkes kadın oyunda. Sokakta üzerinize koşup saldıran lunatic düşman npcler kadın, granaiderlar kadın, bize yardım eden ajan Kelso kadın, ilk yerleşim yeri olan Teather'ın lideri kadın, kadının çocuğunu kurtarıyoruz o da kadın, Dark Zone ile ilgilenen kişi kadın, (son 3 yazdığım bonus olarak siyahi). Viyak viyak her yerden kadın sesi geliyor oyunda. Cinsiyet ayrımı yapmayan insanı bile nefret ettirecek cinsten, o derece. Özellikle 'Diiiieeeeee' diye üzerinize koşanlar çok fena bayıyor bir yerden sonra. Netflix yapımı gibi olmuş oyun. Ya olum dünyada sizin sandığınız kadar cinsiyet ayrımcılığı ve ırkçılık yok. En azından eskisi kadar yok. Sokmayın artık şunu gözümüze.

Oyuna gelecek olursak ilk oyundan ahım şahım bir fark yok. İlk oyunu sevdiyseniz bunu da seversiniz büyük ihtimal. Ha ne olur, ilk oyunla aynı ise niye oyanayayım düşüncesiyle sevmeyebilirsiniz. İlk oyunu sevmediyseniz de sevmezsiniz zaten.

Bu oyunun (ilk oyun dahil) drop sisteminde sıkıntı var. Bu sistemin değişmesi lazım. Oyundaki eşya kaliteleri nasıl; Beyaz, Yeşil, Mavi, Mor, Altın Sarısı şeklinde. Biz de oynarken eşyaları bu sırayla düşürüyoruz. Atıyorum 1-10 level arasındayken düşen eşyalar yeşil oluyor, 10-20 level arası mavi, 20-30 mor.. vs.. Level aralığını sallamasyon yazdım ama sistem bu. Level arttıkça düşen eşyanın da kalitesi artıyor. Bu da insanı yardır yardır level kasmaya yönlendiriyor. Peki nasıl olmalıydı drop, Biz örneğin 5 leveldeyken bile mor veya sarı item düşmeliydi çok güçlü düşmanlardan. Ama düşük levelli, örneğin 4-5-6 level. Oyuncunun işi kolaylaşır düşüncesi olmamalı. Zaten 3-5 level yükselip düşmanlar da ona göre yükselince o kaliteli ama düşük levelli item de çöp olacak bir yerden sonra. Böyle olsaydı oyun daha bağlayabilirdi insanı. Acaba şuradan güzel eşya düşürebilir miyim diye oynatırdı. Mevcut sistemle ne kadar kasarsam kasayım nasılsa iyi eşya düşmeyecek düşüncesi insanı sıkıyor.

• conflight moduna nasıl giricem arkadaşlar biri yol göstersin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

conflight moduna nasıl giricem arkadaşlar biri yol göstersin ya
    Haritayı aç L1 ile ilk bölüme gel oradan PVP moduna girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Haritayı aç L1 ile ilk bölüme gel oradan PVP moduna girebilirsin.

Alıntıları Göster
    hocam 1 level olduğumuz için haritada her yer kilitli hiç bi seçenek çıkmıyo haritadan başka yerede gidemiyorum ölüyo adam bölge dışı diyip lanet olsun bu oyuna pvpye bile girdirmiyo aptal saçma görevlerini yapmak zorundamıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 11 Şubat 2019; 11:36:0 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.