Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
31
Favori
56.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ben de oyuna yeni başladım, exoticlerin nerelerden düşeceğini söylemek pek haddi olamaz, bu konuda oyun deneyimi fazla olan ustalar açıklama yaparlar, ben sadece kendi okuduklarım ve yaşadıklarım ile anlatmaya çalışayım.
    Chameleon exotici çok istiyordum bunun bountylerden ve açık dünyada gezen ayı diye tabir edilen bosslardan düştüğünü okudum, 40 olduktan sonra 2. defa bounty oynamaya gittim ve storry moduydu hatta zor olur diye düşündüm matchmake yaptım 3 kişi story modunda bounty bosunu kestik ve düştü, çok büyük bir şanstı.
    2.si ise oyunda çok tecrübeli yakın arkadaşım gel beraber sana istem kasalım dedi, Washington hotel görevini seçti ve heroic yaptı, arada gelen bossların birinden çat diye yine düştü, 1 hafta ara ile. ha bir de bir ara yine exotic bi çanta düşmüştü onu parçalamıştım nerden düştü bilmiyorum.

Okuduğum yazılara ve yaptığım araştırmalara göre exotic itemler ağırlıklı olarak seviye zorluğu arttıkça düşme oranı da paralel artıyor, missionları ne kadar zorluk derecesi yüksek oynarsanız düşme oranı da artıyor, tabi kolay seviyede de düşmesi mümkün ama düşük ihtimal olduğu söyleniyor, bir de geçmiş yazlarda arkadaşlar bazı exotic silahların birden fazla görevlerde düşen itemlerin birleştirilmesi ile yapılabildiğini söylemişti bunun detaylarına da konu geçmişine göz atarak ve internetten araştırarak ulaşabilirsin.
    iyi oyunlar..

• Fantasyman kullanıcısına yanıt
    https://www.gamesradar.com/the-division-2-exotics-guide-complete-list-best/

Ben burdaki listeden bakıp öyle toplamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 1 Haziran 2020; 13:9:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark zone için basitten alacak detaylı bir rehber var mı? Yardımcı olurmusunuz.

• şu oyundaki silah ve gear larda bulunan bazi gerceklikten cok uzak abuk sabuk talent ler vs olmasa daha guzel olur catismalar..isaretledigin dusmanlardan birine hasar verince digerlerine de %60 hasar transferi olur falan filan ne gerek var boyle zirvaliklara..mermi degil virus yolladik sanki silahtan...birine ates edince 15 metre uzagindakinin hasar almasi zorlama talent..

• oyunu toplulukla oynamak isteyen arkadaşlar bu dc kanalından bize ulaşabilirler

Mrmarjinal#7829

Discord
    Join the The Division TR Topluluğu Discord Server!
    https://discord.com/invite/THWw2w

• The Division 2'nin 10. Güncellemesi 16 Haziran'da Yayınlanacak

Ubisoft, Tom Clancy's The Division 2'nin 10. güncellemesinin 16 Haziran'da yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme egzotikler dahil olmak üzere neredeyse tüm silahlarda artırılmış hasar, gearset iyileştirmeleri ve brand set iyileştirmeleri getirecek ve genel loot kalitesinde ve craft edilen eşyaların kalitesinde artış yaşanacak. Ayrıca denge ve hata düzeltmeleri içerecek.

Warlords of New York'un ikinci sezonu ise 23 Haziran'da geliyor. Keener's Legacy adlı sezon end-game oyuncularına yeni limitli süreli görevler sunacak. İkinci sezon oyunun ikinci raid'i olan Operation Iron Horse'u da tanıtacak. Sekiz oyunculu savaş, koordineli taktikler gerektirecek ve 30 - 40 seviye arasındaki oyuncular farklı ödüller kazanabilecek.

www.bolumsonucanavari.com
    The Division 2'nin 10. Güncellemesi 16 Haziran'da Yayınlanacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Division_2nin_10_Guncellemesi_16_Haziranda_Yayinlanacak-102204.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: xMarjinalTr

oyunu toplulukla oynamak isteyen arkadaşlar bu dc kanalından bize ulaşabilirler

Mrmarjinal#7829

https://discord.com/invite/THWw2w
    Link çalışmıyor :(

• THE DIVISION 2 - YENİ BASKIN FRAGMANI - IRON HORSE OPERASYONU

• 4-5 arkadaş oyunu oynuyoruz, beraber oynamak isteyen id: hraserk
    Ekleyebilir.

• Merhaba arkadaşlar 2. raid için grup olarak oynamaya alışmış hali hazırda birlikte oynayan arkadaşlar arıyoruz biz kemik kadro olarak 6 kişiyiz. Raidi bitirdiğimizde ilk raidde olduğu gibi bitiremeyen kişilere de yardım amacıyla tekrar tekrar yapacağız. İlgilenenler PM lütfen.
  • Tekrar indirime girmiş 49 TL bilginize

• Aktif raid yapan klana üye olan var mı? Varsa klan ismini verirmisiniz?
    Yada bu oyunu oynayan 8 kişi varsa raid yapalım?

• THE DIVISION 2 - 'THE SUMMIT İLE YENİ ZİRVELERE ULAŞ

• byalfa kullanıcısına yanıt
    20tl olmuş

• Arkadaşlar alacaksanız newyork paketli alın. Sadece ana oyun yaramaz size 30 level gidiyor paketle birlikte 40 oluyorsunuz. 30 level de ne raid nede heroic mission yapamıyorsunuz. Bende bugün newyork paketini alacağım.

• Yedik kazığı yine . 1 ay oynadım sıktı sonra .ama 20 liraya baya iyi oyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Oluyor böyle bazen :) Ben de hala nba 2020 yi 3 dolara aldım diye sevinip sonra ücretsiz olunca hissettiklerimi unutamıyorum :) oyun sürükleyici değil ama 20 tl ye değer diye hatırlıyorum.. freeweekend de oynamıştım, indirip bakıcam tekrar sonra alırım belki..

• bundan 1 sene öncesinde kutulu alıp oynamıştım baya da oynamıştım ara ara aklıma gelir tekrar alsammı diye hatta forumdan birkaç arkadaşla oynamıştık bu fiyatı görünce tekrar alırım diye düşünüyorum 2k20 gibi bir ay sonra plus la verirler mi diye düşünmüyor değilim ama bir kaç sızıntı var wolfenstein ve ac origins diyorlar ekim oyunları için bakalım artık kısmet oynamamış olanlara hele ki bu fiyata öneririm.
  • arkadaşlar ilk division hala oynayan varmıdır acaba serverler dolumudur bilgisi olan varmı.

nedense bu 2.ci oyuna ısınamamıştım bi türlü fiyatıda düşmüş ama alsammı almasammı bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.