Bildirim
Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (271. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
70 Saat civarı oynadıktan sonra, oyunda ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. uzun süren loading ekranları (ki bunun için ssd almıştım) geç yüklenen kaplamalar ve ciddi takılmalar. Ne yaptıysam düzelmedi. 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı ki format atmakta dahil. -
lvl 30 oldum arkadaş eğer birlikte dz de takılmak isteyen var ise pm ile ulaşabilir bana -
quote:
Orijinalden alıntı: andelip
70 Saat civarı oynadıktan sonra, oyunda ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. uzun süren loading ekranları (ki bunun için ssd almıştım) geç yüklenen kaplamalar ve ciddi takılmalar. Ne yaptıysam düzelmedi. 1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı ki format atmakta dahil.
GENel olarak oyunda böyle bir sorun bulunmamakta. 800 küsür saat oynadm totalde, bir kere bile geç gelen kaplamaya denk gelmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nette aynı şikayette bulunanlar var. Ne olduysa free weekend ten sonra oldu. Arada ufak bir güncelleme geldi de ben mı fark etmedim. Umarım düzelir.
Oyunu nerdeyse 1 yıldır oynamıyorum. PC için son durumu nedir acaba sezon pas'da yok..
Hileciler yüzünden oyunu bırakmıstık genel olarak ne durumda sesaon pass almaya degermı ? -
Değmez hileciler tam gaz yukarki mesajlara bakabilirsin, bakmayıp ta aldıysan geçmiş olsun. -
ben oyunu alalı henüz 1 hafta oldu 30 lvl oldum dark zone da ise lvlim 22 oyundan feci şekilde keyif alıyorum uzun zamandır oynadığım en iyi oyun oldu witcher 3 den sonra tabi şunu kendime ders edindim ubisoftun oyunlarını çıktıktan en az 1 yıl sonra almak gerekiyor yoksa soğuyorsun ben divisionı 1 hafta önce aldım dlcler indirime girerse onlarıda almayı düşünüyorum kısmetse tabi -
1 ay sonra gene yaz :D -
https://discord.gg/dw8hvaK
discord kanalına gelin beraber oynayalım...
(Yaş28) -
Bu ne güncellemesi 3.5 cigolayt -
Beyler selam,
uplay yüklü olan oyunu tekrardan bana kurdurmaya çalışıyor bu bir hata mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa080 -- 25 Mayıs 2017; 21:18:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni başlayanlar eklesin daha 20 lvl değilim, eğlencesine girelim. Dandik bir mik olsa da çok iyi olur. Yaş 23.
steam: style -
bakım mı var? girilmiyor oyuna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oynamak isteyen eklesin steam : UMMUD -
quote:
Orijinalden alıntı: arsem00
Darkzone diye bi yer var orasi pvp
Hocam çok oyuncu varmı orda mod lar neler
-
Arkadaşlar oyunu uplay üzerinden oynuyorum. Acaba steam ile girme şansımız var mı? -
yardım isteyen arkadaşlar ekleyin uplayden yardımcı olurum ID: ACE-TaurenChief -
beyler bu oyunda optimizasyon sorunu mu var yoksa benim sistemden kaynaklı bir sorun mu var?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X