Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu rus keyleri hakkında bende bilgi istiyorum. Alıp denerseniz burda da paylaşır mısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler indirdik betayı ama girişte herhangi bir key istemez değil mi_? key felan gelmedide bana..
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Open beta key istemez

yok hocam istemez
  • Oyunun Rusya'ya özel serverı diye birşey yok. Bölge kilidi var. Bunu da VPN üzerinden, ki muhtemelen bahsettikleri program da VPN'dir, aşabilirsiniz. Ama ben kesinlikle tavsiye etmem. Öncelikle oyun sürekli online bağlantı gerektiriyor, VPN serverlarındaki her sorun direk oyuna yansıyacak. Doluluk, yavaşlık, bağlantı kopması, hatta hiç bağlanamama vs....Ayrıca oyunda PvP var, VPN üzerinden oynadığınızda lag ın artması kaçınılmaz ve hatta sık sık pvp de sizi tamamen bitirebilecek kadar kötüleşmesi muhtemel. Bunların dışında bir kötü ihtimal de sizi sürekli ruslarla aynı servera koyabilir, etrafta sürekli rusça konuşmalar eşliğinde oynarsınız :) Sadece girişte kontrol eden single player bir oyun olsaydı farketmezdi ama bu şartlarda bence uzak durun. Oyundan alacağınız zevki az bir fark için ziyan etmeyin.
  • Beyler oyuna girişler gece saat tam 00.00'da mı başlıyacak
  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    Yarın 14:00'da başlıycak
  • Akşam oynarım diye seviniyordum, yarına kalması kötü oldu.

• tüh bende bu gece başlarım diye düşünmüştüm olmadı görüyomusun
  • selam peki bu beta ile oyunu online oynuyoruz sanırım ama co op gibi mi yoksa herkes kafasına göre mi takılıyor bazı kişiler beni oynamak için beni ekleyin yazmış da

ayrıca beta kaç gün sürecek yana ne kadar oynarız bilgisi olan var mı
  • Pazartesi14.00 a kadar sürecek isterseniz arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz

• clubber80 kullanıcısına yanıt
    Beta cuma 14:00 - pazartesi 14:00 arası türkiye saatiyle. İstediğin şekilde oynayabilirsin, solo, co-op, multi. Ben dark zone dışında solo oynamıştım çevreyi yavaş yavaş keşfetmek, detayları incelemek için. Gruplarda herkes koştura koştura gidiyordu görev yapacam diye. Ama dark zoneda solo oynayınca zor olabilir. Kapalı betada daha az kişi olduğu için silah extract etme kolaydı ama şimdi herkese açık olduğu için tam kaos olur gibi geliyor o yüzden solo zor olabilir dark zone.
  • Yarına kadar şu güzelliklerle idare edelim, çok güzel oyun olacak ya.

Dün hepimiz New York'ta sıradan insanlardık ama bugün The Division'ın bir parçasıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Şubat 2016; 20:42:03 >
  • Bilgisayarım kaldıracak mı diye meraklandım indirdim betayı,umarım 25-30 arası bir fps alabilirim low ayarlarda oyun cidden çok güzel gözüküyor.yarını iple çekiyorum.
  • Oyuna E3 2013'teki Reveal Gameplay'inden sonra büyük hype yapmıştım ancak gelen downgrade mevzusundan sonra beklentiler düşük olarak betaya giriş yapacağım. Benim açımdan güzel bir şey olacak, umarım oyunu bekleyen arkadaşlar için bekleneni verir. PC kanadı, Destiny gibi bir yapı sunan oyunların eksikliğini yaşıyor. Kaliteli ve dolu bir içerikle gelirse rahatça kendine yer edinecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 19 Şubat 2016; 0:51:54 >
  • İ5 4460 8gb ram ekran kartını değiştittircek oyun biliyorumda hadi be olum hd7750 finali güzel yap be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 5 saat , şarjörleri doldurmaya başlayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu biraz anlatırmısınız.Multiplayer kısmı için özellikle..
    Oyun hakkında sıfır bilgim var.
    Oyuna girer girmez solo mu takılayım multiplayer mi co-op mu?
    birde multide karşımızda düşman gerçek kişiler mi olucak yoksa bilgisayara karşı mı?
    Bu konuda biraz bilgi verirmisiniz.Saygılar.
    Arkadaşların varsa elbette solo takılma ancak tek oynuyorsan hemen grup bulayım başkalarıyla oynıyım diye düşünme bence. Çünkü diğer oyuncular görevden göreve koşuyorlar, yeni giren kişiler keşmekeşin içinde kalıyor. Diğer oyuncularla kapışmak için de Dark Zone denilen bölgeler var. Oralarda kapışabiliyorsunuz, onun dışında isteğe göre co-op yada solo bir ilerleyiş mevcut. Tavsiyem oyunun dinamiklerine, çevresine, dünyasına alışana kadar solo takılmak, ondan sonra arkadaş veya grup bulunur.
  • KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    birazda youtubeden videoları izledim..
    teşekkürler önerin için.aynen deiğiniz gibi yapmam en mantıklısı olucak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.