Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar uPlayden indirdim şimdi fakat steame geçirme şansım var mı dosyaları ?
  • Oyunun kapalı betasını oynama imkanı bulamamıştım fakat açık betayı şu an steam üzerinden ön yüklemeye başladım.Oyunu henüz almadım ve bu betayı deneyimledikten sonra oyunu alıp almama konusunda fikir sahibi olacağım.Forumlardan okuduğum kadarıyla genel görüş olumlu fakat kişisel deneyimler sonucunda karar vermek sanırım daha sağlıklı olacaktır.
  • Steam'dan Betasını indirdim ama oynamak için yayın tarihini bekle diyor, Beta'dan ne anladım ben...
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    2 gün önce beta için ön yüklemeye açtılar, 19 şubatta beta açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 18 Şubat 2016; 0:16:05 >
  • Full sürüm çıktığın da inşallah bu beta nin üzerine birdaha indirmeyiz 26 gb beta dosyalarını kullanirlar mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta ve oyun çıkınca birlikte oynamak için ekleyin.

uplay id: rwenzoria

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Yarın başlıyoruz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

Full sürüm çıktığın da inşallah bu beta nin üzerine birdaha indirmeyiz 26 gb beta dosyalarını kullanirlar mi sizce

valla hocam bende araştırdım o konuyu da bu gibi oyunlarda üstüne yüklenir diyenlerde var
    bu beta çöp olur muhtemelen en baştan indirebilirsin diyende var
    bakalım görücez
  • Konuyu çok takip edemedim. Biraz araştırdım da bulamadım. Açık beta'yı steam'da ön yükleme nasıl kuruyoruz?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Division için elit bir ekip arıyorsanız bekleriz yaş ortalamamız +20 dir. Çoğunluk +25 üstü ilgilenenler özelden mesaj atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Konuyu çok takip edemedim. Biraz araştırdım da bulamadım. Açık beta'yı steam'da ön yükleme nasıl kuruyoruz?

Division Steam Store sayfasında alt kısımda click here to pre load now yazısına tıklayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Konuyu çok takip edemedim. Biraz araştırdım da bulamadım. Açık beta'yı steam'da ön yükleme nasıl kuruyoruz?

Division Steam Store sayfasında alt kısımda click here to pre load now yazısına tıklayın.

Hocam teşekkürler, iş yerindeyim akşam bakacam. Herhalde kullanıcı girişi yapınca görünecek şu anda göremiyorum.
  • Merhabalar, Sizlerle paylaşmış olduğum bu adresten the division steam versiyonunu almayı düşünüyorum. Site steam hesabınıza oyunu gift olarak gönderiyor. Sitedeki Gamepyro uygulaması ile oyunu aktif edebiliyorsunuz. fakat şöyle bir sıkıntı var oyunun acıklama kısmında " Enables you to play on Russian servers of the game. If it is a Steam game then it means you will require a Russian VPN or IP to activate the key before download. " böyle bir açıklama var. Açıklamada Oyun Rusta serverine açık diyor. Yada ben öyle anladım :) Bu oyunu alsam global sunucularda mı oynuyorum yoksa Rusyaya özel sunucularda mı oynuyorum. Bir fikri olan var mıdır. Teşekkür ederim.

• Yanılmıyorsam oyun rusça olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 18 Şubat 2016; 12:13:56 >
  • PC: Friday, Feb 19 1pm CET | 7am EST | 4am PST

Cuma 14.00 da başlayacak

Monday, Feb 22 1pm CET | 7am EST | 4am PST

Pazartesi 14.00 da bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PnshR88 -- 18 Şubat 2016; 13:49:59 >
  • Oyunun dil seçeneklerinde " Languages: EN, FR, IT, DE, NL, ES, HU, PL " hepsi var. Fakat bilmek istediğim oyunun sadece rusyadan oynanması için bir server var mı. Yoksa Rusyadan girenlerde EU'dan girenlerle birlikte mi oynuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Kinguin'de 110 lira şu anda, almak isteyenler kaçırmasın.

http://www.kinguin.net/product/291572/tom-clancy-s-the-division-pre-order-uplay-cd-key/

Bunu almak büyük bir hata zira season pass yok ve Division Destiny gibi bir altyapıya ve işleyişe sahip yani Expansion ları almadığınızda büyük sorun oluyor ve daha çıkmadan 3 tane duyruldu.

PlayStore dan Gold sürümünü almanızı öneririm arkadaşlar.

Burada baya ucuz gözüküyor 116 Tl civarı bir şeye geliyor.Nuuvemden oyun alan oldu mu daha önce? Sorunsuz ekleyebiliyor muyuz steam yada uplaya?

http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s-the-division-gold-edition

• quote:

Orijinalden alıntı: Caperz

Merhabalar, Sizlerle paylaşmış olduğum bu adresten the division steam versiyonunu almayı düşünüyorum. Site steam hesabınıza oyunu gift olarak gönderiyor. Sitedeki Gamepyro uygulaması ile oyunu aktif edebiliyorsunuz. fakat şöyle bir sıkıntı var oyunun acıklama kısmında " Enables you to play on Russian servers of the game. If it is a Steam game then it means you will require a Russian VPN or IP to activate the key before download. " böyle bir açıklama var. Açıklamada Oyun Rusta serverine açık diyor. Yada ben öyle anladım :) Bu oyunu alsam global sunucularda mı oynuyorum yoksa Rusyaya özel sunucularda mı oynuyorum. Bir fikri olan var mıdır. Teşekkür ederim.

quote:

YOU WILL BE PROVIDED WITH OUR GAMEPYRO APPLICATION WHICH WILL ALLOW YOU TO EASILY ACTIVATE AND PLAY THE GAME WITH NO RESTRICTIONS.

diye not düşmüşler. "Oyunu alınca, onların vereceği GAMEPYRO uygulaması ile, kolayca aktive edebilirsiniz ve kısıtlama olmadan oynayabilirsiniz" diyor. Sanırım VPN gibi işlevi olan bir uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 18 Şubat 2016; 14:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caperz

Oyunun dil seçeneklerinde " Languages: EN, FR, IT, DE, NL, ES, HU, PL " hepsi var. Fakat bilmek istediğim oyunun sadece rusyadan oynanması için bir server var mı. Yoksa Rusyadan girenlerde EU'dan girenlerle birlikte mi oynuyorlar.

Dil seçeneğinin olması oyundaki arayüz ve seslendirmelerin çeşitli dillerde kullanılabiliyor olması demektir. Her milletten insan aynı serverlarda oynayacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.