Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    steam i pc den kaldır hocam birde öyle dene indirmeyi.. başka çözüm aklıma gelmedi.. sonra yine kurarsın zaten steam i
  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    Steam üzerinden satın aldıysanız, Steam'in pre-load'ı daha açılmamış olabilir... O yüzden indiremiyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

steam i pc den kaldır hocam birde öyle dene indirmeyi.. başka çözüm aklıma gelmedi.. sonra yine kurarsın zaten steam i

Hocam steami kaldırınca preloada tıklıyorum tepki vermiyor .
    -----------------------
    Şimdi tıkladım steami indiriyor . Allahım kafayı yiyeceğim

quote:

Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

Steam üzerinden satın aldıysanız, Steam'in pre-load'ı daha açılmamış olabilir... O yüzden indiremiyor olabilirsiniz.

Hocam sonuçta açık beta değil mi . Satın almasakda indirebiliriz . Steamden indirenler var ama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 16 Şubat 2016; 10:43:45 >

• xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    enteresan bir problemmiş hocam.. umarım çözümü bilen biri çıkar forumda
  • Çok kararsız kaldım bazılarınız küfredicek biliyorum ama sormak zorunda hissediyorum

Gold Edition VS Sleeper Agent Edition

Replica saat ve 4 yıllık season pass için değer mi 550gayme? Aklım kalıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

uplay i indiriyorsun pc ye.. kullanıcı oluşturup giriş yapıyorsun.. zaten ana sayfada hemen yazıyor açık betaya katılın diye.. orada tıklayınca pre load butonu çıkıyor ona basınca indirme başlıyor
    Sen zaten beta olan oyunu güncellemissin.

Full sürüme geçilince tekrar indirmen gerekiyor. Rainbow six de öyle olmuşdu . Umarım olmaz ama hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 16 Şubat 2016; 10:56:03 >
  • Oyunun gold versiyonunu aldım umarım elimizde patlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Oyunun gold versiyonunu aldım umarım elimizde patlamaz

valla hocam bende aldım ama umarım optimize olayını iyi yaparlarda yıllarca takip edebileceğimiz iyi birşey çıkar ortaya
  • quote:

enteresan bir problemmiş hocam.. umarım çözümü bilen biri çıkar forumda

2 şey daha deniyeceğim hocam . Olmassa oluruna bırakıcam. Uplayi silip yükliecm , başka bir hesap açıp deniyeceğim . Bakalım olucak mı .

---------------------------------------------------------

Sorun çözüldü . Başka bir hesap açıp denedim indirmeyi . Direk indirmeye başladı . Steamde başlıklarda bir eleman açmış başlık . Aynı benim gibi preloada tıklayınca steame yönlendiriyomuş . Bi adam yazmış altına hesabın bugta kalmış falan diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 16 Şubat 2016; 11:14:33 >
  • quote:

beta yı 3 mb internet ile indirmeye çalışıyorum.. sabah saat 6 dan beri açık yeni 2 gb olmuş allah tan erken açtılar indirmeyi bizleri düşünerek

hocam çok az inmiş ben şuan 4.5 mbps ile çekiyorum indirme kendi kendine duruyor upaly kafayı yiyor ne kapanıyor ne açılıyor görev yöneticisinden sonlandırıp tekrar başlatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Çok kararsız kaldım bazılarınız küfredicek biliyorum ama sormak zorunda hissediyorum

Gold Edition VS Sleeper Agent Edition

Replica saat ve 4 yıllık season pass için değer mi 550gayme? Aklım kalıyor!

Aldım goldu geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero5.0

quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

quote:

Orijinalden alıntı: Zero5.0

bu oyunu gtx 860m ile oynayan bir arkadaş bana ulaşabilirmi acaba

960m ile ayarların hepsi en düşükte iken 35-45 fps aldım.

ya bi yanlışınız olmasın sakın gördüğüm kadarıyla insanlar youtubede yada diğer forumlarda reddit mesela oyunu gtx 860 da 40 fps medium ayarlarda oynuyolar

Evet oynayabilirsiniz. FPS drop un önüne geçerlerse +35 fps low-medium da oynayabilirsiniz. TRI - SLI TITAN X'de bile 45 fpsye kadar düşebiliyor.

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    evden çıkarken indiriyordu şu an iş yerindeyim.. öğle arası eve gittiğimde bakayım benimkide durmuş mu.. durmuşsa çok pis söverim ubisoft a
  • bende sabah işe giderken bırakayım akşama gelir alırım diyodum bekletme yapıyosa düşünsenize eve gelince suratımın aldığı hali
    gibi olurdu heralde
  • valla ben dün gece bıraktım pcnin sesine dayanayip kalkip kapatayim dedim baktım gram ilerlememiş millet uplaya söverken haklilarmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamden satın alanlar nerden indiriyor pre load ?
  • guvenkab kullanıcısına yanıt
    Bence renk ve zevk işi ama pakette figür falanda yok çok abartmış ubisoft.,

Edit= Bunun ce'sine vericeğiniz parayı hitman ce alın daha ayrıntılı hemen hemen aynı fiyat.

Edit0015 = Gold almışsınız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 16 Şubat 2016; 13:20:02 >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    yeni baktım uplay e 7 gb indirmiş şimdilik problem yok.. inşallah problem çıkarmaz akşama kadar
  • açılınca hemen açtım 5 saatte indirdi sorunsuz sıkıntısız...
  • Ben anlamadım ..steam de bulamadım open beta için download..bir yere kayıt olmam'mı gerekiyor..ön sipariş vermedim daha..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.