Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kinguin fiyatı gayet iyihttp://www.kinguin.net/category/7397/tom-clancy-s-the-division-uplay-key/

Hatta geçen günlerde arkadaş 120 civarlarında alacaktı aynı siteden, tam alacağı gün 105 liraya düştü.Tekrar o kadar ucuza satılır mı bilmiyorum ama takip etmekte yarar var

Edit:Üstte yazan fiyata bakmayın, aşağılarda diğer satıcıların fiyatlarını görebilirsiniz, sanırım en ucuzu 122-123 lira civarı .

Ayrıca yukardaki arkadaşın dediği gibi Steam'deki gold edition gayet makul oyunu uzun süre ve dlcleri geldikçe oynarım diyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 14 Şubat 2016; 19:52:47 >

• Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

hiç dikkat etmemiştim sen alıntılayınca okudum hakketen ilginç adamlar baya profesyonel takım kuruyor espor turnuvalarına falan katılacaz sandım bir an baya bildiğin ismi sallıyorum cloud9 seçmeleri bu yani oyun mmo da bu kadar abartmayın gözünüzü seveyim 2 gün sonra her yer hack olacak oyuncu moyuncu kalmıcak zaten

zaten senin gibi düşünen oyuncular olduğu için belki adam gibi oyun oynanmıyor mmo'larda.. Ben arkadaşı gönülden destekliyorum. Kardeşim yerine koyduğum bir arkadaşımla dün bu konuyu konuştuk. İkimizde oyunu oynayacağız inşallah ama 2 kişiyiz malesef şöyle gerçekten oyunu hakkı ile oynayacak yada ekibine saygı duyacak aynı zamanda eğlenmeyi bilecek insanlar bulmak çok zor oyunlarda. Herkesin aklı çakallığa çalışıyor çünkü...

• Arkadaşlar playstoredan aldım . Sitesinde bi kod girdim . Mail gelicek dedi oyunun kodu . Ne zaman gelir bilgisi olan var mı ?
  • indirmeye yarın başlanacak değil mi beta için ?
  • umarım hack vs şeylere önlem alırlar, hile yapan kişiler ne zevk alır hileden, bunların beyni sanırım gelişmemiş, kuruyup gitmiş.
    Neyse oyun gerçekten çok keyifli, çatışmaların uzun sürecek olmasida bu keyfi katlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    bende ordan aldım tahminimce (GTA 5'de o şekilde olmuştu çünkü) oyun indirmeye açıldığı zaman gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

bende ordan aldım tahminimce (GTA 5'de o şekilde olmuştu çünkü) oyun indirmeye açıldığı zaman gelecek...

Hocam playstoredan ilk defa aldım . 2 3 soru sorayım yakalamışken sizi

e-mailime oyun keyi gelicekmiş o keyi uplay yerine steame girsem olur mu ?

açık beta muhabbeti nasıl olucak ?
  • xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    açıklamalarda ne yazıyorsa oraya gir playstore da bildiğim kadarıyla oyun uplay ile oynanacak. GTA 5 aldığımda keyi direk sitede verdi ve indirme linklerini de oraya koymuşlardı. İnşallah bunda da öyle olurda başka biryerle uğraşmayıp uplayden aktif hale getiririz. Batman'de aldım ordan onda da steam hesabından aktif edip steam üzerinden çektim.

Açık beta 16'sında indirmeye başlanacak 19'unda oynanacak. Uplayde bu şekilde yazıyor. beta indirdikten sonra full için üzerine kalan dosyalarımı çekecez yoksa sıfırdan mı yapacaz bilmiyorum ama umarım kalan dosyaları çekerizde kotamız heba olmaz...

Bu arada aldığında playstore sayfasında bir kod var o kapalı beta kodu malesef onu kaçırdık ve o koda gerek kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

açıklamalarda ne yazıyorsa oraya gir playstore da bildiğim kadarıyla oyun uplay ile oynanacak. GTA 5 aldığımda keyi direk sitede verdi ve indirme linklerini de oraya koymuşlardı. İnşallah bunda da öyle olurda başka biryerle uğraşmayıp uplayden aktif hale getiririz. Batman'de aldım ordan onda da steam hesabından aktif edip steam üzerinden çektim.

Açık beta 16'sında indirmeye başlanacak 19'unda oynanacak. Uplayde bu şekilde yazıyor. beta indirdikten sonra full için üzerine kalan dosyalarımı çekecez yoksa sıfırdan mı yapacaz bilmiyorum ama umarım kalan dosyaları çekerizde kotamız heba olmaz...

Bu arada aldığında playstore sayfasında bir kod var o kapalı beta kodu malesef onu kaçırdık ve o koda gerek kalmadı..

Keşke steam olaydı . Neyse uplayde iyidir . Normalde betanın üstüne yama gibi oluyor . Ekstradan indirmeye gerek kalmıyor . Bundada öyle olur inşallah . Bakalım bide sistem olayı kafama takıldı kaldıracak mı kaldırmayacak mı boşuna almış gibi olmam inşallah

• bu oyunu gtx 860m ile oynayan bir arkadaş bana ulaşabilirmi acaba
  • Almayı düşünen arkadaşlara playstore dan almalarını tavsiye ederim , fiyat uygun ve taksit imkanı mevcut.

GOLD : 189 TL (Çok Uygun)

Standard : 168 TL (135 TL civarına yabancı key sitelerinden bulunabiliyor lakin tek çekim ve aksiliğe gebe Pre Order olduğu için)

Not : Doğum günü çeki ile 20 TL indirim yapabilmeniz mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 15 Şubat 2016; 21:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero5.0

bu oyunu gtx 860m ile oynayan bir arkadaş bana ulaşabilirmi acaba

960m ile ayarların hepsi en düşükte iken 35-45 fps aldım.
  • Pre Load sanırım gece leyin açılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Close beta ne zaman indirmeye açılmıştı bilen var mı? Steamden gold aldım bende. Bekliyoruz bakalım.

• Xelforia kullanıcısına yanıt
    Beta 16sında açılacak diye yazıyor uplayde;

"The PC open beta will last between February 19th and February 21st. Pre-load will be available on February 16th, make sure to have the game downloaded and ready to dive into New York the very moment the gates open!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 15 Şubat 2016; 23:16:38 >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Bunu keske daha once görmüş olsaydim 22 şubatta dogum günüm var ben bugün playstore dan gold edition almıştım

• Pre Load açıldı beyler
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Steam de açıldı mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xelforia

Steam de açıldı mı peki ?

Bakmadım lakin açık beta steam'e gelmeyebilir. Kaldı ki steamden alındığında bile uplay arayüzünden giriliyor oyuna.

Steamin pek bir olayı yok steam kütüphanende durması dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Şubat 2016; 0:32:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.