Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Langer55 , Langer55
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the divison gold siparişim onaylanmış bulunup 8 martı bekleyen kişiler arasında yerimi almış bulunmaktayım

steam : zerolegolas
  • 19-21 arası açık beta var tarihler açıklandı
  • "Added to the content already seen in the Closed Beta, the Open Beta will include an all new story mission for players to explore in their pursuit to take back New York. As a thank you, everyone who participates will be rewarded with a special in-game reward which will unlock for players when the full game is released."

Closed beta'ya sadece bir görev eklemişler. Bir de oyun içi ödül vereceklermiş. Skin falandır kesin. Neyse buna da şükür.
  • Oyunu uninstall etmemiştim bu ihtimale karşı, umarım sadece ufak bir update gelir closed betacılara.
  • Şuanda indirebileceğimiz bir bağlantı var mı ?

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 10 Şubat 2016; 1:53:02 >
  • Closed betaya katılanlar eğer oyunun dosyalarını silmediyse üzerine gelecek olan ufak bir yamayla birlikte open betaya katılabilecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xelforia

Şuanda indirebileceğimiz bir bağlantı var mı ?

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

Closed beta oynayan birinden kopyalayabilirsin. Normalde 48 saat kala açıyorlar Download u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • uplay id: rwenzoria

oyun çıkınca ekip olmak isteyen eklesin lütfen.

• G2adan ön sipariş verdim ön sipariş avantajlarından yararlanırmıyım beyler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun Gold Edition versiyonunu aldım steam üzerinden ama beta kodu uplay üzerinden girmeyi deneyince geçersiz diyor. Ayrıca pre order ve gold editiondan gelen setleri nasıl elde edeceğiz? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise çok sevinirim.
  • bir dakka lan bende gold edition aldım ne kod var ne başka birşey nası yapılıyo bu kod olayı anlamadım şimdi ben
    kod yok
  • open beta güzel oldu

merakla bekliyordum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

Arkadaşlar oyunun Gold Edition versiyonunu aldım steam üzerinden ama beta kodu uplay üzerinden girmeyi deneyince geçersiz diyor. Ayrıca pre order ve gold editiondan gelen setleri nasıl elde edeceğiz? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise çok sevinirim.

• Kapalı betaya katılamamış biri olarak açık betayı bende merakla bekliyorum. Satın alma kararımı betayı oynadıktan sonra vereceğim. Beta süresi kısa gibi gözükse de klasik 1-2 gün uzatırlar süreyi. Etken indirme olması da çok güzel. Şu uplay den hiç oyun almadım, indirme sunucuları nasıl? Tam hız çekebiliyormuyuz steam gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Şubat 2016; 16:22:31 >
  • Norgannon N kullanıcısına yanıt
    O kod close beta için olabilir. Open beta ya geçtikleri için koda gerek kalmamıştır diye düşünüyorum.

Bu arada indirme açıldımı betanın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 11 Şubat 2016; 16:33:01 >
  • Open Beta olduğu için artık beta kodları geçersiz. Kod girmeden herkes indirip girebilecek. Oyunun normal veya gold versiyonu steam üzerinden indirmeye açıldığında 6 mart'ta yeni kod verecek o zaman Uplay den gireceksiniz. Pre-order bonusları oyuna ilk girdiğizde otomatik olarak gelecek.

Beta'yı eğer ilk defa indirecekseniz Uplay den indirip kurmanızı tavsiye ederim. Steam den girerken closed beta'yı 5 saat kadar geç açtılar :) Yine aynı şey olmaz herhalde ama....Open Beta da yine 48 saat kala indirmeye açılacaktır.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Geçen sefer steam'de yaşanan aksilik ve aşırı talepten 1 gün uzattılar ama tekrar olur mu bilemem. Gerçi uzatmaları da çok gerekli değil çünkü açtıkları içerik bir günde bitiyor. Uplay'den ben herkesin indirdiği yoğun günde full hızla 6.5mb/s sorunsuz indirmiştim betayı. Klasik shooter beklentisiyle oyuna girenler hariç çok beğenildi. DZ'de bol şans :)
  • Beta'ya katılacak arkadaşların bir listesi olsa güzel olurmuş.

Steam = Ventum(Jawasra)
    UpLay = Jawasra
  • Kapalı betaya katıldım. İyiydi yani alınır bence. Bakalım açık betadan sonra kararımı vereceğim.
    Steam / uplay: PnshR888

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.