Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açık beta olması güzel oldu deneriz oyunu
  • ya benim anlamadığım birşey oldu ben oyunu almak için steam üzerinden tıkladım ödemeyi ptt bank aracılığı ile yapıcaktım BoaCompra diye bir site üzerinden yapılıyormuş galiba neyse E mailime siparişle alakalı bilgiler geldi ben Ptt Bank atm sine gittim ödeme yapıcaktım ama başaramadım eve geri döndüğümde oyun için sanki ödemeyi yapmışım gibi kütüphanede duruyor Oyun alındı:Dün şeklinde bir yazı var şimdi ben anlayamadım ödeme yapmadan nasıl satın alındı bu oyun ? aynı şu hesap oldu, para nerde bende peki oyun nerde oda bende nasıl oluyor bu iş bilen varsa açıklasın bi zahmet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grakul

Oyun steam kütüphanende gözükür ama havale işlemini tamamlayıp onaylanmadan indirilebilir durumuna geçmez. Kısacası havaleyi 24 saat içerisinde gerçekleştiremezsen kütüphanenden silinecek
  • TangoEchoKilo kullanıcısına yanıt
    Şu anda 1 günü geçti ama hala Çarşamba günü alındığı gözüküyor silinmemiş anlayamadım neden böyle daha çıkmadığı içinmi silinmiyor acaba internetten azıcık araştırdım bazen oyunu veriyorlarmış ama sonra ödeme yapılmadımı ip adresinden tespit edip dava ediyorlarmış vs varmıdır bir aslı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grakul

Dediğim gibi havalen tamamlanmadan hiçbirşekilde oynayamazsın sadece kütüphanende görünür o kadar. Hesap Detaylarına gir oradan da satın alma geçmişini görüntüle de en üstte oyunun beklemede oldugunu goreceksın iptal etmen en iyisi

• şunları bi koyayım bi göze çarpsın mesaj
    şimdi biri bana açıklasın lütfen bilale anlatır gibi
    ben steam üzerinden divison gold oyununu aldım ondan önce hiçbir şekilde divison geçmişim yok ne bir key ne bir beta
    efendime söyliyim işte ne bir darkzone macerası hiçbişi yok
    ben hangi yolu izlicem şimdi ben napıcam hiçbişi bilmiyorum
    en baştan gitmem gereken yolu açıklarsanız sevincem
    teşekkür ederim sağolun varolun
    (buda peşin peşin konuyu anlarsam diye koyulmuş bişi çok şeapmayın yani)

• güzel bir kısa film yapmışlar heyecanlandırabilir sizi

http://store.steampowered.com/app/444560/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

www.thedivision.gen.tr FacT Division TÜRKİYE/Başvurular Açık... konusu üzerinden Takım için başvurularınızı yapabilirsiniz :)

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

Anamızın kızlık soyadı da lazım mı?

• BayRealist B kullanıcısına yanıt
    Lan gece gece ne güldüm ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hiç dikkat etmemiştim sen alıntılayınca okudum hakketen ilginç adamlar baya profesyonel takım kuruyor espor turnuvalarına falan katılacaz sandım bir an baya bildiğin ismi sallıyorum cloud9 seçmeleri bu yani oyun mmo da bu kadar abartmayın gözünüzü seveyim 2 gün sonra her yer hack olacak oyuncu moyuncu kalmıcak zaten
  • quote:

Emek verilen bir olaya senin Saygılı olman lazım tabi başta kendine karşı saygın var ise bu gerçekleşebilir

iyi fikir aslında :D ileride oyunda böyle bir durum görürsek baya iyi olur :D

Acemilerin profesyonel taklidi yapması komiğime gitti sadece. Mesela Ubisoft yapsaydı sizin yaptığınızı, o zaman kimse bir şey demezdi. Umarım anlatabiliyorumdur. Yinede çabanızı takdir ediyorum, başarılar.

• Acemi veya profesyonellik değil ki amaç. Metni tam okumadınız sanırsam orda ilk amacımız Dostluk bağlarının güçlü olduğu eğlence ve takım olma duygusunun bir arada bulundu yazıyor profesyonel oyuncu arasak oraya özellikle belirtiriz. Bu arada belirteyim acemi olup olmadığımız çekeceğimiz videoları attığım zaman belli olur ama dediğim gibi amaç acemilik veya profluk değil oyunu birlikte oynayabileceğimiz bir ekip kurmak.

Abartmak kişiden kişiye değişen bir durum.Katılacağız felan sandım deyince bir hevesiniz var sanırsam E spor Takımına katılmak için İnşallah ileride bir e spor takımıyle birlikte turnuvasına katılırsınız. ... Arkadaşa dediğim gibi Emek verilen bir olaya saygı gösterilmesi lazım. Tabi İnsanlarada saygı önemli. Böyle yorumlar ne sana yarar sağlar nede böyle bir oluşum için emek harcayan insanlar tarafından umursanmaz.

Son olarak eklemek istediğim burada bir çok arkadaş oyunu oynamak istiyor.Belki bu oyunu oynayan ekip şeklindeki arkadaşlar ile oynamak isteyebilir. Yani Orda yazan bilgilerde bir ekipte bulunmak isteyecek arkadaşların olmasını istediği bilgiler olabilir.Ad Soyad vs. vs bunlar ise zaten takım içinde yine öğrenilecek bilgiler ama Takıma katılmadan bu Adamlar isim nedir oyunculuk geçmişi nasıldır. Başka oynadığı oyunlar var ise ortak oyun var ise oynayabiliriz gibi bilgileri bilmek isteyebilir. Zaten P.M atarak da başvuruda bulunulabiliyor. Konu altında paylaşmak istemeyen arkadaşlar için. Eğer sitede konuyu ziyaret etmiş iseniz yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 14 Şubat 2016; 3:39:41 >

• '' Sanki profesyonel takım kurucaz oynucaz '' diyen arkadaşlar hayatlarında kaç kere bir oyunu tescilli profesyonel olarak oynadı da burada bir ekip olusturmak için çaba sarf edenlerle basit yorumlar aracılıgıyla dalga geçtigini düşünüyor merak ediyorum ? Profesyonel oyna yada oynama, bukadar ilgi gören bir oyun içerisinde aktif ve sürekli oynucak bir ekip oluşturmak için emek sarf eden insanların yaptıklarıyla dalga geçme gibi bir hakkınız yok. Ha sana göre gereksizdir begenmezsin o ayrı senin bileceğin iş ama oturupta yok sanki profesyonel takım kurucaz yok sanki bilmem neye katılacaz yok 2 gün sonra oynayan kalmıcak gibi itici gereksiz ve yersiz yorumlarınızı kendinize saklayın.

Ekibe katılmak isterim @Engworkel

• Denuedo kullanıcısına yanıt
    İlk olarak Teşekkür Ederim Hocam. Takıma Katılmak içinwww.thedivision.gen.tr 'den Başvuru konusundan başvurunuzu p.m yolu ile veya başvuru konusundan gönderi olarak paylaşarak yapabilirsiniz. Tekrardan Teşekkürler
  • quote:

Acemi veya profesyonellik değil ki amaç. Metni tam okumadınız sanırsam orda ilk amacımız Dostluk bağlarının güçlü olduğu eğlence ve takım olma duygusunun bir arada bulundu yazıyor profesyonel oyuncu arasak oraya özellikle belirtiriz. Bu arada belirteyim acemi olup olmadığımız çekeceğimiz videoları attığım zaman belli olur ama dediğim gibi amaç acemilik veya profluk değil oyunu birlikte oynayabileceğimiz bir ekip kurmak.

Abartmak kişiden kişiye değişen bir durum.Katılacağız felan sandım deyince bir hevesiniz var sanırsam E spor Takımına katılmak için İnşallah ileride bir e spor takımıyle birlikte turnuvasına katılırsınız. ... Arkadaşa dediğim gibi Emek verilen bir olaya saygı gösterilmesi lazım. Tabi İnsanlarada saygı önemli. Böyle yorumlar ne sana yarar sağlar nede böyle bir oluşum için emek harcayan insanlar tarafından umursanmaz.

Son olarak eklemek istediğim burada bir çok arkadaş oyunu oynamak istiyor.Belki bu oyunu oynayan ekip şeklindeki arkadaşlar ile oynamak isteyebilir. Yani Orda yazan bilgilerde bir ekipte bulunmak isteyecek arkadaşların olmasını istediği bilgiler olabilir.Ad Soyad vs. vs bunlar ise zaten takım içinde yine öğrenilecek bilgiler ama Takıma katılmadan bu Adamlar isim nedir oyunculuk geçmişi nasıldır. Başka oynadığı oyunlar var ise ortak oyun var ise oynayabiliriz gibi bilgileri bilmek isteyebilir. Zaten P.M atarak da başvuruda bulunulabiliyor. Konu altında paylaşmak istemeyen arkadaşlar için. Eğer sitede konuyu ziyaret etmiş iseniz yazıyordu.

Yaptığınız işi kötülemiyorum. Çalışma hayatınızda başarılar.

Sizede çalışma hayatınızda başarılar
  • Arkadaşlar şu anda oyunu en ucuz alabileceğimiz yer neresidir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Arkadaşlar şu anda oyunu en ucuz alabileceğimiz yer neresidir? Teşekkürler.

https://www.g2a.com/tom-clancy-s-the-division-uplay-cd-key-preorder-global.html

131,86 TL.

Çok iyi bir fiyat olduğunu söyleyebilirim. Daha iyi bir fiyat var mıdır bilmiyorum.

• Engworkel kullanıcısına yanıt
    Başvuru yapıldı
  • Arkadaşlar şu an fiyat/performans açısından en uygun steamdeki gold edition. Düz versiyon gereksiz pahalı evet, direk 60 doların normal kurdan dönüştürülmüş fiyatı. Ama gold edition normalde 100 dolarken, burada 230 lira fiyat biçip bir de %10 indirimle 207 lira yapmışlar. Onda neden kuru 3 lira almamışlar ilginç, şu an gold editionu direk 70 dolar gibi bir fiyata alabiliyosunuz. Düz sürümün de fiyatı bununla orantılı olsaydı durum değişebilirdi fakat 25 lira fazla verip, normalde 40 dolara satılan season passe sahip oluyorsunuz. Yani gold edition diğer bölgelere göre neredeyse 100 lira daha ucuz şu an. Alacaklar göz önünde bulundurabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.