Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluecurse3

Arkadaşlar uPlay'den oynuyorum dediğiniz simge durumuna getirme olayı bazen olmuyor ve oyun tam ekranda açılıyor. Fakat bir sorun daha var. Mouseta sol ve sağ tık ile nişan alıp ateş edemiyorum. Gerçekten çıldırmak üzereyim.

Sorunu çözebildin mi. Bende oynarken bazen bu sorunla karşılaşıyorum nişan almıyor ve ateş etmiyor.
  • Beyler şimdi oyunu alsak oynayamıyor muyuz ? Beta bitti mi ?

Bir de bu video nedir ?

https://www.youtube.com/watch?v=CxJVrILs-aw

Dünya para veriyorsun oyuna birileri hemen patlatıyor işte. Allah bütün hacker'ların belasını versin. Bütün güzelim oyunların içine ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 1 Şubat 2016; 14:35:47 >
  • illüminati İ kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun ayarını grafiklerden "windowed(fullscreen)" olarak değiştirin. Sorun çözülüyor. Fakat performans anlamında biraz düşüş yaşayabilirsin.
  • oyundaki en zevkli şey 10 kişinin helikoptere itemları koyacağı sırada ortaya bir bomba atıp deli gibi taramak en az 5 kişi düşüyor
  • Link =====► Tom Clancy's The Division | Silahlar ve Skiller

Oyunda'daki silahlari ve skill'leri inceledim ve test ettim, umarim yararli olur arkadaslar, iyi seyirler.

• NextLevelTR N kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan satın alsak oynayabiliyor muyuz oyunu ?
  • quote:

Hocam oyunun ayarını grafiklerden "windowed(fullscreen)" olarak değiştirin. Sorun çözülüyor. Fakat performans anlamında biraz düşüş yaşayabilirsin.

Fullscreen zaten bende windowed yapıp geri fullscreen yaptım düzeldi. Oyun konusu sığ gibi millet birbirini öldürüp duruyor. Arkadan vuran mı dersin, kötü adamlarla çarpışırken hainlik yapan mı dersin. Uyanıklar ateş ediyor bir el sende karşılık verince rogue oluyorsun. Oyundaki aksiyon bunlarla sınırlı kalacaksa grafiğe yazık olur. Koşturup duruyorum başka bir olay yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illüminati -- 1 Şubat 2016; 20:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

Hocam bu hile konuları nerde geçiyor ben merak ettim açıkçasıda yani özellikle ben bu sınırsız durumuna dikkat ettim ama o tarz hiç bir durum yok ... bide adı çıkmayan demissinde bu direk oyun yapısına dair bir durum yani bunu oyun yapisini degistirecek bir hile çıktıysa tabi haberim yok.Yani burda şöyle bir durum için yazdım bu yazdiklarimi sakin seni yalan yanlış çıkarma için değil.Eğer Böyle bir durum var ise kaynak gösterinki bizde girip okuyalım...

"Google" da yazar yazmaz onca kaynak çıkarken üşendin mi yoksa bulamadın mı acaba. Yukarıda bir arkadaş direk youtube videosuna link vermiş çok net görebilirsin. Ben bu tür şeylere insanları yönlendirmekten de kaçınmaya çalışıyorum. Bu forumdan da sonuçta bunları deneyecek insanlar çıkabilir.

Ayrıca daha detaylı ispatlar ile bu hacklerin mantığını ve neden bu oyunda bu kadar kolay olduğunu öğrenmek istersen:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/43jr61/pc_version_will_be_plagued_with_cheaters/

Ayrıca adı çıkmaması oyun yapısında falan yok. Onu nereden çıkardın? DZ'de bir agent diğerini öldürdüğünde altta X isimli kişi Y'yi öldürdü diye tüm servera yazarak bildiriyor. Ama cheater onu da engellemiş ki ID si ile rapor edilip banlanmasın...

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    Hmm bu tür şeylere yönlendirmekten kaçiniyorum demissin de burada paylassanda payla?massanda deneyen zaten bulur yine dener burdaki amaç senin buldugun bir kaynagi paylasmani istemek ben dahil buradaki çogu kisi sen bunu yazdktan sonra Google dan yazip kaynak bulmayi biliriz sıkıntın olmasin bu yüzden ;)ve sende Google yazip o kadar buldu isen ki bulmussun kaynak burada sende üsenmeden paylasabilirdin de neyse polemik çikarmaya hevesli bir yaklasim sergiliyorsun bu yüzden konuyu uzatmiyorum bu durumu ne de olsa dosya kodlamasinin yanlis oldugundan bir durum oldugu ortaya çikti umarim yapimcilar en kisa sürede bu durumun önüne geçerler. sunu da demeden geçemeyecegim Cheater ile ID engellemesini ilk defa duyuyorum. IlginçmiS. Bilgi için TeSekkürler Google a yazyp arastiracagim Umarim Oyun çiktginda bütün platformlar için basarili bir oyun olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 2 Şubat 2016; 0:43:06 >
  • Betanın bitmesiyle, oyun hakkında son izlenimlerimizi nacizane yorumladık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma mesajini yeni gordum, umarim almamissindir cunku ileride acik beta olabilecegi konusuluyor, zaten bugunde betanin son gunu yanilmiyorsam oglen saat 2 gibi beta kapanicak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextLevelTR

Link =====► Tom Clancy's The Division | Silahlar ve Skiller

Oyunda'daki silahlari ve skill'leri inceledim ve test ettim, umarim yararli olur arkadaslar, iyi seyirler.

şuan çoğu şey kapalı doğal olarak, oyun çıktığında daha detaylı video istiyoruz hocam,
    teşekkürler .

• arkadaşlar oyunu pre order olarak en ucuz ve güvenilir bir şekilde nereden temin edebiliriz?
  • Hocam 2 gün önce nuuvem'de 70 TL'ydi. Fakat keyin global mi olduğunu bulamadım. Bir de daha önce hiç nuuvemden alışveriş yapmadım. Sizce güvenilir midir nuuvem?
  • BayRealist B kullanıcısına yanıt
    Keşke o fiyata gold edition olsaydı.
  • BayRealist B kullanıcısına yanıt
    Keşke o fiyata gold edition olsaydı.
  • quote:

Hocam 2 gün önce nuuvem'de 70 TL'ydi. Fakat keyin global mi olduğunu bulamadım. Bir de daha önce hiç nuuvemden alışveriş yapmadım. Sizce güvenilir midir nuuvem?

Öyledir.
  • bluecurse3 B kullanıcısına yanıt
    Nuuvemde bende görmüştüm onu ama güvenemedim, sadece portekizce dilini destekler gibi birşey yazıyordu.

• Qrt_ kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında güvenilirliği konusunda emin olabilirsem ben almayı düşünüyorum uygun fiyatlı oluyor çünkü...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.