Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link =====► Tom Clancy's The Division | Dark Zone ilk bakis

The Division oyununun Dark Zone PVP bolumu ile ilgili bir video hazirladim, yarin ise skill'ler ve silahlar ile ilgili bir video paylasacagim, iyi seyirler.

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextLevelTR -- 31 Ocak 2016; 17:39:36 >

• TTNET Playstore ' dan Gold Edt. aldım, 169 lira' ya geldi.

Playstore steam kodu mu veriyor, uplay mi?

Şimdiden ekleyin
    UPlay ID: Rwenzoria
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

TTNET Playstore ' dan Gold Edt. aldım, 169 lira' ya geldi.

Playstore steam kodu mu veriyor, uplay mi?

Şimdiden ekleyin
    UPlay ID: Rwenzoria

quote:

NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Uplay hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

Uplay olarak veriyor.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Uplay hesabı ile steam' den alan arkadaşlarla oynayabiliriz dimi, sonuçta steamden alsa bile uplay açmak zorunda sanırım
  • Ne zaman bitecek beta arkadaşlar? 17:00 da betaya katılmaya hak kazanmışım mail geldi.. Vakit varsa indireceğim

Ekleme: 24 saat uzamış, oyunu indirmek zaten o kadar sürer, neyse sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 31 Ocak 2016; 20:13:28 >
  • quote:

Uplay hesabı ile steam' den alan arkadaşlarla oynayabiliriz dimi, sonuçta steamden alsa bile uplay açmak zorunda sanırım

Aynen öyle hocam. Başka türlüsü olmazdı zaten. Sonuçta iki yerde PC olunca haliyle arkadaş listenize eklediğinizde onlarla oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Beta süresi uzatıldı

In order to allow everyone who has access to fully enjoy the Beta, we’re happy to announce we’re extending the duration by 24h for all players. As a result servers will remain open until Tuesday, February 2nd, 12pm CET | 6 am EST | 3 am PST.

http://forums.ubi.com/showthread.php/1381747-Beta-Extension?p=11333321#post11333321
  • Source kullanıcısına yanıt
    2 Şubat öğlen 1' e kadar mı oluyor hocam, indireyim dedim de 1 gün için değmez.
  • quote:

2 Şubat öğlen 1' e kadar mı oluyor hocam, indireyim dedim de 1 gün için değmez.

Evet hocam.
  • Arkadaşlar bu Dark Zone un mantığını biri açıklayabilir mi? Yanımdaki adam birden beni vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar bu Dark Zone un mantığını biri açıklayabilir mi? Yanımdaki adam birden beni vuruyor.

Dark Zone' lar PVP alanıdır, burada genelde oyuncularla savaşırsın o yüzden vurulman normal, bu bölgeler haritada kırmızı olarak görülür.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    PVP olduğunu biliyorum da yanımdaki adam birden düşman oluyor. Neye göre oluyorlar? DZ de amacımız item toplamak mı?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Rogue isen vurmuş olabilir yada Rogue olmak için, item çalmak için, bilemiyorum.

Beta' ya katılmadım. Item her yerde toplanabiliyor. DZ' de amaç PVP başka birşey var mı bilmiyorum.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Normalde gercek oyuncularin hicbiri senin dusmanin degil. Sadece npcler dusman. Gercek oyuncular divison agentlarini oynuyor. Eger bir agent digerine belli bir hasar verirse rogue (hain) durumuna geciyor ve uzerine odul konuyor. Dolayisiyla diger agentlarin hedefi haline geliyor. Agentlarin birbirlerini oldurmelerinin bas nedeni de dark zoneda buldugun esyalar extract edene kadar senin sayilmiyor ve olunce yere dusuyor. Bu sebeple belki degerli bir itemin vardir dusuncesiyle bazi insanlar seni oldurup lootunu calabiliyorlar. Bazilari da sirf trollugune yapiyor bunu. Beta icin konusursak zaten chestlerin hicbiri acilmiyor ve npclerden de dandik seyler dusuyor. Yani baskasinin lootuna goz dikecek pek bir durum yok su an. Ben artik sadece npclerden ve roguelardan dusen paralarla vendorlardaki turuncu ve mor itemlari kasiyorum. Onlari direk satin aldigin icin extract gerekmiyor. Hem de daha iyi statlara sahip. Milletin ezik yesil itemlari icin rogue olup butun haritayi ustume cekmeye pek niyetim yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 31 Ocak 2016; 23:32:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunu çok beğensem de maalesef PC versiyonunda çok kolay hile yapılıyor. Bir anda türediler. Görünmez olanlar, sınırsız kurşunlar, herkesi öldürüp adı bile çıkmayanlar...vs. Çığ gibi tepki var şu anda her yerden Ubisoft'a. Ben de şimdilik takipteyim eğer tatmin edici bir önlem ve gelişme olmazsa Steam Pre-order'ı iptal edip, istemeyerek de olsa PS4'ten sipariş edicem. Sizlerin de bilgisine.
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hile konuları nerde geçiyor ben merak ettim açıkçasıda yani özellikle ben bu sınırsız durumuna dikkat ettim ama o tarz hiç bir durum yok ... bide adı çıkmayan demissinde bu direk oyun yapısına dair bir durum yani bunu oyun yapisini degistirecek bir hile çıktıysa tabi haberim yok.Yani burda şöyle bir durum için yazdım bu yazdiklarimi sakin seni yalan yanlış çıkarma için değil.Eğer Böyle bir durum var ise kaynak gösterinki bizde girip okuyalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 31 Ocak 2016; 23:57:39 >
  • görünmezlik falan hile değil bug bende lirik i izlerken duydum lirik ile shortynin başına da gelmiş yayında da başka biriyle karşılaştılar

edit : ama oyun çıkıca hileyi engelleyebileceklerini sanmıyorum hile kaçınılmaz bende o yüzden vaz geçtim satın almaktan yoksa oyun zaman geçirmek için fena değil bütün gün loot yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 1 Şubat 2016; 0:08:50 >
  • 8-9 kişilik bir ekip ile tam sürüm için hazırız. Grubun yaş ortalaması 21. Oyun çıktığında aramıza katılmak isteyen +18 yaş kişiler steamden veya buradan özel mesaj ile iletişime geçebilirler. Sadece the division değil diğer oyunlarlada ilgili bir multi-gaming türk topluluğuyuz.
    Steam : ProJH
    Platform : PC
  • Darkzone dışında topladığınız loot u göndermek için darkzone a girmek şart mı, istediğimiz yerde helikopteri çağırabilir muyuz?

öldürülünce çantamizdaki hangi itemler düşüyor, hangisi düşmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 1 Şubat 2016; 11:06:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.