Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun iyi hoşta sanki bana standart bir MMO'dan ziyade The Crew'i hatırlattı. Oynayanlar var ise The Crew'de online tabanlı bir Ubisoft oyunu ve oyuna yeni başlamışsanız acayip eğlenceli bir şekilde oynuyorsunuz. Fakat kısa bir sürede en son levele ulaştıktan sonra ve görevleri tamamladıktan sonra oyun sanki birdenbire bitiyor. Oyundan bir zevk alamıyorsunuz. Zaten pek farm falan da yapabildiğiniz söylenemez. Görevler bitince ne yapacağız bu oyunda? MMORPG oyunları gibi daha güçlü eşyalar için farm yapılacak alanlar olacak mı? Ne bileyim dungeon tarzı mekanlarda daha güçlü düşmanları parti ile birlikte yok etmeye çalışabilecek miyiz?

Bugün dandik bir f2p mmorpg oyunlarında bile oynanacak inanılmaz içerikler var. Bu oyun ise içerik olarak çok boş geldi bana. Tamam hala Beta'da ama haritaya bakacak olursak Zaten haritanın %20 %30'u oynanabilir durumda şu anda. Bir kaç saatte bu alanı bitirebiliyorsak haritanın tamamı bize ne kadar yetecek?

• Source kullanıcısına yanıt
    oha konsol 260 tl koleksiyon ile arasında çok bir fark kalmamış :D
  • Maalesef konsol oyunları böyle
  • Source kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır konsol oyunlarının fiyatlarına bakmıyordum ben hala 200 filan sanıyordum neyse zaten daha ucuza bulanacak bin tane yol var
  • Konsol için şimdilik Endonezya üzerinden dijital olarak alınması daha iyi. PC versiyonu için ise dün 1-2 saat oynayabildim ve ilk defa bir Ubisoft yapımı bana olmuş bu dedirtti. Grafikler gayet yeterli, downgrade yapılmış olsa bile en yüksek grafik ayarlarında düşük fps alıyorum. Keşke tanıtımda abartma işini bıraksalar, bu halde gösterseler gayet yeterli olurdu. Karşılaştırma görsellerine baktığımda PS4/PC; konsolda mavi tonu daha ağırlıkta ve onun dışında çok abartılacak farklar yok. Oynanış gayet iyi fakat düşmanların hareketleri (Motion Capture) bana Watch Dogs oyununu hatırlattı; çok yapay ve yumuşak görünüyorlar. Ayrıca harita bir o kadar boş, sokaklarla sınırlı. Son konu ise UI yani arayüz tasarımı çok karmaşık, sağdan soldan çıkan çizgiler derken yazı stillerinin arkaplanı boş olunca ve perspektif yapınca okunması çok zor oluyor. Kapanışı aldığım ekran görüntüleri ile yapıyorum ve bir ay sonrası için alınacaklar listesinin en üstüne taşıyorum

Ek olarak oyun Steam Rusya mağazasında 79TL, isteyene Gift olarak gönderebilirim fakat VPN olmadan oyun açmayabilir. Giftleri etkinleştirmek için VPN istiyor fakat 3.Parti uygulama için geçerli olup olmadığını bilmiyorum. UPlay The Division için şuanlık bir bölge kilidi koymamış fakat The Crew için hem bölge, hemde sadece Rusça dil paketi vardı fakat The Division oyununda Rusça yok.

Rusya mağazasında 79TL iken
    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

Türkiye mağazasında ise 179TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 30 Ocak 2016; 17:24:49 >

• Kuvuu K kullanıcısına yanıt
    İlk gösterimlerde o tarz olacakmış gibi sundular. Özellikle de Dark Zone'un. Tam olarak neresi taktiksel çözemedim, 10 kişiyle gidip tek veya iki kişiyle dolananları avlamak taktiksel oluyor herhalde. Tek kişiyken en azından 3 kişilik takımı alamıyorsan, hiçbir taktiksel bir yanı yoktur oyunun. Kişi sayısına göre oyunun mantığı. Ayrıca adamın üzerine mermi boşalt öldür durumu var. He eğer 30 kişiyle gelen yapay zekaya yaparsan ölürsün anında tabii, siper alman gerek. Normal insanlar gayet de birbirlerine 1 dakika boyunca şarjör boşaltıp duruyor. İzlediklerimde de böyleydi, oynadığımda da. Kafaya tek mermide ölmeyeceksen, Dark Zone'un hiç de korkulacak bir yanı yok.
  • Arkadaşlar oyunun betasını ps4'te deneyebiliyorum, PC'de GTX970 ekran kartıyla deneyen ve performansını anlatabilecek var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Oyun iyi hoşta sanki bana standart bir MMO'dan ziyade The Crew'i hatırlattı. Oynayanlar var ise The Crew'de online tabanlı bir Ubisoft oyunu ve oyuna yeni başlamışsanız acayip eğlenceli bir şekilde oynuyorsunuz. Fakat kısa bir sürede en son levele ulaştıktan sonra ve görevleri tamamladıktan sonra oyun sanki birdenbire bitiyor. Oyundan bir zevk alamıyorsunuz. Zaten pek farm falan da yapabildiğiniz söylenemez. Görevler bitince ne yapacağız bu oyunda? MMORPG oyunları gibi daha güçlü eşyalar için farm yapılacak alanlar olacak mı? Ne bileyim dungeon tarzı mekanlarda daha güçlü düşmanları parti ile birlikte yok etmeye çalışabilecek miyiz?

Bugün dandik bir f2p mmorpg oyunlarında bile oynanacak inanılmaz içerikler var. Bu oyun ise içerik olarak çok boş geldi bana. Tamam hala Beta'da ama haritaya bakacak olursak Zaten haritanın %20 %30'u oynanabilir durumda şu anda. Bir kaç saatte bu alanı bitirebiliyorsak haritanın tamamı bize ne kadar yetecek?

Standart bir mmo dan farklı ve olması da gerekli bence. Son yıllarda çıkan klasik tarz buyuk mmolar birer birer f2p e döndü sonra da tek mega server vs kapanma yolunda çoğu. Artık 25 kişilik 6 saat süren raidlere kimse vakit ayırmıyor.

İtem farm için raidler olacağı resmi olarak duyuruldu zaten. Harita ve içerik beta da çok azaltıldı. Tam versiyonu farklı olacak ama benim için de end game şüpheli. Ayrıca ellerinde yeni bölgeler hazır olduğuna da eminim ama ticari sebeplerden 10$lik expansionlar la gelecek onlar maalesef.

Sonuçta daha iyi birşey gelene kadar benim görüşüm iyi yeterince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qvx -- 30 Ocak 2016; 15:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih_ciftcii kullanıcısına yanıt
    bütün ayarlar fullde 1080p'de 45-75 fps arası.
    işlemcim i7 3770k (4,6Ghz)
  • M1A2Abrams kullanıcısına yanıt
    Fps aralığı baya varmış hocam teşekkür ederim cevap için. ☺

• Fatih_ciftcii kullanıcısına yanıt
    ama oyun içerisinde zerre hissetmiyorsunuz oyuna negatif bir etkisi yok oyunun tam sürümünde olmaz inşallah.
    bu arada bugünkü oyundan resimler

dark zone co-opsuz zor ancak diğer bölgede tek dolaşmak inanılmaz keyifli olabiliyor.
    tabi bazen zorlanıyorsunuz
    Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

• M1A2Abrams kullanıcısına yanıt
    Anladım, oyunun tam sürümünü bilgisayara almayı düşünüyorum umarım dediğiniz gibi olur. Tekrar teşekkür ederim. ☺

• Beta herkese acık mı? Bir de ne zamana kadar acık olacak?

• besttrr kullanıcısına yanıt
    hayır herkese açık değil.
    yarın bitiyor
  • Şaka gibi ya Uydunet nitro satın aldım 24 saatliğine internet 100mbps oldu bu oyunu indireceğiz diye. 1 saat önce bitti şimdi de Ubisoft sağolsun geldi beta access. 3mbps ile beta süresi bittiğinde inmiş olur artık 27 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 30 Ocak 2016; 19:47:44 >
  • Oyun güzele benziyor, alınır gibi duruyor.
  • Lirik 3X TITAN X ile 70-90 FPS arası alıyor beyler optimizasyon olmuş gibi.
  • steamden pre order yapıp steamden betayı indirip oynayanlara sorum var uplayde oyun preorderes yazıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 30 Ocak 2016; 20:43:52 >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle yazıyordur, UPlay için aktifleştirme kodu veriyor ayrıca nasıl desem aslında kodu Steam ile alıp UPlay hesabını giriyorsunuz. Bundan önce The Crew ve Assasin's Creed oyunu bu şekilde olmuştu. GTA için aynı şekilde etkinleştirmen için kod veriyor sana.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.