Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Herkes steam'den mi oynuyor arkadaş kimsenin mi başına gelmedi? Oyunun dosyalarını klasörüne atıp indirmeyi devam ettiriyorum sıfırdan başlıyor.

Uplay'de öyle bir özellik yok maalesef.

Nasıl yani baştan mı indirmek zorundayım?
  • quote:

quote:

quote:

Herkes steam'den mi oynuyor arkadaş kimsenin mi başına gelmedi? Oyunun dosyalarını klasörüne atıp indirmeyi devam ettiriyorum sıfırdan başlıyor.

Var ama resmi değil ve biraz karışık bir işlem. Şurada anlatıyor. The Crew'de yapmıştım işe yaramıştı ama ilk başta olmamıştı sonra nasıl oldu bende anlamadım. Bir dene istersen.

https://www.youtube.com/watch?v=BeikyCtbtD0

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Bu özellik sonradan eklendi Uplay' e Klasörün adını doğru yazdığından emin misin ? Dosyaları kontrol edip eksik olanı indirdikten sonra girmesi lazım.
  • gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    sonunda açabildim hocam bnm laptop un 2 grafik işlemcisi var biri gtx950 bununla çalışmıyor hep simge durumunda minimize büyümüyor. ama hd 4600 grafik işlemciyi denetim masasından driver ını güncelleyerek divisin.exe yi sağ tıklayıp bu grafik kartıyla çalıştırmayı başardım haliyle çzellikleri kısmak gerekiyor baya. en azından deneyeceğim bakalım hayırlısı.
  • Yaklaşık 1 saattir Lirik'in yayınını seyrediyorum. Atmosfer, çevre, mekanlar downgrade yemesine rağmen güzel görünüyor.

Fakat rakiplerle çatışmak çok çok uzun sürüyor. Yapay zeka kalabalık olduğu için zorluyor çoğu yerde, aslında yapay zeka gözüme hiç iyi görünmedi. Bodoslama sana doğru koşanları falan var.
    Ayrıca kaç şarjör boşaltıyorsun adama ölmüyor. Şimdilik uzatmak istemiyorum, oynamadan çokta bir şey söylemek doğru değil.

Solo takılan biri zevk alabilir mi asıl sorum bu. E3 2013'de beni en çok heyecanlandıran bu oyundan gün geçtikçe soğumuştum, şimdi beta gameplay videoları geldikçe tekrar ısınmaya başladım diyebilirim.

Şahsen betasına katılmayı çok istedim ama hala kod bulamadım, nvidia atar umarım. Beta oyunu satın alıp almamam konusunda büyük fikir verecek etken.

EDIT: Az önce seyrettiğim çatışma sahnesinden sonra fikrim değişti, yapay zeka da duruma, lvl'a, bölgeye göre değişkenlik gösteriyor. Yeri geldiğinde fena zorluyor.

Oyun çıkmadan iyi gruplaşmak lazım kesinlikle aldığın zevki 2-3 kat arttırır grupla oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 29 Ocak 2016; 23:53:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Var ama resmi değil ve biraz karışık bir işlem. Şurada anlatıyor. The Crew'de yapmıştım işe yaramıştı ama ilk başta olmamıştı sonra nasıl oldu bende anlamadım. Bir dene istersen.

https://www.youtube.com/watch?v=BeikyCtbtD0

Elemanın videosundan hiçbişey anlamadım hocam

• İkinci ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım açıldı ama acayip kasarak açıldı, etkinleştirince çalışmayı durdurdu dedi. Ama kapatmadan windowed yaptım tekrar açtım açıldı şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelotus59

Bu özellik sonradan eklendi Uplay' e Klasörün adını doğru yazdığından emin misin ? Dosyaları kontrol edip eksik olanı indirdikten sonra girmesi lazım.

Hocam normal bir şekilde ilk defa indiriyormuş gibi temiz kurulum yapacakmış gibi indirmeye başlıyor, yarıda kesip tam dosyaları oyunun klasörüne atıyorum ve devam ettiriyorum ama sıfırdan başlatıyor hep, yani kendi indirdiklerini sayıyor hep
  • Yarıda kesersen olmaz tabi ki öncelikle uplay klasöründeki dosyaları sil. Oyun sistemde kurulu görünüyorsa kaldır. Klasör aç "Tom Clancy's The Division Beta" bunu kopyala dosyaları klasöre at sonra indir de dosyaları kontrol etmeye başlar.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Sadece oyun dosyalarını değil uplay e ait bütün dosyaları kopyalayın o bilgisayara ubisoft game launcher gibi şeyler
  • Oyun gerçekten iyi olmuş. Grafikler MMO bir oyun için fazla bile fakat bu oyuna klasik anlamda bir MMO denir mi bilemem. 1440p ultra da tüm ayarlar sonda 40-50 fps ile oynadım, birkaç ayarlamayla 60 üzerine rahat çıkar demektir. Optimizasyon da kötü değil demektir.
    Bir çok kapalı alfa, beta oynamış biri olarak söyleyebilirim ki buna "Beta" denemez. Olsa olsa en fazla Demo'dur bunun adı. PVE'de sadece 1 ana görev var, tek bir wing'i açabiliyorsunuz, 3-5 tane de yan görev açık. Sadece 3-5 skill açılıyor. Perk, Talent, crafting...vs hepsi beta'da kapalı. DZ'de 2 zone betaya özel değiştirilmiş level aralığıyla açık 1-7 ve 7-8. Oynayamayan, giremeyen arkadaşlar vakit geçti diye üzülmesin. Oyunda yapılabilecek herşey, gezilecek her yer 4-5 saat içinde kasmadan bitiyor. Sonra sadece DZ rank'i maxlamak kalıyor. Yani önümüzdeki 2 gün içinde de fırsat bulup bir ara girebilseniz bile olur. DZ'de yalnız gezmenizi tavsiye etmem ;)

• Arkadaşlar uPlay'den oynuyorum dediğiniz simge durumuna getirme olayı bazen olmuyor ve oyun tam ekranda açılıyor. Fakat bir sorun daha var. Mouseta sol ve sağ tık ile nişan alıp ateş edemiyorum. Gerçekten çıldırmak üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Sadece oyun dosyalarını değil uplay e ait bütün dosyaları kopyalayın o bilgisayara ubisoft game launcher gibi şeyler

Anladim hocam. Ofiste indirmistim, hafta sonu araya girdigi icin evden indirmeye devam edecegim sanirim. Daha once bilseydim komple alirdim. Sagolun.
    Ustteki arkadasin paylastigi videoyu izlediniz mi?

• Saat 14.00'dan beri açılmıyor oyun. Bir ben giremedim sanırım.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ben hem oynadım hem de Lirik'i seyrettim ama çok fazla sardığını söyleyemicem açıkçası. Yapay zeka gerçekten çok sırıtıyor... Görevler de çok çabuk bitti. Tüm betayı amaçsız Dark Zone üzerine kurmuşlar ama nasıl bir kurma anlamadım yani. Gerçekten yapacak hiçbir şey yok. Ortam çok 'friendly' bir de... Kimse rogue olmamak için birbirine sıkmıyor. Rogue olan kişiye herkes dalmaya çalıştığı için çekiniyorlar herhalde. Boş boş gezip duruyorum Dark Zone'da. Bir Dayz, H1Z1 Battle Royal havası falan bekliyordum Dark Zone'dan ama hiç umduğumu bulamadım.

Adamı öldürmek için şarjör boşaltman gereği de hakikaten gerçekçiliği baltalıyor. Durum böyle olduğu için çatışmalarda kalabalık olan taraf her türlü götürüyor işi zaten... Tek takılanın hiçbir şansı yok. Downgrade de bariz, fazla bir şey demeye gerek yok. Görüntü iyi sayılır ama o daha önce gösterdikleri grafiklerden sonra hayal kırıklığı oluyor tabii.

Kısacası Dark Zone denilen alan grafikler gibi abartılmış yapımcılar tarafından... Oyunun tam sürümü çıktıktan sonra co-op veya solo olarak görevleri yaparsın, zevk alırsın anca. Bana öyle geldi bilemiyorum artık.

Nvidia kodu hemen gönderiyor bu arada. Onu bekliyorsan boşuna bekliyorsun. Spam'a falan bak. Eğer outlook vs. kullanıyorsan gmail üzerinden almaya çalış. Gene gelmezse elimde fazladan bir tane key var, verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 30 Ocak 2016; 0:05:06 >

• gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    aynen hocam windowed da açılıyor.
  • Simge durumuna atan veya mouse çalışmayan arkadaşlar için oyunu birşekilde açtım nasıl oldu bilmiyorum ancak mouse sol tuşu çalışmıyordu ayarlardan windowed(fullscreen) olarak ayarlayın mouse calısıyor aşağı atma sorunu da kalkıyor ancak performansda düşüş oluyor biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Simge durumuna atan veya mouse çalışmayan arkadaşlar için oyunu birşekilde açtım nasıl oldu bilmiyorum ancak mouse sol tuşu çalışmıyordu ayarlardan windowed(fullscreen) olarak ayarlayın mouse calısıyor aşağı atma sorunu da kalkıyor ancak performansda düşüş oluyor biraz

Hocam çok teşekkür ederim.... Gerçekten alta alma ve mouse'un çalışmama sorunu düzeldi... :))
  • Dark zone cidden komedi ya, herkes npclerden düşürdüğü dandik itemları extract etmek için uğraşıyor. Helikopter gelince herkes kardeş kardeş itemlarını koyup dağılıyor Bazen 1-2 fırlama tip durup dururken milleti öldürüp rogue oluyor. Sonra diğerleri de xp alabilmek için ona dalıyor. En sinir olduğum şey de tam helikopter gelecekken ortalığı npcler basıyor millet ona ateş edecem diye birbirine vurup istemeden rogue oluyor. Benim de başıma geldi herifin teki npcnin önüne geçince kurşunlarımı o yedi 2 saniyede rogue oldum. Solo dark zone tam karambol yani. Chestlerin çoğu zaten açılmıyor key olmadan, mavi üstü bir item düşüremedim henüz. Sadece safe zoneda gold item satan bir vendor var da ona para kasana kadar zaten beta biter.

Ama atmosfer tek kelimeyle şahane. Gece vakti bir tipiye yakalandım göz gözü görmüyor, kar da rüzgardan etkilenerek yağıyor acayip güzel yapmışlar. Ağaçlara sarılı ışıkların ve araba farlarının sisin içinden süzülmesi falan mükemmel olmuş. Sırf o atmosferi yaşamak için bile oynanır ama 180 lirayı da hak ettiğini düşünmüyorum. Üstelik daha season passi de var. Betada hevesimizi alıp ilerde %50 falan görünce bakarız artık...

• PC/PS4 ekran görüntüsü karşılaştırma konuma burdan bakabilirsiniz arkadaşlar, PC'de son detay seviyesinde ekran görüntüsü alınmıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_114022638/f_//tm.htm#114022638
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.