Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda hiç bir şekilde stuttering olmuyor onu sevdim gtx 765m ile ayarlar high 720p, low 1080p ve medium 900p de fps 25-30 arası takılma yok, arayüz ve göstergeler berbat sürekli etrafta çizgiler yazılar falan sinir bozucu, oynanış çevre falan onlar idare eder benim notum 6/10 alıp oynıcağımı sanmıyorum çok fazla zevk alamadım
  • Arkadaşlar web sitesinden kodu verdim kabul etti ama oyun gözükmüyor Uplay'de ne yapmak gerekiyor ?

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

Beta başlayınca maile kod gelecek diyor da beta başlamadı mı zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 29 Ocak 2016; 18:34:00 >

• MIKE 20240078 bağlantı hatasının çözümünü bilen var mı? Yoksa herkesin yaşadığı problem mi bu?
  • Arkadaşlar Merhaba,

Oyunu almak isteyen olursa, Steam'de gözüken fiyatın 30TL altına, hediye şeklinde yollıyabilirim. Düşünen olursa özel mesaj ile iletişme gecebilir.
  • Arkadaşlar Oyun Harbiden olmuş. Atmosfer on numara. Olayların döndüğü Dark zone da ise cidden müthiş çatışmalar dönüyor. Herkesin merak ettiği grafik ise mmo-rpg oyun için gayet yeterli arkadaşlar ha ilk E3 deki gibi değil ama yinede göze gayet güzel gözüküyor.Alınırmı bu oyun alınır :)
  • Ben tatmin olmadım :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte oynamak isteyen ekleyebilir. RainmakerRES
  • Oyun güzel.Özellikle DarkZone ayrı bir güzel.....
  • Twitch'den izlediğim kadarıyla Ubisoft bu sefer yapmış gibi görünüyor. E3 2014 ve 2015'deki grafikler downgrade olunca ümidimi kesmiştim yine bir watch dogs vakası olur diye ama;

Haritasından tut, grafikleriklerine, loot sistemi, müzikler, obje dizaynları, aynı anda hem görev yapılıp hem online oynanması, oyun içinde silah satın alma, level atlama, binalara girme vs...
    (PvP insanı heyecanlandıracak, gerecek kadar iyi mi oynamadığım için bir şey diyemiyorum henüz)

Ama eğer Ubisoft oyuncularını dinlerse son 10 yılın net en iyi oyunu olur. Her şeyin içe içe olduğu böyle bir oyun yok çünkü.
  • acayip derecede işlemci sömürüyor
  • oyunu başlatıyorum ve minimize oluyor bir türlü max yapıp giremedim. bu problem olmadan ateş edemiyordum bir çıkayim dedim artık hiç giremiyorum :(
  • oyun çok net downgrade yemiş watch dogs gibi
  • Mike 20240078 hatasını alıyorum her tür şeyi denedim sonuç yok.Bir betayı da düzgün çıkart be,nerde bir sorun varsa beni buluyor.Kafayı yedirtecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

oyunu başlatıyorum ve minimize oluyor bir türlü max yapıp giremedim. bu problem olmadan ateş edemiyordum bir çıkayim dedim artık hiç giremiyorum :(

Çözüm buldunuzmu hocam bendede aynı sorun var
  • gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    yok hocam malesef tahminim laptop da 2 ekran kartı var o yüzden problem çıkarıyo gibi bu meret sinir etti bi allahın kuluda yaşamamış mı bu problemi arkadaş elin gavurları her oto poka yazı yazarlar bu sorunu yaşayan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

yok hocam malesef tahminim laptop da 2 ekran kartı var o yüzden problem çıkarıyo gibi bu meret sinir etti bi allahın kuluda yaşamamış mı bu problemi arkadaş elin gavurları her oto poka yazı yazarlar bu sorunu yaşayan yok.

Nvidia 820m 4GB var oynuyamıyoruz oyunu.. Ben ikincil ekran kartında başlatıyor ama oyuna girmeden atıyor yine.
  • oyun hafiften sarmaya başladı ama dark zone tek başına oynamak çok zor önündeki adamla mücadele ederken biri arkadan dalıyor falan tost oluyorum
  • gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 2. ekran kartından deneyince açılmadan atıyor.
  • Oyunda hikaye modu olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Türkçe dil desteği için imza kampanyası başlattık sizde imzalarsanız bu işe destek vermiş olursunuz. Hepinize teşekkür ederiz.

İmzala!

İmza kampanyası linki konuya eklenirse çok sevinKonu sahibi arkadaştan ricamdır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.