Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar çok denemek istiyorum ki şuan..

Hikaye modu online olarak var sanırım NPC lerle karşı karşıya geliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Türkçe dil desteği için imza kampanyası başlattık sizde imzalarsanız bu işe destek vermiş olursunuz. Hepinize teşekkür ederiz.

İmzala!
    https://goo.gl/WKDl0g

İmza kampanyası linki konuya eklenirse çok sevinirim. Konu sahibi arkadaştan ricamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incu6us -- 29 Ocak 2016; 21:48:56 >
  • thecharı kullanıcısına yanıt
    O kadar çok denemek istiyorum ki şuan..

Hikaye modu online olarak var sanırım NPC lerle karşı karşıya geliyorsunuz.

• Beyler betayı başka PC'de indirip evdeki şuanki PC'ye atmak istiyorum, attıktan sonra tekrar indirmeye devam etmek istediğimde 800 mb indirmeye çalışıyor ama 900 mb'yi bile geçti, beta klasörüne baktığımda beta klasörünün içinde uplay_download klasörü var ve aynı dosyalar da onun içinde mevcut, lütfen çözelim ya çıldırıcam.
  • gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    hcam şöyle birşey yaptım oyun açılıyor ancak alt tab yaparsan bir kere gene gidiyor. steam altındaki exe ye sağ tık ile varsayılan işlemciyi değiştir diyip oyunu açabilen nvidia processor için tüm ayarları ya kapattım yada kıstım. o şekilde açılıyor ama bu seferde mouse un tuşlarını görmedi meret ateş edemiyorum poff nedir çile gıcık etti.
  • Oyunun dosyalarını hazır bir şekilde beta klasörüne atıyorum ama tekrar indirmeye çalışıyor lanet olsun ya
    Bu gidişle oynayamaz.
    Bende uplay var hiç ayarı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 29 Ocak 2016; 22:09:38 >
  • Oyunu 1 saat kadar deneyimledim. MMO hastası biri olarak bu oyunu beğenmemek biraz zor olacak benim için.

Oyunu ilk oynarken MMO olduğunu unutup FPS gibi oynayabilirsiniz. Kısa bir süre sonra aldığınız hasarlar ile oyun size türünün farkını anlamanıza olanak sağlıyor.

Öncelikle oyun çok fena downgrade yemiş. Fakat oynarken grafikler gayet yeterli geliyor. En baştan bu grafikler ile gösterselerdi kimse laf etmezdi. Ama gel de anlat işte.

Optimizasyon konusuna gelirsek tüm ayarları en üst noktaya alarak oynadım. Ve çok ağır çatışma olan yerlerde 35 fps'ye kadar düştüğünü gördüm ortalama 45-65 fps aralarında gidip geliyor. Muhtemelen çıkacak güncellemeler ile daha stabil bir hale gelecektir. Bundan çok daha kötü optimizasyona sahip oyunlar gördüğüm için oyunun optimizasyonunu kötü bulduğumu söyleyemeyeceğim. Kaldı ki bir kaç ayar kısıp daha fazla fps kazanılabilir fakat ben detaylı kurcalamadım henüz. Bu haliyle bile çok rahatsız etmiyor.

Oyuna alışmak belli bir süre alabiliyor. Sonuçta çok fazla bu tarz mmo oyun yok. Fakat 15-20 dakika sonra her şey yerine oturuyor ve görevden göreve koşmak için can atıyorsunuz.

Oyunda düşmanlar fazla belirgin değil. Biraz daha belirleyici bir unsur eklenebilir. Birde çömelme tuşunu bulamadım ben. Gerçi bir mmo oyununda silent gitme diye bir olay olur mu bilmiyorum.

Bunlar da hoşuma giden bir kaç kare

• https://www.youtube.com/watch?v=oztfz66ebz0

En yüksek ayarlarda fps baya düşüyor ama genel ayarı high olarak ayarlayınca sabit 60 fps de oynanıyor. Umarım çıkışını yapınca daha iyi optimize edilmiş olur.
  • Oyuna twitch de hasta kaldım ya.. Ama ben oynayamıyorum. Yokmu açılmama problemi olan..

• Nvidia nın beta kodu dağtımına geç kaldımda elinde fazla beta kodu olan var mı ?
    Varsa özelden yazarsanız çok sevinirim şimdiden sağolun
  • Herkes steam'den mi oynuyor arkadaş kimsenin mi başına gelmedi? Oyunun dosyalarını klasörüne atıp indirmeyi devam ettiriyorum sıfırdan başlıyor.
  • Guzel olmus guzel

• Oyungezer video atmış:

• Sürekli Simge Durumuna KÜÇÜLT HATASI alan varmı.. Çözüm lazım Acil....
  • gokhan1903bjk kullanıcısına yanıt
    yok hocam okumadığım yer denemediğim iş kalmadı çözüm bulamadık malesef.. laptop u kaldırıp atacam şimdi valla..
  • olmuş. ubi bu sefer yapmış..

kesinlikle 2-3 kişilik bir grup kurmak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Herkes steam'den mi oynuyor arkadaş kimsenin mi başına gelmedi? Oyunun dosyalarını klasörüne atıp indirmeyi devam ettiriyorum sıfırdan başlıyor.

Uplay'de öyle bir özellik yok maalesef.
    ben bekledim simge durumunda arkada açıldı oyun karakter geldi ama tam ekran olmuyor sürekli simge durumuna küçülüyor..
  • 2 saat bile olmadan side missionlar dahil bitiyor. Birkaç tane daha main görev koysalardı keşke. Paso dark zone oynayacağız artık.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.