Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun nvidia kartı ile açmaya çalıştığı içinmiş ekran kartını intele çekince oyun açılıyor aynı dead rising 3de de vardı çözümü hatırladığım kadarıyla uygulamaya çalışacam olursa yazarım
  • Arkadaşlar suan 1 saatten fazladır oynuyorum dark zone falan gercekten mükkemmel çatışmalar çok güzel. Yani oyun beklediğimden cok daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

sorun nvidia kartı ile açmaya çalıştığı içinmiş ekran kartını intele çekince oyun açılıyor aynı dead rising 3de de vardı çözümü hatırladığım kadarıyla uygulamaya çalışacam olursa yazarım

Performans yalan olmazmi ozaman ?
    Dediginiz sekilde yapilinca acildi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 29 Ocak 2016; 16:10:16 >
  • Hikaye görevlerini yaptın mı? Ben medical wing görevini yaptım sonra diğerler wingler kapandı not available in beta diyor. Görev bitince de thank you for playing beta yazdı. Üçü de açıktı başka birini seçip yapınca diğerlerini kitliyor mu?
  • Tek basina pek sarmiyor ama oyun mükemmel. Beraber oynamak isteyen ekleyebilir

Uplay :" eren.kan " arada nokta var.

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temet Nosce -- 29 Ocak 2016; 16:18:59 >
  • dead rising 3 ilk çıktığında aynısı olmuştu şimdi anlatacağım yöntem ile düzeliyordu görüntü ayarlarından algıla diyip başka bir ekran açıyordun ona esas ekran kartını seçip oyunu kendi ekranında intel ile açıp oyun açılmaya başlarken hemen diğer ekrana geçiş yapıyodun oyun nvidia ile açılıyordu ama şimdi windows 10 da beceremedim bunu esas ekran kartını görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 29 Ocak 2016; 16:14:17 >
  • Oyun 10numara 5yıldız olmuş, bu kadarını beklemiyordum. 2 saat aralıksız oynadım ve feci sardı. Bu yıl beklediğim 2. oyun "Escape from Tarkov"da bomba çıkarsa 2016'yı bu iki oyunla bitiririm. Oyunu almadım, uplay versiyonunu ucuz düşürürsem çıkana kadar alıcam.
  • intel i7 3770k (4,6Ghz)
    Gtx970
    16gb ram ile asagi yukari 45-75 arasi fps aliyorum.
    ciddi manada düsüs veya oyunu bozan teknik ve görsel bir hata göremedim.
    görseller her ne kadar e3 kadar olmasa da oyunu alici gözle baktigimda basarili buldum.
    satin alir miyim ?

simdilik beklemede içerik konusunda zenginlestirilirse kesinlikle sahane bir oyun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 29 Ocak 2016; 16:43:19 >

• Hocam oyuna giremiyorum. uPlay'de "play" dediğim zaman oyun açılıyor fakat ekran gelmiyor. Aşağıda açık bir şekilde gözüküyor. Oyunun simgesine tıkladığım zamana ise ekran geliyor 2 saniye durmadan yeniden aynı şekilde aşağıda kalıyor. oyunun dosyalarını "verify files" diyip kontrol ettirdim fakat yine aynı. 1 kere açabildim oyunu şans eseri fakat onda da bir şey fark ettim farenin sağ sol tıkı ve tekerleği çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • Denemek için sabırsızlanıyorum. Neyse az kaldı inmesine.
  • play e basınca açılmayanlar oyun klasörüne gidin sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğu windows 7 e ayarlayın
  • efsane olmuş :D
  • kesinlikle downgrade takylmadym ama yok diyenlere bu resim gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 29 Ocak 2016; 17:10:04 >
  • bin tane ayar var texture fln ayarlama yok
  • Hocam uyumluluğu denedim fakat dediğim gibi oyun açılıyor ama alta alıyor kendinisini daha da açılmıyor zaten...
  • oyunun kaderi watch dogs gibi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

oyunun kaderi watch dogs gibi olacak

banada öyle geliyor
  • Oyun açılmıyor bende. Çalışmayı durdu diyor. 2 gün boşu boşuna gitti 25 gb' a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Oyun açılmıyor bende. Çalışmayı durdu diyor. 2 gün boşu boşuna gitti 25 gb' a.

Çözümü olan paylaşabilir mi acaba?
  • Oyunun optimizasyonu nasıl olmuş? Daha girip oynama fırsatım olmadı, gece ancak oynayabileceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.