Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eminmisiniz biz öncedende aldık Gta V Felan sorun çıkmadı yani oyunu aldığımız sayfada yazmıyordu bölge kısıtlama olduğu misal fm2016 belirtiyorlar kısıtlama olduğu eger kısıtlama varsa harbiden hiç iyi olmadı :(
  • Engworkel kullanıcısına yanıt
    GTA V, Ben de almıştım hocam oradan biliyorum.. Ben garanti olsun diye adamlara mail attım, kısıtlama var dediler. İstiyorsan bir de sen at içimiz rahat eder hem.
  • voqka35 kullanıcısına yanıt
    Biz takım olarak alacağız hepimiz araştırıyoruz :D umarım en uygunlu bi Çözüm bulursak yazarım buradan
  • Tamam hocam olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar Oyunun Steam Grup Facebook Grup ve Facebook sayfasını kurdum. Bu oyunu duyurulduğu andan beri takip ettiğim için yabancı yerli bütün forum kaynakları araştırdığım için böyle bir sayfa ve grup kurayım dedim tabi sizlerde gelirseniz iyi olur :) ne kadar bilgi ne kadar tecrübe ve arkadaş bulursak birlikte oynayacak o kadar iyi olur :)

https://www.facebook.com/groups/772048066260621/
    https://www.facebook.com/TRDivisionTR/
    http://steamcommunity.com/groups/TheDivisionTR

• yaptığım tek pre-order umarım massive ve ubisoft bu sefer batırmaz.
  • Oyunun gold sürümü şuan steam de 207 tl. 207 bir oyun için az demiyorum ama 179 tl lik normal sürüme göre çok daha avantajlı değilmi?.SOnuçta Gold sürümde season pass da var..
  • 180 TL fiyat.

18 dil var. Türkçe yok. İstediği kadar iyi olsun satın almayacağım.
  • Steam'den gold sürümü 2 arkadaş aldık.Şu oyunun skill sistemi hakkında tam bir bilgisi olan varmı acaba....?
  • Fiyatı düşmeden almayı düşünmüyorum, oynanış ve yorumları görelim önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

180 TL fiyat.

Öyle olmuyor işte.Önce biz oyunları alıyoruz adamlar diyor ki Türkiye diye bir ülekde varmış.Sonra hizmeti geliştiriyor.Yani sen olaya tam ters açıdan bakıyrosun.
    Orjinal satış oranlarımız ortada.PS kanadında neden daha çok Türkçe oyun çıkıyor bir düşün.

Öyle zararına da olsa Türkçe düblaj alt yazı yapacak Crytech gibi firma gelmez bu nazlanmalarla ki onunda değeri bilinmedi güzel ülkemde..
    Kendi adıma orjinal olmayan oyunu oynamaktan bile keyif alamıyorum artık.Türkçe oyunların çıkış tarihi ile senin bakış açının değişeceği tarih aynı ana denk geliyor.
    Senin anlayacağın oyunları Türkçe olarak oynayamamızın sebi sensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 31 Aralık 2015; 14:07:57 >

• Arkadaşlar, droyun.com diye bir site %50 indirimle satış yaptığını iddaa ediyor, böylelikle Tom Clancy’s The Division™ Gold Edition 100Tl'ye geliyor. Denemeye değer mi ?
  • Ubisofttan yeni copler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

quote:

180 TL fiyat.

Öyle olmuyor işte.Önce biz oyunları alıyoruz adamlar diyor ki Türkiye diye bir ülekde varmış.Sonra hizmeti geliştiriyor.Yani sen olaya tam ters açıdan bakıyrosun.
    Orjinal satış oranlarımız ortada.PS kanadında neden daha çok Türkçe oyun çıkıyor bir düşün.

Öyle zararına da olsa Türkçe düblaj alt yazı yapacak Crytech gibi firma gelmez bu nazlanmalarla ki onunda değeri bilinmedi güzel ülkemde..
    Kendi adıma orjinal olmayan oyunu oynamaktan bile keyif alamıyorum artık.Türkçe oyunların çıkış tarihi ile senin bakış açının değişeceği tarih aynı ana denk geliyor.

Hocam haklısınız ama bende de sistem şu şekilde işliyor. Mesela bende Ubisoft'un neredeyse bütün oyunları mevcut ama Türkiye'den almıyorum. Neden? Çünkü bir oyunu 150-180tl. Şimdiye kadar 100tl den fazla para vermişliğim yok Ubisoft oyununa. Bu işin içinden bu kafayla asla çıkamayız. Herşeyden önce Fiyatların düşmesi sonra bizlerin oyuncuların bilinçlenmesi sonra da Ubisoft'un bizi tanıması var. O yüzden hiç üzülmeye kafaya takmaya gerek yok Türkçe çıkar mı? yok fiyatı düşer mi? Türkiye'de satış rakamı ne olur vs diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

quote:

quote:

180 TL fiyat.

Hocam haklısınız ama bende de sistem şu şekilde işliyor. Mesela bende Ubisoft'un neredeyse bütün oyunları mevcut ama Türkiye'den almıyorum. Neden? Çünkü bir oyunu 150-180tl. Şimdiye kadar 100tl den fazla para vermişliğim yok Ubisoft oyununa. Bu işin içinden bu kafayla asla çıkamayız. Herşeyden önce Fiyatların düşmesi sonra bizlerin oyuncuların bilinçlenmesi sonra da Ubisoft'un bizi tanıması var. O yüzden hiç üzülmeye kafaya takmaya gerek yok Türkçe çıkar mı? yok fiyatı düşer mi? Türkiye'de satış rakamı ne olur vs diye.

Oyunların fahiş fiyattan satılması yerel satıcı kılığındaki kan emici firmalardır.Bakın steamde yerel firmanın satmayacak olduğu en kral oyunları
    80 tl fiyatlara gördük.Yeri geldi yerel satıcının dispritörlüğünü yapacağı nispeten bilinmedik,duyulmadık oyunlar 240 tl fiyatlarla etiketlendi.

Bu kısır döngüyü kıracak olanda biziz.Ben steam e enpara vs derken yatırım yapıyorum.Ülkemde orjinal oyun satıldığını kanıtlayacağım başka yol yok.
    Bakın bugün hepimiz orjinal oyun alalım demiyorum,orjinal oyun alabilecek olanlar yerel satıcılar yerine steam i kullanmalı.Ben aynı fiyat ve hatta steam daha pahalı
    dahi olsa bu kan emici yerel firmalara para kazandırmak istemiyorum.Bu kadar kar marjı güdülmez kardeşim..ADmaların indirim günleri fiyatları dış ülke fiyatlarının iki katı
    oluyor.
    Steam birileri engellemesse 60 usd lik oyunu bana 80 e satmaya meyilli ve hatta mecbur.Çünki biliyor ki 80 e bugün satamassa ya korsan oynayacağım yada 10 tl ye düşene kadar
    bekleyeceğim..Olay bu kadar basit ve net..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

quote:

quote:

180 TL fiyat.

Oyunların fahiş fiyattan satılması yerel satıcı kılığındaki kan emici firmalardır.Bakın steamde yerel firmanın satmayacak olduğu en kral oyunları
    80 tl fiyatlara gördük.Yeri geldi yerel satıcının dispritörlüğünü yapacağı nispeten bilinmedik,duyulmadık oyunlar 240 tl fiyatlarla etiketlendi.

Bu kısır döngüyü kıracak olanda biziz.Ben steam e enpara vs derken yatırım yapıyorum.Ülkemde orjinal oyun satıldığını kanıtlayacağım başka yol yok.
    Bakın bugün hepimiz orjinal oyun alalım demiyorum,orjinal oyun alabilecek olanlar yerel satıcılar yerine steam i kullanmalı.Ben aynı fiyat ve hatta steam daha pahalı
    dahi olsa bu kan emici yerel firmalara para kazandırmak istemiyorum.Bu kadar kar marjı güdülmez kardeşim..ADmaların indirim günleri fiyatları dış ülke fiyatlarının iki katı
    oluyor.
    Steam birileri engellemesse 60 usd lik oyunu bana 80 e satmaya meyilli ve hatta mecbur.Çünki biliyor ki 80 e bugün satamassa ya korsan oynayacağım yada 10 tl ye düşene kadar
    bekleyeceğim..Olay bu kadar basit ve net..

Altına imzamı atarım.....

• Hainliginde da bu kadarı sonuna kadar izleyin videoyu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 2 Ocak 2016; 12:49:04 >
  • Senaryo kısmı nasıl olacak merak ediyorum.
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    sonundaki tepkim "assstrleynn" :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.