Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu oyun çıktığında satın almayı düşünüyorum, fakat uplay key satın alsam bir sakıncası olur mu ? Steam den aldığımızda da uplayden satın alanlarla aynı yerde mi oynayacağız? Diğer ubisoft online oyunlardan bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_ciftcii

Arkadaşlar merhaba, bu oyun çıktığında satın almayı düşünüyorum, fakat uplay key satın alsam bir sakıncası olur mu ? Steam den aldığımızda da uplayden satın alanlarla aynı yerde mi oynayacağız? Diğer ubisoft online oyunlardan bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

steamden alsanda oyunu yüklerken uplay indiriyorsun, uplay olmadan oyunu oynayamıyorsun kısacası uplayden alman avantajlı olur ucuz bulunur çünkü.
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler onu biliyorum, server konusunu sormuştum the crew satın aldım sadece uplay onaylamak için açık gibi birşey başka bir işe yaramıyor. ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam cevap için teşekkürler onu biliyorum, server konusunu sormuştum the crew satın aldım sadece uplay onaylamak için açık gibi birşey başka bir işe yaramıyor. ☺

biliyorsanız neden steam ile uplay oynayabiliyormu diye sordunuz onu anlamadım hocam :)
    Ben kendimi anlatamamışım hocam kusura bakmayın , şöyle sorayım steamden satın alan kişi ile uplay den satın alan kişi aynı yerde oynayacak dimi ? Birisi steam server'ı diğeri uplay serverında değil ? ☺

• quote:

Ben kendimi anlatamamışım hocam kusura bakmayın , şöyle sorayım steamden satın alan kişi ile uplay den satın alan kişi aynı yerde oynayacak dimi ? Birisi steam server'ı diğeri uplay serverında değil ? ☺

hocam dediğiniz gibi steamden alırsanızda uplaye bağlanıyorsunuz nerden alırsanız alın aynı serverda herkes
    Anladım hocam teşekkür ederim, steamden almanın tek faydası kütüphane zenginliği 😄

• quote:

Anladım hocam teşekkür ederim, steamden almanın tek faydası kütüphane zenginliği 😄

aynen
  • quote:

Bir faydası daha var satamıyorusunuz...
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Allah'tan satma gibi huyum yok

• oyunu almayı düşünüyorum ama ekip varsa başlamayı düşünen katılmak isterim. bu arada origin de ön siparişe açılacak mı?
  • Destiny v2.0 oldu. Zaten geçen yıldan beri içimde hep bi şüphe vardı göründüğü gibi olmayacağına dair. Önsipariş verenlere çok üzülüyorum böyle bir oyuna haketmediği parayı verdiler. Her şeyiyle en başından beri gerçekçi olduğu kampanyasını yaptılar. 1:1 e şehir dizayn ettik dediler. her şey gerçekçi dünyaya uygun şöyle böyle dediler. Ama gel gör ki sniperla, kafasında kapşondan başka bir şey olmayan, adamın suratına sıkıyosun sana gülümsemeye devam ediyor. En basit düşman 3 şarjörde ölüyor. Sonra bu bir RPG diyorlar. Fanboylar oyunu savunmak için ellerinden ne gelse yapacaklar. Archeage içinde p2w değil "pay to progress" diye tutturmuşlardı. Sonra Trion kazığı soktukça soktu bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 25 Ocak 2016; 9:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Destiny v2.0 oldu. Zaten geçen yıldan beri içimde hep bi şüphe vardı göründüğü gibi olmayacağına dair. Önsipariş verenlere çok üzülüyorum böyle bir oyuna haketmediği parayı verdiler. Her şeyiyle en başından beri gerçekçi olduğu kampanyasını yaptılar. 1:1 e şehir dizayn ettik dediler. her şey gerçekçi dünyaya uygun şöyle böyle dediler. Ama gel gör ki sniperla, kafasında kapşondan başka bir şey olmayan, adamın suratına sıkıyosun sana gülümsemeye devam ediyor. En basit düşman 3 şarjörde ölüyor. Sonra bu bir RPG diyorlar. Fanboylar oyunu savunmak için ellerinden ne gelse yapacaklar. Archeage içinde p2w değil "pay to progress" diye tutturmuşlardı. Sonra Trion kazığı soktukça soktu bunlara.

Sorum şu. 4 kişilik bir ekip ile gezerken mob ları tek kurşun veya darbe ile öldürebilecek olsan nasıl olurdu ? Birazcık online mmo mantığını biliyorsan bunun imkansız olduğunu bilmen lazımdı. Mmo larda tek bir bosu onlarca kişi dakikalarca dps geçerek zor öldürüyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 26 Ocak 2016; 11:57:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeniada kullanıcısına yanıt
    tm da division nereden mmo oluyor onu anlamadım. gameplayleri izlersen 4-5 kişi tüm haritayı npclere karşı temizliyorsun. bir nevi dungeon gibi. yapay zekada berbat durumda zaten. AI birazcık akıllı ve zorlayıcı olsaymış health poolu bu kadar büyük yapmaya gerek kalmazdı. berbat ai yi canını yükselterek örtmeye çalışmışlar hepsi bu. yoksa istenirse bu da realistic yapılabilirdi tamamen laziness başka bişe değil.
  • Senin istediğin tarzda bir oyun ancak çevreden böcek gibi düşman akan zombi oyunlarında olur. Sonuçta bu bir online RPG .İçerisinde azda olsa MMO ögeleri barındırıyor. Ayrıca düşmanlarınında aynı senin gibi level'leri var. Sadece yapay zeka ile çözülebilecek bir mevzu değil bu.....

Bence sen Day-z tarzında bir oyun oynamalısın.....
  • Beya keyi girdik mail felan atıcaklarmış ne zaman atıyolar bu maili ?

• Yeniada kullanıcısına yanıt
    Daha alakasız bi yorum yazılamazdı. kutluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 25 Ocak 2016; 18:19:12 >
  • Çalışıyomu bilmiyorum bi beta sızmış 27,8 gb bunu indirene kadar zaten
  • Beta kodunu nereye giriyoruz acaba? Uplay' de ürün aktivasyonundan yapamadım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.