Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Athlon 2 x4 635 işlemci gtx 750 ti ekran kartı 6 gb ram..bu sistem bu oyunu kaldırırmı arkadaşlar ?
  • Athlon 2 x4 635 işlemci gtx 750 ti ekran kartı 6 gb ram var...bu sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim kasmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Athlon 2 x4 635 işlemci gtx 750 ti ekran kartı 6 gb ram var...bu sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim kasmadan ?

Minumum kac ise islemci onun ustunde bir islemcin varsa kaldirir ;) diger parcalarin iyi ha bide bu oyunu bu kadar almaya acele etme. Rainbow Six siege aldim aman allahim parama yazik be hileydi atmaydi hataydi bugtu oynamiyom duzelene kadarda oynamam. Buda ayni olcak demedi deme bu fransizlara guven olmaz. Watch Dogs dada ayni yaptilar. Benden tavsiye bekle oyun ciksin oyle al.
  • Pc İçin pre load açılmıştır bilginize

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]
  • Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]

Pre load açıldı
  • forumda bazıları key gelmediği halde uplay kütüphanesine eklendiğini falan söylemişte bana ne key geldi nede kütüphaneme eklenmiş

edit : biraz önce geldi uplay kütüphanesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 26 Ocak 2016; 15:56:34 >
  • Evet bi cop daha yolda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Preload başladı
  • ps4 sahibi arkadaşlar.psnde kartsız bi şekilde pre order yapıp kodu alabilirsiniz.beta bittikden sonrada iptal edersiniz ön siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 26 Ocak 2016; 16:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarqSWorD

quote:

Athlon 2 x4 635 işlemci gtx 750 ti ekran kartı 6 gb ram var...bu sistemle bu oyunu oynayabilirmiyim kasmadan ?

Minumum kac ise islemci onun ustunde bir islemcin varsa kaldirir ;) diger parcalarin iyi ha bide bu oyunu bu kadar almaya acele etme. Rainbow Six siege aldim aman allahim parama yazik be hileydi atmaydi hataydi bugtu oynamiyom duzelene kadarda oynamam. Buda ayni olcak demedi deme bu fransizlara guven olmaz. Watch Dogs dada ayni yaptilar. Benden tavsiye bekle oyun ciksin oyle al.

hocam sistem gereksinimlerinde Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 veya daha iyisi diyo benim işlemcim Athlon 2 x4 635 ve 2.9 ghz hızında...ram ve ekran kartım yeterli fakat bu işlemci olayını çözemedim henüz..yani ekran kartım ve ramdan kurtardığıma göre oyunu açabilirim bi sorun olmaz demi ? Bu arada tavsiyen için sağol ama ben bu oyunun mükemmel olacağını düşünüyorum dediğin gibi rainbow six rezaleti var ama bu oyun bambaşka

• 25GB nedir ya, tamda ay sonunda. Nasıl olacak bu iş şimdi, beta bitene kadar inmezde bu
  • Elimde fazladan 1 beta kodu var ama aldığım sitede bazı insanlar hata verdi falan yazmış, yani çalışıyor mu bilmiyorum. Denemekten zarar gelmez. Boş profilli ve yeni üyelikler hariç ilk pm atana vereceğim.

Edit: Verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 27 Ocak 2016; 2:04:55 >
  • multi olarak oynanabilirliği var ise alınabilir aslında ama 2 şarjörde olmeyen adamlar var oyunun videolarında
  • @Qrt_ ne bekliyorsun abi. 3 sene önce gelistirilmis GTA bile 65GB olur olmaz herseyden sikayetci olmayi birakip su devire bi gelin artik. Oyunda sinirlanmis bir harita yok. Ciktiginda nasil ise öyle olacak.

@chatty_boy istersen Talha abi gile felan sor belki lazimdir. Ellerine gecmemis olabilir.

@Abuz Oyunu zaten sirf shooter olarak degil rpg-tps-shooter olarak pazarliyorlar. Oyun yapisi olarak Fallout gibi düsün. Yoksa level atlamanin bir anlami kalmazdi.

sorunuz varsa beni etiketleyerek yazin ki haberim olsun. Her türlü soruyu cevaplayabilirim.

Betaya katilacak olan arkadaslar ekleyin. Gece 2'de oynayabilecek olanlar. Birlikte oynariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 26 Ocak 2016; 22:06:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarqSWorD

quote:

hocam sistem gereksinimlerinde Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 veya daha iyisi diyo benim işlemcim Athlon 2 x4 635 ve 2.9 ghz hızında...ram ve ekran kartım yeterli fakat bu işlemci olayını çözemedim henüz..yani ekran kartım ve ramdan kurtardığıma göre oyunu açabilirim bi sorun olmaz demi ? Bu arada tavsiyen için sağol ama ben bu oyunun mükemmel olacağını düşünüyorum dediğin gibi rainbow six rezaleti var ama bu oyun bambaşka

Hocam ben acar diyorum islemci max kullanim %98 99 da kalir bence sorun olmaz. Betaya. Katil sorun varmi yokmu gor ha dying light oynadi isen emin ol bunu hayli hayli acar.

Bu firmaya guvenme vallaha parana yazik. A.q bidaha almiycam bunuda 1 senedir bekliyorum ciksin adam gibi bisi ise alacam yoksa almiycam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bize vermemiş Beta Almayı düşünüyordum da test edebilseydik iyiydi.
  • BETA şuan indirilebiliyor mu, nvidia' dan aldığım kodu girmeme rağmen bulunamadı vs diyor.
  • Predownload açık şu an.
  • Beta'yı test eden arkadaşlar Ultra ayarlarda nasıl göründüğünü ve optimizasyon hakkında bilgi verebilirlerse çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Beta'yı test eden arkadaşlar Ultra ayarlarda nasıl göründüğünü ve optimizasyon hakkında bilgi verebilirlerse çok güzel olur.

Ekran görüntüsü atarim burdan. Video cekebilirmiyim bilemiyorum kayit programlari ile sorun yasiyor fps düsüsleri yasatiyormus. Cok sorulan sorulara yazmislar.

BETA'ya katilacak olan NVIDIA sahipleri icin yeni bir güncelleme yayinlandi. Güncelleme ayni zamanda Rise of the Tomb Raider icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 27 Ocak 2016; 17:10:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.