Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alike03

@Qrt_ ne bekliyorsun abi. 3 sene önce gelistirilmis GTA bile 65GB olur olmaz herseyden sikayetci olmayi birakip su devire bi gelin artik. Oyunda sinirlanmis bir harita yok. Ciktiginda nasil ise öyle olacak.

@chatty_boy istersen Talha abi gile felan sor belki lazimdir. Ellerine gecmemis olabilir.

@Abuz Oyunu zaten sirf shooter olarak degil rpg-tps-shooter olarak pazarliyorlar. Oyun yapisi olarak Fallout gibi düsün. Yoksa level atlamanin bir anlami kalmazdi.

sorunuz varsa beni etiketleyerek yazin ki haberim olsun. Her türlü soruyu cevaplayabilirim.

Betaya katilacak olan arkadaslar ekleyin. Gece 2'de oynayabilecek olanlar. Birlikte oynariz.

Gece 2 oynayacaklar varsa demişsin ama 12pm GMT olarak açıklanan beta saati yanlış bakmadıysam bizde öğlen 2'ye (14:00) denk geliyor. Ben kısmetse başladığı gibi beta'da olacağım.

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    Abi olamaz ya bütün planlarimi ona göre yapmistim dedigin dogru 2'de öglen aciliyor. Su amerikalilarin am pm'ine neden biz ayak uyuduruyoruz anlamis degilim. Bir gün 24 saattir ona göre yapin su isi ya. Nerdeyse bütün dünya bu sistemi kullaniyor.

http://www.worldtimebuddy.com/?qm=1&lid=8,5,2761369,745044&h=8&date=2016-1-29&sln=4-5
  • Beta süreci ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beta süreci ne kadar

Beta süresi 2 gün hocam 29 ocak ve 31 ocak arası
  • alike03 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de sinir oldum. Zaten 2 gün, onda da ilk gün öğle vaktinde anca açılıyor. Ama saat farkından dolayı yapacak bir şey yok. Her kıtaya ayrı saatlerde açmaları saçma olurdu, sonuçta co-op bir oyun ve insanlar başka ülkelerden arkadaşlarıyla da oynayacak. Bize gece açılsa amerikada daha perşembe olacağı için açmasalar bu sefer olay çıkardı. Şimdi Amerika cuma kendi saatine göre daha erken başlıyor fakat biterken de en son bizde bitecek muhtemelen :D

Edit: En son bizde bitecek ifadesi biraz yanlış oldu. Tüm serverlar aynı anda kapanacak tabiki. Sadece amerika cuma günü daha fazla oynama fırsatı bulurken, biz de pazar onlardan daha fazla oynayacağız desem daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 28 Ocak 2016; 0:06:24 >
  • alike03 kullanıcısına yanıt
    Aslında tam tersi Amerika saatine biz değil onlar bize uyum sağlıyor bu sefer. Yapımcı firma Avrupa'da olduğundan merkez avrupa saatiyle öğlen 12 de en uygun düşündüğü saate koymuş. Amerikalılar sabahın 4-7 sinde başlayacak. Uyku saatleri "normal" insanlar için düşünülmüş:)
    Zaten çok farketmez oyunda sadece level 4-8 açık olacak. Bir günde biter. Gerisi DZ de pvp geçer. Maksat biraz fikir olsun, oyunun tadı heyecanı kaçmasın. Yeter ki beklemediğimiz gibi iyi çıksın. Zaten mart'ta sıfırdan başlayacağız tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Aynen ben de sinir oldum. Zaten 2 gün, onda da ilk gün öğle vaktinde anca açılıyor. Ama saat farkından dolayı yapacak bir şey yok. Her kıtaya ayrı saatlerde açmaları saçma olurdu, sonuçta co-op bir oyun ve insanlar başka ülkelerden arkadaşlarıyla da oynayacak. Bize gece açılsa amerikada daha perşembe olacağı için açmasalar bu sefer olay çıkardı. Şimdi Amerika cuma kendi saatine göre daha erken başlıyor fakat biterken de en son bizde bitecek muhtemelen :D

Edit: En son bizde bitecek ifadesi biraz yanlış oldu. Tüm serverlar aynı anda kapanacak tabiki. Sadece amerika cuma günü daha fazla oynama fırsatı bulurken, biz de pazar onlardan daha fazla oynayacağız desem daha doğru olur.

Beta da goruntu alirmisiniz. Ben betasina dahi para vermek istemedim bu firma watch dogs ve rainbow ile 350 tl mi cope attirdi. Guvenmek zor icimden bir ses beta facia ile sonlancak diyor hadi hayirlisi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DarqSWorD D kullanıcısına yanıt
    Alırım tabi ama her şeyi maxlayacağımı sanmıyorum işlemcim biraz eski. Ben de aynı durumdayım watch dogsu büyük bir heyecanla aldım bitirdikten sonra bir daha suratına bakmadım %100 yapasım bile gelmedi. Bunu da sırf belki betasını sabah akşam oynarım da hevesimi alırım diye deneyeceğim.
  • beyler oyun iniyordu 26.6 gb falandı boyutu %70-80 lerdeydi şimdi bi baktım 8.79 gb boyutu baştan başlamış girdim inen klasöre 27.7 GB olmuş nedir bu anlamadım ?
  • quote:

Alırım tabi ama her şeyi maxlayacağımı sanmıyorum işlemcim biraz eski. Ben de aynı durumdayım watch dogsu büyük bir heyecanla aldım bitirdikten sonra bir daha suratına bakmadım %100 yapasım bile gelmedi. Bunu da sırf belki betasını sabah akşam oynarım da hevesimi alırım diye deneyeceğim.

Aynen hocam sen betayi dene fikirlerini buraya yaz bende ciksin adam gibi birsey ise alacam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda Norveççe, Macarca, Flemenkçe gibi görece düşük popülasyonlu kitlelerin ana dili olan bazı diller dahil olmak üzere 19 dil seçeneği var; ama Türkçe yok.

Son yıllarda orijinal oyun alımı ülkemizde oldukça yükseldi ve Benelüks ülkelerinden, Macaristan'dan bu konuda fersah fersah geride olduğumuzu düşünmüyorum.

İyi valla. Hayır, illa da Türkçe oynama ısrarımın oluşundan değil; ama o "desteklenen 19 dil" listesinde Türkçeyi göremeyince çok tuhafıma ve zoruma gitti.

Oyunun Beta sürümünü indirecektim de üşendim. Tam sürümü çıkınca bir yerlerden ucuza kapabilirsem, yorumlar da iyiyse bakarım piyasaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Ocak 2016; 10:09:42 >
  • Beta Steam den tek seferde sorunsuz indi. Tamamlanmış olarak beklemede görünüyor. Oyunu max ayarlarda 2k'da yada sorun olursa 1080p deniycem. Görüntü kaydetmedim daha önce ama isterseniz denerim. Sonrasında fikirlerimi de yazarım. Ama bence bu tarz bir oyunda oynanışta bariz bir sorun yoksa önemli olan içerik. Yeterince genis icerik sunuyor mu...End game de ne olduğu en önemlisi. .bunları da beta da anlayamayız. Ayrıca kapalı beta oyuncularının pc versiyonu dahil YouTube da onlarca videosu var artık. Hemen izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Oyunda Norveççe, Macarca, Flemenkçe gibi görece düşük popülasyonlu kitlelerin ana dili olan bazı diller dahil olmak üzere 19 dil seçeneği var; ama Türkçe yok.

Son yıllarda orijinal oyun alımı ülkemizde oldukça yükseldi ve Benelüks ülkelerinden, Macaristan'dan bu konuda fersah fersah geride olduğumuzu düşünmüyorum.

İyi valla. Hayır, illa da Türkçe oynama ısrarımın oluşundan değil; ama o "desteklenen 19 dil" listesinde Türkçeyi göremeyince çok tuhafıma ve zoruma gitti.

Oyunun Beta sürümünü indirecektim de üşendim. Tam sürümü çıkınca bir yerlerden ucuza kapabilirsem, yorumlar da iyiyse bakarım piyasaya.

Hocam Norveççe veya Flemenkçe neyse de Macarca konusunda gerçekten haklısın.

• Merak edenler icin The Division resmi twitch yayinini baslatti. Oyun Xbox One'da pazara kadar oynanacak.

http://www.twitch.tv/thedivisiongame
  • oyuna battle royale gibi bir mod yapılır mı acaba yapılırsa işte o zaman zevkli olabilir
  • quote:

Beta isteyenler koşun:https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway

Alabilen var mı buradan? Sayfa yanıt vermiyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

oyuna battle royale gibi bir mod yapılır mı acaba yapılırsa işte o zaman zevkli olabilir

Dark Zone biraz benziyor Battle Royale'a Darkzone'a girince iyi loot bulabiliyorsun ama biri seni öldürüp lootu alabiliyor. Tabi bu sadece (contaminated) hastalik bulasmis loot icin gecerli. Eger ordan helikopter ile cikarmayi basarirsan o senin oluyor. Tabi cikarmak da kolay degil. Ilk helikopteri cagiriyorsun bu esnada herkesin haberi oluyor ve 30 saniye gelenleri savurman lazim. Biri seni öldürürse gitti.

@qvx ben a.m. p.m. sistemini kast etmistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Beta isteyenler koşun:https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway

Alabilen var mı buradan? Sayfa yanıt vermiyor bende

Ben ALDIM DOSTUM!!!! AMA BU SEFER BETA SİTESİNE GİREMİYORUM :D

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.