Bildirim
TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam açmaya geliyordum konuyu -
Yetişemedik la tam hazırlıyordum. -
Basliga Ubisoft yine E3'e damgasini vurdu yazabilirsin
Tıpkı Watch Dogs'da oldugu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Haziran 2013; 2:21:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam bugün formda -
-
Single olsaydi 10 numara oyun olacakti da bu hali ile hitap etmiyor bana pek. -
Oyun PS4'de oynandi ve agzim acik izledim resmen..O nasil güzel grafikler öyle,Physx efekti de cok etkiliydi yanliz,parcalanma duman efektleri,oynanis ve kaplamalarda cok güzeldi be..Sadece X1 ve PS4 icin cikiyormus -
oa ps4 bu tarz grafikler ile şov yapabilir. Microsoft ubisoftun yanında bile çok sönük kaldı -
Söylenecek bişey yok , yine yaptılar yapacaklarını -
tekrar tekrar izledim tek kelime ile harika 2013 E3 e damgasini vurdu bu oyun -
Her oyun online bu ne yaw -
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
/>
Kapıyı kapatıyor aheyy -
Aşmış bir oyun. Ubisoft geçen sene Watch Dogs ile yaptığı etkiyi bu yıl da The Division ile yaptı E3 de next-gen gözüken tek oyun. -
PS4 grafikleri cidden harika. En küçük ayrıntılara yer verilmesi çok hoşuma gitti, o arabanın kapısını kapatması mesela. Umarım X1 deki grafiklerde böyle olur. Online olması hoş, ama bir story-line barındırsaydı fena olmazdı. Arkadaşlarla zevkle oynanacak bir oyun. -
Bu oyunun Ps4-Xbox One karşılaştırmasını görmek isterim.Hala inanamıyorum düşündükçe nasıl böyle bir grafik olur full online bir oyunda.Üstelik dünyasıda çok büyük.İnşallah Next-Gen de standart böyle olur.. -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Xone'da grafikler bundan asagi kalmayacaktir.
Keske single modu da olsaydi. Harika bir oyun olacakti. Online oyunlari hic sevmiyorum.
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- gta 5 soyulacak yerler
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- witcher 4
- witcher 1 remake
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X