Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.ign.com/articles/2013/06/10/e3-2013-open-world-tom-clancy-rpg-the-division-announced?abthid=51b65e82839ab5502a00003f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Mart 2014; 23:17:45 >

• Tam açmaya geliyordum konuyu
  • Yetişemedik la tam hazırlıyordum.
  • Basliga Ubisoft yine E3'e damgasini vurdu yazabilirsin

Tıpkı Watch Dogs'da oldugu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Haziran 2013; 2:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bugün formda
  • Kaçıranlar için hacılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Haziran 2013; 2:24:07 >
  • Single olsaydi 10 numara oyun olacakti da bu hali ile hitap etmiyor bana pek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise of the Ronin {PC ANA KONU}
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun PS4'de oynandi ve agzim acik izledim resmen..O nasil güzel grafikler öyle,Physx efekti de cok etkiliydi yanliz,parcalanma duman efektleri,oynanis ve kaplamalarda cok güzeldi be..Sadece X1 ve PS4 icin cikiyormus
  • oa ps4 bu tarz grafikler ile şov yapabilir. Microsoft ubisoftun yanında bile çok sönük kaldı
  • Söylenecek bişey yok , yine yaptılar yapacaklarını
  • tekrar tekrar izledim tek kelime ile harika 2013 E3 e damgasini vurdu bu oyun
  • Her oyun online bu ne yaw
  •  TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU)
     TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU)

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

/>

Kapıyı kapatıyor aheyy
  • Aşmış bir oyun. Ubisoft geçen sene Watch Dogs ile yaptığı etkiyi bu yıl da The Division ile yaptı E3 de next-gen gözüken tek oyun.
  • PS4 grafikleri cidden harika. En küçük ayrıntılara yer verilmesi çok hoşuma gitti, o arabanın kapısını kapatması mesela. Umarım X1 deki grafiklerde böyle olur. Online olması hoş, ama bir story-line barındırsaydı fena olmazdı. Arkadaşlarla zevkle oynanacak bir oyun.
  • Bu oyunun Ps4-Xbox One karşılaştırmasını görmek isterim.Hala inanamıyorum düşündükçe nasıl böyle bir grafik olur full online bir oyunda.Üstelik dünyasıda çok büyük.İnşallah Next-Gen de standart böyle olur..

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xone'da grafikler bundan asagi kalmayacaktir.

Keske single modu da olsaydi. Harika bir oyun olacakti. Online oyunlari hic sevmiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.