Şimdi Ara

Tomacro LimHD200i High-Definition HDD Media Player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
11.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HD Media Player incelemelerinin forumumuzda çok sıkça görüldüğü şu günlerde bende bir ürün eklemek istedim.

http://img514.imageshack.us/my.php?image=tomacrolimhd200iiq7.jpg

1 Storage:

• Hard Disk Driver: IDE 3.5" HDD

2 File System:

NTFS
    FAT32
    3 I/O Interface:

USB 2.0 Host x 2 (Can be used for connecting external USB HDDs, thumbdisks, etc.)
    USB 2.0 Device (Can be used for connecting PC)
    10/100M LAN
    4 A/V Ports:

HDMI(with embedded audio)
    VGA(YPbPr/RGB)
    S-video port
    Composite Video
    Stereo Output(Audio R/L)
    Coaxial SPDIF
    Optical SPDIF
    5 Media Formats:

1) Video formats:

High-Definition formats

MPEG2-HD(High Definition): .mpg, .tp, .ts
    WMV-HD/VC-1
    H.264,mkv
    Compressed formats

MPEG-1/2/4
    WMV
    Divx & XviD
    DVD .ISO & .VOB

2) Music formats:

MP3
    AAC (Advanced Audio Coding)
    WAV or WAVE
    WMA
    OGG

3) Photo formats:

BMP
    JPG or JPEG
    6 Display Device Types:

1) TV types:

NTSC (480i / 480p)
    PAL (576i / 576p)
    HDTV (720p /1080i/1080p)
    Plasma resolutions (1366*768, 1280*768)
    2) PC standards:

PC standards-VGA, SVGA, XGA, SXGA

Input connector on the TV
    Supported video modes (NTSC region)
    Supported video modes (PAL region)
    Notes

HDMI
    1080p / 1080i / 720p / 480p
    1080p / 1080i / 720p / 576p
    Pure digital signal, with embedded audio

DVI
    1080p / 1080i / 720p / 480p
    1080p / 1080i / 720p / 576p
    Pure digital signal

Component (YPbPr)
    1080i / 720p / 480p / 480i
    1080i / 720p / 576p / 576i
    Analog signal

Composite or S VIDEO
    480i
    576i
    Analog signal

VGA
    1280x1336
    Analog signal

-------------------------------------------------------------------------------------------

Cihazı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kişisel incelemelerimi kısa zamanda ekleyeceğim. (Şu anda Türkçe menü ve Türkçe altyazı mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 15 Şubat 2008; 12:20:06 >

• Başka bir forumda fiyatının çok yüksek olduğunu gördüm.

ben istarhd alacam bu gidişle en ucuzu o gözüküyor
  • şu artısı var ki hd dvdrom yada blu-ray player ekleyebiliyorsun yanlış bilmiyorsam
  • nerden buldun cihazi ?
  • Kaç liraya mal oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

nerden buldun cihazi ?

İş için Çin'e gittiğimde üretici firmadan aldım. Tercümelere yardımcı oldum ve Menüler Türkçe'ye çevrildi. Haliyle altyazılarda da Türkçe karakter sorunu kalmadı. En son 06.12.2007 firmware yayınladılar. Bundan sonraki ilk yazılımda Türkçe dil desteği resmi olarak yayınlanacak. FOB Shenzhen fiyatı 199-249 $ aralığında. Bu fiyatın içinde harddisk yok. Gümrükçümle yaptığımız hesaplamaya göre ,250 Gb Hard Diskle 699-799 Ytl arasında pazara sürülebiliyor.

Cihazın performansına gelecek olursak, herkesin merakla beklediği mkv konusunda gerçekten çok başarılı. MP4 dahil hemen hemen tüm formatlarda denedim. Sorunsuz bir şekilde oynattı. USB 2.0 sayesinde harici Hard Diskten sorunsuz HD film izlenebiliyor. Ağ performansını deneyemedim. O yüzden yorum yapamıyorum.

• 249 dolardan 3-5 getirseysinde sebeplenseydik :)

Şimdi kime ne Shenzhen de satılan üründen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda nezaman piyasaya çıkacak peki
  • serkanvda arkadaşım FOB Schenzhen fiyatı yazmışsın.birşoy sorucam FOB tomacronun sitesine girdim FOB diye birşey yazmıyor.bu FOB ithalat-ihracattaki FOB mu acaba?
  • 700-800 ytl çok olur. Bir PS3 fiyatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

serkanvda arkadaşım FOB Schenzhen fiyatı yazmışsın.birşoy sorucam FOB tomacronun sitesine girdim FOB diye birşey yazmıyor.bu FOB ithalat-ihracattaki FOB mu acaba?

Aynen öyle dostum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

249 dolardan 3-5 getirseysinde sebeplenseydik :)

Şimdi kime ne Shenzhen de satılan üründen...

Valla haklısın arkadaşım.... Gümrükten geçebileceğime inansaydım en az 3 tane sipariş vardı ama Hong Kong uçağından gelen valizleri x-ray la kontrol ediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 16 Şubat 2008; 9:55:53 >
  • merhaba;

cihazın kendi sitesinde;

NTSC (480i / 480p)
    PAL (576i / 576p)
    HDTV (720p /1080i/1080p)
    Plasma resolutions (1366*768, 1280*768 ******demiş.şimdi aleti alsak 1080i yada p seyredemiyecek miyiz yani?(plazma var bende)  
  • quote:

..... şimdi aleti alsak 1080i yada p seyredemiyecek miyiz yani?(plazma var bende)  

cihaz 1080p output ve oynatmayı destekliyor.
  • yurt dışına çıkmadan direk sipariş edeceğimiz biyer yok mu?
  • arkadaşım verebilirsin galiba ama sorun şu ki gümrüğe takılma olayı 100 euronun altında fiyat gösterilmesi gerekiyor kargo fiyatıda da faturaya dahil edilebiliyor.ayrıca gümrük muhafaza memuru derse ki bu mal 100 euronun üstünde yine gümrüğe takılıyor.ve gümrükten çekmekte çok pahalıya gelebiliyor.yani astarı yüzünden pahalı oluyor.en güzeli arkadışınız varsa y.dışında türkiyeye gelirken getirmesi yada bildiğim kadarıyla bayramlardan ve yılbaşılardan bria y önce ve sonrasına 300 euroya kadar gösterirseniz ve hediye yazrsa o zamanda gümrüğe takuılamdan geçebiliyor.
  • Bu site fransadan satış yapıyor sanırım...

http://www.moovika.fr/boutique2/tomacro-limhd-200i-c-116.html
  • serkan sipariş verirsin gelir ama gümrüğe takılır astarı yüzünden pahalıya gelir.
  • Herhangi bir elektronik veya ithalat şirketi faturalı olarak ithal ettiğinde, vergi, gümrük, kargo vb eklemeleri ile ne kadara mal olur acaba?
    İthalatçı firmanın tabi ki $199 etiketinden daha uygun fiyata (belki de $150) alacağını hesaba katarsak Türkiye fiyatı yaklaşık ne olur acaba?
    İthalat-ihracatla ilgilenen yok mu aramızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Herhangi bir elektronik veya ithalat şirketi faturalı olarak ithal ettiğinde, vergi, gümrük, kargo vb eklemeleri ile ne kadara mal olur acaba?
    İthalatçı firmanın tabi ki $199 etiketinden daha uygun fiyata (belki de $150) alacağını hesaba katarsak Türkiye fiyatı yaklaşık ne olur acaba?
    İthalat-ihracatla ilgilenen yok mu aramızda?

Yukarıda yazmıştım gümrükçümle yaptığımız hesaplamaya göre ,250 Gb Hard Diskle 699-799 Ytl arasında pazara sürülebiliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.