Şimdi Ara

Tomacro LimHD200i High-Definition HDD Media Player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serkan birşey soracağım yukarda uptade yaparken hdd nin internal olması gerekiyor heralde.external olunca olmuyor galiba.
    ben de toshiba regza hd ready var 82 ekran, hdmi taktığımda direkt görmüyor scart girişlerini takınca ordan 1080i 1080p veya 1080p24 seçince olabiliyor.tomacro hdmi 1.1 mi yoksa 1.3 mü?sizin tvler full hd mi?
    şimdiden saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

serkan birşey soracağım yukarda uptade yaparken hdd nin internal olması gerekiyor heralde.external olunca olmuyor galiba.
    ben de toshiba regza hd ready var 82 ekran, hdmi taktığımda direkt görmüyor scart girişlerini takınca ordan 1080i 1080p veya 1080p24 seçince olabiliyor.tomacro hdmi 1.1 mi yoksa 1.3 mü?sizin tvler full hd mi?
    şimdiden saol

External'le hiç denemedim update olayını... Next 42" lcd kullanıyorum... Hdmi üzerinden kullanıyorum... Bu arada Next HD ready....
    Hdmi versiyonu ile ilgili bir fikrim yok... Ama 1.1 dir zannederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 19 Mart 2008; 13:05:54 >
  • yanlış bir soru soruyorsam gülmeyin bana ama bu alette cd leri nereye takıyoz? ben göremedimde. yoksa sadece harddiskine mi atabiliyoruz?
  • serkanvda kardeşim sen tomacro kaç gb hdd kullanıyosun ve sendeki versiyon idemi sata mı ben alırken kutuda ide yazıyordu aldım açtım sata çıktı sonradan satayamı geçtiler dedim acaba??? 750 gb 32 mb cache hdd koymayı düşünüyorum sen nedersin sorun çıkarmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Pock

serkanvda kardeşim sen tomacro kaç gb hdd kullanıyosun ve sendeki versiyon idemi sata mı ben alırken kutuda ide yazıyordu aldım açtım sata çıktı sonradan satayamı geçtiler dedim acaba??? 750 gb 32 mb cache hdd koymayı düşünüyorum sen nedersin sorun çıkarmı acaba

Valla ilk getirdiğimde denemek için taktığım 80 Gb. IDE Hard Disk yeterli geldiği için değiştirmedim(şimdilik)... Sata ya yeni geçmiş olmalılar... Yarın bir sorarım firmaya....
  • quote:

Yarın bir sorarım firmaya...
    maksimum desteklediği hdd kapasitesini öğrenirsen memnun olurum saygılar
  • Çinden nasıl getirtebiliriz bu ürünü ?
  • quote:

Çinden nasıl getirtebiliriz bu ürünü ?

Gidip almanız lazım yada sipariş edeceksiniz 300 usd lik mal size 600 e mal olacak play-asia da var en yakın 470 usd falan kargo ve gümrük ne kadar tutar bilemiyorum...
  • Hdd kapasite ve uyumluk durumu hakkında bilgi vermek isterim şu an 750 gb SATA II 32 mb cache li seagate taktım sorunsuz çalışıyor saygılarımla
  • @serkanvda

Cihazı Türkiye'ye getirmeniz konusunda bir gelişme oldu mu?
  • quote:

Aslında bende cihazın ithalatı konusunda ciddi girişimlere sahibim fakat hdd siz maliyeti ithalat (%20) kdv (%18) ulaşım maliyeti ?? ve diğer CE belgesi vs. gibi giderlerden sonra 700 usd den satışı olsa fiyatı yüksek olabilir düşüncesindeyim saygılarımla
  • quote:

quote:

Aslında bende cihazın ithalatı konusunda ciddi girişimlere sahibim fakat hdd siz maliyeti ithalat (%20) kdv (%18) ulaşım maliyeti ?? ve diğer CE belgesi vs. gibi giderlerden sonra 700 usd den satışı olsa fiyatı yüksek olabilir düşüncesindeyim saygılarımla

Hdd ile bile olsa çok pahalı..Belki çok şey istiyorum ama mantıklı olarak alınabilmesi için hdd'li 500 ytl yi geçmemeli.Yoksa Htpc sistem kurmak daha mantıklı olur..
  • $700 bu cihaz için oldukça yüksek bir fiyat olur bence. Taş çatlasa $500 civarlarına satılabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Hdd ile bile olsa çok pahalı..Belki çok şey istiyorum ama mantıklı olarak alınabilmesi için hdd'li 500 ytl yi geçmemeli.Yoksa Htpc sistem kurmak daha mantıklı olur

şimdi fiyat konusu çok başka bi durum tabii ona bir şey diyemeyeceğim Fakat HTPC konusundaki fikrinize katılmıyorum Ben daha önce yaptım HTPC ama kullanışsız oldu izlemek istediğiniz bir alet dvd dvix player gibi olmalı hemen açılmalı boot süresi ve klavye mouse gibi ayrıntıları olmamalı istediğiniz an pause edebilmelisiniz windows ortamında bu çok keyifli olmuyor bu yüzden HTPC yi kaldırdım Sonra direk HDMI çıkışlı 2 gb ram c2duo 2.0 acer 5920 ile seyredeyim dedim 160 gb hdd vardı tv nin altına koy kapağı kapa şarj bitiyor 256 mb 8600 gs vardı arada takılmalar 10 12 gb filmlerde bence bilgisayar mkv seyretmek için doğru bir seçim değil şimdi tomacro ya 750 gb sata II 32 mb cache seagate koydum arşivde orada birikiyor yer kalmadı sorunu yok dosya silmiyorsunuz açınca 10 sn de boot ediyor bekleme yok 8 saat seyredin ısınma grafikte defect yok 32 x ileri sardırıyorum play dediğim anda hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor lan bağlantısı mevcut bugün teknosa normal philips in normal hdd media player ını 500 liraya veriyor hdmi yok 500 gb normal hdd var içerisinde ama hiç bir işe yaramaz kiss 1600 h.264 codec çalıştırıyor diyor aldım 2 saatte iade ettim ben tomacro veya tvix 6500 A tavsiye ederim temin de artık şans meselesi kendiniz veya bir arkadaşınız alacak adınıza yoksa ithalatla filan çözülecek gibi değil saygılarımla

• quote:

quote:

Yarın bir sorarım firmaya...
    maksimum desteklediği hdd kapasitesini öğrenirsen memnun olurum saygılar

Dostum perşembeden beri şehirdışındaydım... O yüzden ilgilenemedim... Sende cevabı bulmuşsun zaten... Kusura bakma....
  • quote:

quote:

Hdd ile bile olsa çok pahalı..Belki çok şey istiyorum ama mantıklı olarak alınabilmesi için hdd'li 500 ytl yi geçmemeli.Yoksa Htpc sistem kurmak daha mantıklı olur

şimdi fiyat konusu çok başka bi durum tabii ona bir şey diyemeyeceğim Fakat HTPC konusundaki fikrinize katılmıyorum Ben daha önce yaptım HTPC ama kullanışsız oldu izlemek istediğiniz bir alet dvd dvix player gibi olmalı hemen açılmalı boot süresi ve klavye mouse gibi ayrıntıları olmamalı istediğiniz an pause edebilmelisiniz windows ortamında bu çok keyifli olmuyor bu yüzden HTPC yi kaldırdım Sonra direk HDMI çıkışlı 2 gb ram c2duo 2.0 acer 5920 ile seyredeyim dedim 160 gb hdd vardı tv nin altına koy kapağı kapa şarj bitiyor 256 mb 8600 gs vardı arada takılmalar 10 12 gb filmlerde bence bilgisayar mkv seyretmek için doğru bir seçim değil şimdi tomacro ya 750 gb sata II 32 mb cache seagate koydum arşivde orada birikiyor yer kalmadı sorunu yok dosya silmiyorsunuz açınca 10 sn de boot ediyor bekleme yok 8 saat seyredin ısınma grafikte defect yok 32 x ileri sardırıyorum play dediğim anda hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor lan bağlantısı mevcut bugün teknosa normal philips in normal hdd media player ını 500 liraya veriyor hdmi yok 500 gb normal hdd var içerisinde ama hiç bir işe yaramaz kiss 1600 h.264 codec çalıştırıyor diyor aldım 2 saatte iade ettim ben tomacro veya tvix 6500 A tavsiye ederim temin de artık şans meselesi kendiniz veya bir arkadaşınız alacak adınıza yoksa ithalatla filan çözülecek gibi değil saygılarımla

hardisk konusuna,beklememe olmamasına ve komplike sistem olmasına katılıyorum ama core2 duo işlemcili laptop la takılma konusuna katılmıyorum.Muhtemelen uygun codec ler kullanmadınız.Benim Centrino 1.4 M işlemcili laptopda bile K lite codec pack la *.mkv 720 p filmleri izlerken vga bağlantısıyla bir sorun olmuyor,sadece ses problem

• Bence uzaktan kumanda vs. problemler için dizüstü yerine bu tarz playerlar daha uygun.
    şenzende bulunan bir arkadaştan cihazı istedim ,firmaya gitti cihazı denedi harika buldu ,verdiği bilgiye göre nisan sonu yeni model çıkıyormuş .çok daha güzel özelliklere sahipmiş onu bekleyeceğiz.
  • bende bu cıhazla ılgılenıyorum hatta firmayla görüşmelerim devam ediyor bır tane yollıyacaklar tr at yazı desteğide varmış getirtmeyide dusunuyorum adet alınca fiyatta bişeyler yaparlarsa tabi
  • quote:

hardisk konusuna,beklememe olmamasına ve komplike sistem olmasına katılıyorum ama core2 duo işlemcili laptop la takılma konusuna katılmıyorum.Muhtemelen uygun codec ler kullanmadınız.Benim Centrino 1.4 M işlemcili laptopda bile K lite codec pack la *.mkv 720 p filmleri izlerken vga bağlantısıyla bir sorun olmuyor,sadece ses problem
    acer 5920G bağlantı direk hdmi codec klite mega codec pack işletim sistemi vista home pre. şimdi siz vlc player la açınca direk mkv nizi filmin ortasına bir basarnmısınız görüntünüz direk geliyormu bende gelmiyor masaüstü pc q6600 8800 gts 4 gb ram var onda bile filmin direk ileri bir noktasına basıldığında direk görüntü gelmiyor peki yarıda kalmış bir filmi nası seyretmek lazım kaldığı yere gelmesini bekleyerek mi demek istgediğim o... nb veya pc mkv için iyi bir çözüm değildir saygılarımla

• quote:

quote:

acer 5920G bağlantı direk hdmi codec klite mega codec pack işletim sistemi vista home pre. şimdi siz vlc player la açınca direk mkv nizi filmin ortasına bir basarnmısınız görüntünüz direk geliyormu bende gelmiyor masaüstü pc q6600 8800 gts 4 gb ram var onda bile filmin direk ileri bir noktasına basıldığında direk görüntü gelmiyor peki yarıda kalmış bir filmi nası seyretmek lazım kaldığı yere gelmesini bekleyerek mi demek istgediğim o... nb veya pc mkv için iyi bir çözüm değildir saygılarımla

Ben de standalone player fikrini benimseyip de bu yetenekli cihazların bir an önce ülkemize gelmesini iple çekenlerdenim. Istar ve Popcorn Hour'dan Türkçe altyazı desteği ile önce çıkıyor, umarım max. 500YTL fiyat etiketiyle satılmaya başlar.

Etrafımdaki full HD veya HD ready LCD/Plazma TV alan herkes yüksek çözünürlüklü video çözümlerinin peşinde koşmaya başladı, bu cihazlar bu ihtiyaca ilaç gibi gelecek. HD medya oynatımında, BluRay playerlara (ki DVD dışında başka birşey de oynatamıyorlar) ciddi alternatif diyebiliriz. PS3'e de şimdilik mkv/x264 vb oynatan ciddi bir seçenek gelmediğinden, rakipleri de yok henüz.

2 yıldır da DVI ile LCD TV'ye bağlı bir PC ile karşılıyorum video oynatma ihtiyaçlarımı (mkv, 720p filmler, diziler vb) ama ne olursa olsun bu cihazlar kadar pratik değil tabi ki.

Bu arada mkv'leri VLC yerine CoreAVC Codec + BSPlayer kombinasyonu ile oynatırsanız atlamaları vb daha hızlı yapabilirsiniz. Ayrıca VLC Player bazen videoları her nedense 'out of sync' (video frame ile movie frame arasında) oynatıp 'frame' üzerinde 'kırılmaya' yol açabiliyor. BSplayer+CoreAVC kombinasyonunda bu problem de olmuyor ve görüntüler de daha akıcı oluyor (dediklerim 720p ve üzerinde, x264 ile kodlanmış mkv container'li videolar için geçerli). CoreAVC, matroska splitter'ı da içerdiğinden, ek bir splitter yazılımı gerekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.