Şimdi Ara

TOMAS FENERE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sarı-lacivertli takımın, eski futbolcusuna kanca attığı ve Hırvat yıldızın da "Anlaşabilirsek dönerim" dediği iddia edildi.
    Song şokunu üzerinden atamayan G.Saray, şimdi de defansın bir başka önemli ismi Tomas'ın Fenerbahçe'ye gitme ihtimaliyle sarsıldı. Bu sezon savunmasında yaşadığı problemler yüzünden eleştirilen sarı-lacivertli kulübün, Tomas'ı geri almak için düğmeye bastığı öğrenildi. Sarı-lacivertli kurmayların Tomas'la bir araya geldikleri ve resmen teklifte bulundukları, Hırvat futbolcunun da F.Bahçe'ye geri dönmeye sıcak baktığı iddialar arasında.

Arkadaşlarıyla konuşurken, "Ben F.Bahçe'de mutluydum. Ayrılmadım, gönderildim. Şartlarda anlaşırsak geri dönerim" diyen Tomas'ın, verilen sözlerin bir türlü tutulmamasından dolayı rahatsız olduğu öğrenildi. G.Saraylı taraftarlar ise bir süredir Tomas'ın performansının düştüğü ve kendisinden beklenmedik hatalar yaptığı görüşünde.

• fenerbahçede bir garip yaw
    tomas iyiken bize bıraktılar
    formu düşmüşken almaya çalışıyorlar
  • Fener'e Thomas lazım değil!!!
  • 100. yılda tomasmı HİÇ SANMIYORUMMMMMMM
  • Bu sabah da Song'un FB ye gelişiyle ilgili bir topic vardı. en iyisi bizimkiler üzerlerindeki FB formalarını GSli futbolculara giydirsinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.