< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TOMB RAİDER 1-3 REMASTERED XBOX TA 38 TL FİYATI HATASI YAPILMIŞ HEMEN ALIN (3. sayfa)
-
-
Bir de bu kadar uzun zaman bu fiyattan satılması ne bilim fiyat hatası değil gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 27 Ocak 2024; 21:49:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevabı bulabildiniz mi?
-
ilk defa tr sartlarinda bir urun ucuzlamis aldim bakalim hic de sevmem ama dursun belki nostalji yapariz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdan dönüş yapan olmadı, satın aldığım linkte pc uyumu da yazmıyor. Parası birşey değil deneyip göreceğim kısmet olursa artık
fiyat bedava, muhtemelen fiyatı 4 haneli rakamlara dahi çıkabilir. yurtdışı fiyatı $29,99
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 27 Ocak 2024; 23:10:50 > -
Oyun türkçe alt yazı gözüküyor ne alaka :D
-
xbox sitesinden 38 tlye aldım epicte 206 tl :D
-
Xbox Play Anywhere dijital oyunu satın alın ve oyunu hem Xbox hem de Windows 10/11 bilgisayarda ek ücret ödemeden oynayın.
-
Konu yeni açılınca ön sipariş vermiştim. Daha çekmemiş karttan. 85 tl 14.02 de çekecek gözüküyor. Işlem geçmişinden ürüne tıklayınca sayfa yüklenmiyor. Galiba bu pc hariç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
38 TL ye aldığımız Tomb raider 1-2 Remastered ücreti çekilmiş, ve mail gelmiş ön yükleme hazır diye. Pc ye yüklenmiyor Xbox store üzerinden, Microsoft store üzerinden tıklayınca da daha erken diye uyarı veriyor. Bakalım ne olacak.
Play anywhere özelliğini kaldırmış gözüküyorlar (yukarıdaki eski ss'de var, şu an yok bakarsanız girip) Böyle kalırsa PC'de oynanmaz
-
Baktık olmadı mecbur diğer yöntemle indirip oynarız artık.
-
Benim ödemeyi çekemedi, sanal kredi kartına 40 lira limit koydum 4-5 kere çekmeye çalıştı çekemedi sonra da iptal etti siparişi. Gelen mailde 38tl çekicem yazıyor neden böyle yaptılar anlamadım.
-
valla bende aldım yükleme yaptırmıyor pcye yanlış mı aldık hepimiz 38 liraya ?
-
Oyun PC çıkış yapmıyor sadece Xbox çıkacak geliştirici yanlışlıkla Xbox Play etiketinin seçtiği için PC'de çalışacak gibi göründü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce iade ettim ben, yanlışlığı son gün söylemeleri de terbiyesizlik, bedava olsa almam artık.
PC ye inmiyor. Birde birçok kişiye aldırmıştık. Bu iş etiğine aykırı. MAdem oynayamayacağız neden satın alırken pcde oynanabilir diye yazmışlardı. Saçmalık resmen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X