Obelisk of Khamoon'da en son simgeyi almak için köpekli simgenin olduğu kapıdan girdim. Kapanan kapıların arasındaki kazıkların üstünden atladım bir kapıyı açtım ve içeri girdim. Sonra odada bulunan bir kutu aracılığıyla yukarı çıktım. En son resimdeki yere geldim Ama burayı bir türlü geçemedim. Önce resimde gözükmeyen bi yerden halatla 1 e zıplıyorum ordan 2 ye çıkıyorum ve 3 e doğru halatı atıp sallanıyorum sanırım 4 e zıplayacağım ama beceremiyorum. Başka bir şey mi yapmam lazım burda?
Kimse bilmiyor mu yaw? Eğer nerede kaldığımı anlamadıysanız söyleyinde ona göre bir iki resim daha koyabilirim.
adamım orda 2 den 3 atlicaksın hızlıca sallandıktan sonra en uç noktaya geldiğian an 4 e atlicaksın erken atlarsan olmaz başka bişey yok
Sen bunu yaptın da mı söylüyorsun yoksa resme dayanarak mı? Çümkü defalarca yapmama rağmen olmadı. Fazla sallanamıyorum zaten o aralıkta dönen bıçak var iki defa git gelden sonra kesiyor halatı
adamım ben oyunu 4 kere bitirdim orda tek sefer sallancaksın 2 sefer gidersen düşersin tek sefer sallancaksın hızlı bi şekilde en uç noktaya gelince zıpla
Baba ben sana save dosyamı yollasam sen atlayıp geri yollasan :)
tek seferde atladı valla :D Saol be 1 saat uğraştım en az burdan atlamak için.
yolla baba hallederiz z666r@hotmail.com ekle hemen save klasörünü komple yolla ha