Şimdi Ara

Tomb Raider Legend Çıktı... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
588
Cevap
1
Favori
44.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The minimum system requirements are as follows:

PERATING SYSTEM:
    Microsoft Windows 2000, XP
    CPU:
    Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent
    RAM:
    256MB
    GRAPHICS:
    100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
    SOUND:
    Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
    DVD-ROM:
    Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    HARD DRIVE:
    9.9GB free disk space
    INPUT DEVICES:
    100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

CPU:
    Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP Equivalent
    RAM:
    1GB
    GRAPHICS:
    100% DirectX 9.0c compatible 512 MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800)
    SOUND:
    Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c compatible)
    DVD-ROM:
    Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster
    HARD DRIVE:
    9.9GB free disk space

• ss ler için beklemedeyiz
  • yav hazır tomb raider den bahsetmişken bu angel of .. un street caddesindeki şifre ne ya bi türlü orayı geçemedim acaba yardımcı olurmusunuz
  • neden bunun için türkçe yamayı indirmiyorsunki dostum tombraiderfanlarının katılığı bir site var adı aklıma gelmiyor ama orda bulabilirsin hem türkçe oynarsın hemde şifre olayını çözersin
  • Ya bu tomb raider serisi bana hic guzel gelmedei ya da on yargılı davranıyom bilmem ama sevemedim bi turlu acaba indirsem mi
  • prens of persiadan bayabi etkilenmişe benziyolar ama güzel bir oyun geliyo bence tombraiderin dirilişi olabilir bu oyun
  • ss yokmu ss
  • evet ya ss bekliyoruz. gerçek ss ler. bu arad oynayanlar oyun nasıl. aşırı zor mu bulmacalar. çok zor olduğu için eski tombraider ları oynamayı değilde izlemeyi severdim. pop tarıysa süper olur
  • inşallah bu oyun beni 3. oyunu kadar zorlar.. 3. de 1 ay kaldığım yer hatırlıyorum ya

3 den sonraki serileri çok kolaydı.. aşırı zorluk istiyoruz tomb raider ın özelliği o
  • Demoyu mutlaka indirin oyun çok iyi olmuş özelliklede grafikleri oyunu 6600gt de de test ettim 1024-768 full ayarlarda AA da açık 60 FPS werdi çok iyi optimize etmişler tebrik ediyorum oyunu herkez oynayabilecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Demoyu mutlaka indirin oyun çok iyi olmuş özelliklede grafikleri oyunu 6600gt de de test ettim 1024-768 full ayarlarda AA da açık 60 FPS werdi çok iyi optimize etmişler tebrik ediyorum oyunu herkez oynayabilecek.

vay çok iyi

önerilen sistem ihtiyaçlarında 7800 ve x1800 ü gördüğümde endişelendim bu kadar sistem istiyorsa bende kasacak biraz diye ama o fps oynattıysa çok iyi

herşey full müydü grafiklerde falan?
  • ya pinky1-2 ss ver yaw. o kadar ss diye boşuna mı bağırıyoruz burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 1 Nisan 2006; 23:01:51 >
  •  Tomb Raider Legend Çıktı...

indiriyorum dedim ama 3dgamers.com dan bi türlü başaramadım bendemi hata var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 2 Nisan 2006; 1:37:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Tomb Raider Legend Çıktı...

oof çok güzel çıkmış aşkım ya

• beyler TB den okduğuma göre oyun yüklenirken trl.exe hata veriyormuş..

sorun çıkarsa yüklemede yazarım çözümü

bendede %65 e geldi yarın öğlen gibi biter heralde.
  • çıkmasına çıktı indirmesine indirdik
    ama gene saç baş yolduracak bu karı.
    kapandık bir yere çık çıkabilirsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Demoyu mutlaka indirin oyun çok iyi olmuş özelliklede grafikleri oyunu 6600gt de de test ettim 1024-768 full ayarlarda AA da açık 60 FPS werdi çok iyi optimize etmişler tebrik ediyorum oyunu herkez oynayabilecek.

vay çok iyi

önerilen sistem ihtiyaçlarında 7800 ve x1800 ü gördüğümde endişelendim bu kadar sistem istiyorsa bende kasacak biraz diye ama o fps oynattıysa çok iyi

herşey full müydü grafiklerde falan?

Önerilen sistem ihtiyaçlarını bende görünce çok şaşırdım ama demoyu 3 farklı PC de deneyince önerilen sistem ihtiyacının resmen sallama olduğunu anladım oyunda pek bi grafik ayarı yok zaten ama grafikler üzerinde çok uğraştıkları belli kaliteli bi grafik motoru war.

• quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

ya pinky1-2 ss ver yaw. o kadar ss diye boşuna mı bağırıyoruz burada
    Kusura bakma ss koymak hiç adetim değildir
  • %11 e geldim.çok güzel olmuş.bence fanlarının kesin indirip oynması gerekiyo.hele o motorlu bölüm çok güzeldi.
  • Ben siteye girdim sownload yazan yere atladım en üstekini seçtim bi tane indirdim (26.5 mb)

neyse video çıktı

Demoyu nerden indirdiniz bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.