Şimdi Ara

Tomb Raider Legend Çıktı... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
1
Favori
44.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tomb Raider Legend Çıktı...
  • Ewt HDR war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

hakkaten oyun acaip sardı ya

beyler bu oyunu oynamayan pişman olur grafikler,sesler,bulmacalar ve LARA bir harika

oyunda next generation content diye bir grafik ayarı var onu açınca grafikler dedirtiyor muhteşem grafikler ama acaip kastırdı benim makineyi oblivion dan fazla kastı o kadar diyim

ama bi saçmalık olacak ki sadece shadow u kapattım acaip hızlandı sadece shadow kapalı diğer herşey full 1024*768 çözünürlükte 30 fps veriyor.. shadow açınca 7-8 fps

neyse oyun acaip kaliteli öyle ki 6. oyunu katlar ilk bölüm tomb raider 3 e çok benziyor acaip süper ya bayıldım kontroller çok rahat animasyonlar çok güzel LARA çok güzell aşık oldum

daha fazla konuşmadan ahanda ss leri veriyorum :

dostum bu ss ler ful oyundan dimi demoda böyle bölümler varmı ya ben demoyu bitirdim böyle sahneler yok

• yav oyunun full sürümünü bitirecem nerdeyse hala demomu diyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Nisan 2006; 23:55:42 >
  • demoda hdr secenegı kapalıydı sızdede oylemı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ploff

demoda hdr secenegı kapalıydı sızdede oylemı

oyunda hdr diye bir seçenek yokki

next generation content diye bir seçenek var onu açarsan HDR otomatik olarak açılıyor yanında bir çok efekt ile birlikte
  • ya oyunda sesler ile ilgili problemlerim var. Devamlı kalın bir çızırtı geliyor nedenini anlayamadım. Böyle bir sorunu olan varmı creative live 24 bit ses kartı var başka bir oyunda yok böyle bir sorun ? Codeclerden süpheleniyorum ama bakalım varsa böyle sorunu olan yazsın lütfen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ploff

demoda hdr secenegı kapalıydı sızdede oylemı

oyunda hdr diye bir seçenek yokki

next generation content diye bir seçenek var onu açarsan HDR otomatik olarak açılıyor yanında bir çok efekt ile birlikte

senin sistemden tek farkımız benim 1 gb ram var birde işlemci amd 2500 barton ben gölgeleri kapatıp denemedim aslında bakalım nasıl olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: sendelse

yaw tugy nerden buldun da oynuyosun yaw?? int den indirdim deme bana 3gb kotalı benimki + 9 gün falan diyo yaa . bu arada yengeniz olur terbiyesizlik istemiyom laram hakkında ileri geri konuşmayın

lara yla çok geçmişten gelen bir samimiyetimiz var ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Nisan 2006; 0:28:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendelse

yaw tugy nerden buldun da oynuyosun yaw?? int den indirdim deme bana 3gb kotalı benimki + 9 gün falan diyo yaa . bu arada yengeniz olur terbiyesizlik istemiyom laram hakkında ileri geri konuşmayın

lara yla çok geçmişten gelen bir samimiyetimiz var ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Nisan 2006; 0:29:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

ya oyunda sesler ile ilgili problemlerim var. Devamlı kalın bir çızırtı geliyor nedenini anlayamadım. Böyle bir sorunu olan varmı creative live 24 bit ses kartı var başka bir oyunda yok böyle bir sorun ? Codeclerden süpheleniyorum ama bakalım varsa böyle sorunu olan yazsın lütfen
    Aynısını bi arkadaşda da oldu codeclerden kaynaklanacağını sanmıyorum çünkü son codec ler yüklü.
  • ya aslında bahsettıgım next generation idi demoda kapalı
  • valla bende demosunu oynadım hemen fulunu çekiyom şimdi..

larra birazdaha pers pirensi gibi bir hal almış çok akrobatik çok.. ayrıca akrobati sırası fiziksel hareketleri çok hoş tasarlanmış 10/10 veririm bu yönüne alet edevat da baya fazlalaşmış larada ip ve ona benzer bi silah gördüklerimden bazıları..

demoyu burdan hızlı ve downloeder programlarıyla çekebilirsinz..http://www.gamepark.cz/DownloadStart.asp?idD=596
  • oyunun demosunu oynadım hemde 3 kere oyayış süper kontroller süper sadece mausta ufak bir problem var onada alışılıyor bence oyun çok güzel arkadaşlar

grafikler bulmacalar hele su efekti süper
  • Oyunun hit olacağı kesin de klasik olurmu orasını bilemem.
  • quote:

Grafikleri anladıkta bu oyunda bulmacanın ne işi war ? Çatışmada hiç uğraşamam walla
  • bulmaca var tabide mantık üzerine yok şifre gir felan muhabbeti yok yani çokta zevkli bende hiç sevmem bulmaca olayını ama bunda gayet hoş yapılmış zaten öyle zorlanacağınızıda pek sanmam arkadaşlar

birde sudan çıkıp güneşin burduğu bir yere gidin laranın tenindeki ıslaklığı görebilirsiniz kız süper ya ayar olduum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Grafikleri anladıkta bu oyunda bulmacanın ne işi war ? Çatışmada hiç uğraşamam walla

lem sana burdan koca bir

olm half life 2 den bahsetmiyoruz tomb raider bu oyun tomb raider da bulmacadan bol ne var? tomb raider ın özelliği o

tomb raider da bulmaca olmasaydı ben ve annem onun hiçbir serisini oynamazdık

• quote:

quote:

quote:

lem sana burdan koca bir

olm half life 2 den bahsetmiyoruz tomb raider bu oyun tomb raider da bulmacadan bol ne var? tomb raider ın özelliği o

len tamam sus Battlefield'la karıştırmışım topicleri şaşırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

lem sana burdan koca bir

len tamam sus Battlefield'la karıştırmışım topicleri şaşırdım

zuahuah

manyak mısın olm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.