Şimdi Ara

Tomb Raider Legend Çıktı... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
588
Cevap
1
Favori
44.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evohan

acaba oyunu d kısmına işletim sistemi olmayan bölgeye kursak çalışırmı.. bazı oyunlar çalışıyo çunku

şu ana kadar çalışmadığını görmedim
  • arkadaslar bu oyunda save olayını degıstırmıslermı acaba save edemıyorum demoda aktıf degıl su anda
  • quote:

acaba oyunu d kısmına işletim sistemi olmayan bölgeye kursak çalışırmı.. bazı oyunlar çalışıyo çunku

e heralde çalışır yani ne alaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

quote:

e heralde çalışır yani ne alaka

yane c kısmımda yeterli yer açamam da o açıdan sordum insallah çalışır bende bir iki oyun kurdum d ye ama aksilik veren görmemiştim..
  • Beyler daha ilk bölümde takıldık.Şu kutuları yerde mekanizmalar var onların üstüne yerleştiriyoruz orda kaldım 2tane kutuyu nasıl yukarı çıkartcaz acaba?
  • orada tahterevalli gibi bi olay söz konusu

kutuları tek tek atacaksın orada.. şimdi o platform varya hani bileğine kadar su olan yerde ortada taş var üstüne dikdörtgen bi levhamı diyim öyle bişey.. bir tarafa kutuyu koyacaksın diğer taraftanda yukarı çıkıp diğer tarafına atlayacaksın o levhanın.. böylece kutu fırlayacak
  • seslerle ilgili problemim var oyunda. Sesler çıkıyor orda bir sorun yok ama arada ki bu sık aralıklar şeklinde bir cızırtı gibi ama kalın tonda çıkıyor. Seskartım creative soundblaster live 24 bit driverlar son. Kontrol ettim directx den o ses kalitesini yükseltme seçeneğini de denedim olmadı ? Müzikleri kıstım, konuşmaları kıstım yine olmadı.
    Buna benzer bir sorunla karşılaşan oldumu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

seslerle ilgili problemim var oyunda. Sesler çıkıyor orda bir sorun yok ama arada ki bu sık aralıklar şeklinde bir cızırtı gibi ama kalın tonda çıkıyor. Seskartım creative soundblaster live 24 bit driverlar son. Kontrol ettim directx den o ses kalitesini yükseltme seçeneğini de denedim olmadı ? Müzikleri kıstım, konuşmaları kıstım yine olmadı.
    Buna benzer bir sorunla karşılaşan oldumu.
    Hmm sanırım bu oyun o ses kartları serisinde sorun çıkartıyor umarım bir yama çıkarırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

orada tahterevalli gibi bi olay söz konusu

kutuları tek tek atacaksın orada.. şimdi o platform varya hani bileğine kadar su olan yerde ortada taş var üstüne dikdörtgen bi levhamı diyim öyle bişey.. bir tarafa kutuyu koyacaksın diğer taraftanda yukarı çıkıp diğer tarafına atlayacaksın o levhanın.. böylece kutu fırlayacak

Yazıyı yazdıktan 30saniye sonra oyuna girdim ve yaptım ama ilgilendiğin için saolasın

• Oyun süper hem laranın animasyanları hem çevre grafikleri tek kelimeyle süper.x1900xt ekran kartım var next generation content açık 1600*1200 her şey açık, kapalı alanlarda bi sorun yok ama açık alanlara gelince baya bi yavaşlıyo. Daha iyi optimize edilebilirdi.Artık shadersız grafik kalmadı her oyun kulllanıyo. Bu oyunda ise shader sadece nex gen. açıkken kullanılmış ve daha bi sürü yeni grafik teknolojisi.Ekran kartımın böyle süründüğünü görmek canımı sıktı doğrusu.Ama ne olursa olsun oyun muhteşem.
    Lafı çok uzattım arkadaşlar bi sorum olucak.% 77 deyim amanda kocaman bi yaratığa dönüştü.bi türlü geçemedim bu yaratığı.Burayı geçen arkadaşlar bi yardım edebilirlermi.teşekkürler.
  • oyunda bazı grafik hatalarıda var ve bazı yerlerde saçmasapan şekilde yavaşlıyor

patch lazım sanırım
  • oyunu nasıl save edıyosunuz arkadaslar save olayı bende aktıf degıl yoksa bu bu sefer pop serısındekı gıbı sadece belırlı yerlerdemı save e ızın verıyor yoksa benım kurdugum demo mu sacmalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansel

oyunu nasıl save edıyosunuz arkadaslar save olayı bende aktıf degıl yoksa bu bu sefer pop serısındekı gıbı sadece belırlı yerlerdemı save e ızın verıyor yoksa benım kurdugum demo mu sacmalıyor

demoda save yok sanırım bende de olmuyor
  • Arkadaşlar oyunun dvd sini bugün aldım.Oyun Hdd de 7,298 gb yer kaplıyor.Oyun hakikaten çok güzel olmuş.Eski Tomb Raider oyunlarının havası var.Kontrollerde çok optimize olmuş.Hareketleri çok rahat yapabiliyosunuz.Athlon2500,512 ram ve 6600GT ile çok az kasıyor,ara sıra.Şiddetle tavsiye ediyorum.Alın oynayın çok beğeneceksiniz.
  • ben demoyu oynuyorum,bende beğendim.gamepad le çok rahat oynanıyo.walla ps2 de oynuyomuşum gibi oldu açıkcası.
    grafikler ve oynanabililirlik bayağ ilerlemiş eski versiyonlara göre.
    imzamdaki sistemle 1280*1024 de next generationve aa kapalı diğerleri açık ortalama 30fps ile oynuyorum.bazı yerlerde 22 ye falan düşüyo, hafif rahatsız ediyo ama genelde rahat.demo da next generation a dokunamadığımız için bakamadım ama şu haliyle bile oldukça iyi gözüküyo.

demoyu gördükten sonra oyunu almaya değer buldum,tavsiye ediyorum bende...
  • arkadaşlar %77 de kaldım demiştim. Ama zorlada olsa geçtim.meğer oyun un sonuymuş.12 saat yada belki biraz daha az bi oynanış süresi var.ÇOOOOK üzülüyorum daha doyamamıştım lara'ma takılan arkadaşlara yardım edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

1280*1024 de next generationve aa kapalı diğerleri açık ortalama 30fps ile oynuyorum.bazı yerlerde 22 ye falan düşüyo,

çok az ya :S

ekran kartlarımız neredeyse aynı ( tam sayılmaz ama yakın diyebiliriz ) ben next gen. i kapatınca abartmıyorum 150 fps den aşağıya düşmüyor shadow falanda full..

bende next gen. i açınca aynen o dediğin fps lerde oynatıyor ama o baya az fps vermiş nedense
  • oyunun ilerleyen bölümlerinden ss ler koyun bari de bakalım arkadaşlar bizde sadece demosu var
  • arkadaşlar oyunun dvd sini bugün aldım akşam eve gidip hemen yükleyip denicem sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: free29mist

arkadaşlar oyunun dvd sini bugün aldım akşam eve gidip hemen yükleyip denicem sabırsızlanıyorum

iyi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.