Şimdi Ara

Tomb Raider PS3 >> 70TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Fiyatı 120TL'dir piyasa fiyatına göre çok ucuzdur , az kullanılmıştır en fazla 2-3 kere takıp oynadım bitirmedim bile... Oyunda Online Pass sistemi yoktur , direk Multiplayer rahatça oynayabilirsiniz. Ödemeyi ise Steam'den Arma 3 Alpha alarak yapabilirsiniz , 66TL ediyor 4TL kar elde edersiniz. Ciddi düşünenler PM atsınlar , daha detaylı konuşalım. Oyunun resimlerini aşağıya koyuyorum , tertemiz olduğunu anlayacaksınız zaten. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz... İyi forumlar dilerim..

Tomb Raider PS3 >> 70TL

Tomb Raider PS3 >> 70TL

Tomb Raider PS3 >> 70TL

Tomb Raider PS3 >> 70TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeeyk -- 6 Mart 2013; 0:20:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_snake -- 6 Mart 2013; 0:48:15 >
  • 70 TL mi şaka gibi gerçekten
    Daha geçen gün hemen oynayıp bitiren varsa 95 TL ye alırım diye mesaj atmıştım

üstteki mesajı atan arkadaşa hayırlı olsun diyelim. yılın fırsatını yakaladı
  • Arka kapaktaki yazılar neden arapça o dikkatimi çekti :) Ama fiyat muhteşem pm attım bende bakalım hayırlısı :D
  • arapça olmasının sebebi dubaiden gelmesi oyunu bendekide arapça kutusu ama oyun ful ingilizce
  • Oyunun Resimleri Çekilip Siteye Eklenmesi Zahmeti Ve Satışa Sunulması Sonucu;

İlk Taliplisi Olarak O An Steam Üzerinden Anında Para Yatırılarak Alacağım Oyun İçin (Steam Hesabım Yok)
    Oturduğumuz Yerler Yakın Olmasından Dolayı Elden Almayı Tercih Etmem İle Arkadaşında Kabul Etmesi İle 2 Gün Sonra Buluşacağını Açıklayıp
    2 Gün Sonra Oyunun Arkadaşının Olduğu Ve Satıştan Vazgeçtiğini Açıklamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

70 TL mi şaka gibi gerçekten
    Daha geçen gün hemen oynayıp bitiren varsa 95 TL ye alırım diye mesaj atmıştım

üstteki mesajı atan arkadaşa hayırlı olsun diyelim. yılın fırsatını yakaladı

Benim mesajım satışın iptalini etkilediyse gerçekten çok üzgünüm
    Daha önce bu tip sıcak fırsat niteliğinde çok ilan oldu. Hepsi de sahiplerinin olmuştu

İlanı açan arkadaş ergen sanırım. Uzak durmak lazımmış demek böyle tiplerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS4 PRİ HAK FAR CRY 6
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.