Şimdi Ara

tomb raider underworld (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tomb raider 3 ve 4 az oynamadık babamla yaf nednese hep babalarla oynanıyor bu oyun nie acaba
  • oyun guzelde sevmedigim tek tarafi malesef ilk oyunlarda pc deki oynanim berbatti diebilirim oyuzden sonucusu haric hepsini aldim ama bitiremedim malesef. sonuncu oyun superdi onun gibi yaparlarsa pc yede cikarsa oynarim. xboxa gelmicene gore pc icin uyarlama yaparlar heralde
  • Lara sevilmezmi ya Lara Croft en tanınmış oyun karakteridir bence son yayınlanan traileri izleyin karizma görün.
    Oyun tüm platformlara çıkıyor ama ben pc de oynamak istiyorum.
  • babaların oynama nedenleri lara lara olmasa hiçbiri oynamaz bana göre mesela o yıllarda neden counter oynamıyolar da lara oynuyolar.oynayan ikisiide oynar.yada bi farcry
  • çıkan ilk video. (en azından ben ilk kez gördüm

izle <---------------------- burada
  • lara bu sefer daha seksi olacak
  • Tomb Raider oynanmazmı yaa yeni oyunda baya iyi olacağa benziyor.

Gel Lara gel...
  • ben sevmiyorum bu oyunu mesela

oyun sırasında o kadar görsele rağmen gideceğiniz güzergah hep belli aslında. örneğin: ağaca çık, bir sonraki ağaca zıpla, oradan duvara atla, yarıklardan tutun falan filan....

demolarda bakıyoruz kadın dağlara taşlara tırmanıyor, oyunda ise gideceğin yol belli. biraz daha ortamla etkileşim olmalı bence.

resimli basit bir açıklama yaptım:

mesela yukarıya ulaşmak için niye kırmızı çizgili yolu izlemek zorundayız da, mavi çizgiyle çizilmiş güzergahı direkt tırmanamıyoruz???

tomb raider underworld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 19 Ağustos 2008; 20:12:48 >

• Tomb Raider oyunlarının hepsini yeni bir oynanış bir fark var mı diye hep oynadım ve hepsinde hayal kırıklığı aynı tas aynı hamam zıpla iki bulmaca çöz adam vur videolarda Lara ın olasını burasını göster oyun bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

ben sevmiyorum bu oyunu mesela

oyun sırasında o kadar görsele rağmen gideceğiniz güzergah hep belli aslında. örneğin: ağaca çık, bir sonraki ağaca zıpla, oradan duvara atla, yarıklardan tutun falan filan....

demolarda bakıyoruz kadın dağlara taşlara tırmanıyor, oyunda ise gideceğin yol belli. biraz daha ortamla etkileşim olmalı bence.

resimli basit bir açıklama yaptım:

mesela yukarıya ulaşmak için niye kırmızı çizgili yolu izlemek zorundayız da, mavi çizgiyle çizilmiş güzergahı direkt tırmanamıyoruz???

tomb raider underworld

prince of persia gibi.ama ben seviyorum bu oyunu.

• Ey oyun yapımcıları bu bayat yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin 60 milyon bizi seyrediyor
  • Bu oyun gerçekten tam bir klasik. İlk kez Ps1 de 4.oyununu oynamıştım. 3. Ve 4. Oyunları kuşkusuz serinin en iyileri. Özellikle 3. oyundaki Londra bölümü hala aklımda. Underwold dan baya umutluyum bakalım nasıl olacak. Bu arada serinin 3. ve 4. oyunlarını yeniden yapsalar nextgen Konsollara bizde oynasak negüzel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dwayne Carter

Tomb Raider oyunlarının hepsini yeni bir oynanış bir fark var mı diye hep oynadım ve hepsinde hayal kırıklığı aynı tas aynı hamam zıpla iki bulmaca çöz adam vur videolarda Lara ın olasını burasını göster oyun bitti.

Bu sığ düşünce ile istediğin oyunu aynı kategoriye sokabilirsin.
    FPS: Önüne geleni vur.
    Yarış: Bas gaza olsun bitsin.
    Dövüş: Önüne geleni patakla.
    .
    .
    .

Bu mudur yani?

En iyisi sen hiç oyun oynama.
  • Tomb raider serisi bi efsanedir ve yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.Bu oyunu sevmeyen hiç oynamasın.Ayrıca ben daha çok küçükken babam ilk oyununu oynardı izlerdim ne günlerdi.6. oyuna kadar öyle gitti hepsini bitirdi babam.Bende izlerdim ben bitirmiş gibi olurdum.Sonra legend ve anniversary ben bitirdim.Şimdi bunuda alıp bitirmeyi düşünüyorum.
  • Ayrıca tomb raider underworld de oyunda tek bir yön yerine 1 den fazla yollar olacak bir yere gitmek için.monotonluk aşılıyor yani.Grafikler iyi seviyeye gelmiş.Legend ile seri toparlanıyordu zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suphion

quote:

Orjinalden alıntı: Dwayne Carter

Tomb Raider oyunlarının hepsini yeni bir oynanış bir fark var mı diye hep oynadım ve hepsinde hayal kırıklığı aynı tas aynı hamam zıpla iki bulmaca çöz adam vur videolarda Lara ın olasını burasını göster oyun bitti.

Bu sığ düşünce ile istediğin oyunu aynı kategoriye sokabilirsin.
    FPS: Önüne geleni vur.
    Yarış: Bas gaza olsun bitsin.
    Dövüş: Önüne geleni patakla.
    .
    .
    .

Bu mudur yani?

En iyisi sen hiç oyun oynama.

Dostum benim demek istediğim her oyununda aynı şey tomb Raider serisinde hiçbir zaman bir yenilik getirmediler oynanışa.

• Bu tür oyunlarda sevmediğim tek nokta t cetveli ve gönyelerle çizilmiş yön sistemi..

Halbuki özgür olsak yolumuzu kendimiz belirlesek.. O ağaca tırmanıp ipten sallandıktan sonra kayaya tutunup ilerlemek yerine dağa çeşitli tuş kofnigürasyonlarıyla tırmanmaya, veya başka bir opsiyonel yöntem bulup çıkmaya çalışsak tadından yenmez bir oyun olur..

Bulmaca konusuna hiç girmiyorum.. Hiçbir TR oyunu bulmaca anlamında beni tatmin etmedi.. Hatta Journey of the Moon oyunu beni kendimden geçiren tek bulamaca oyunuydu.. TR de kiler çapraz bulmacadan farksız kalıyor bence..
  • 3. ve 4. serideki bulmacalar ve oyun genel olarak çok başarılıydı bence

Beni tek düşündüren köpekbalıkalrı ile olan mevzu acayip tırsarımda bu şirin yok etme makinalarından...

her hayvana eywallah da bu köpekbalıkları çok korkunç ya birden çıkıyolar, zıplatıyolar adamı 3 mt yerinden ya...
  • O dönemlerde save sistemi saç baş yoldururdu ama ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

O dönemlerde save sistemi saç baş yoldururdu ama ya..

Niyeki ne güzel istediğin zaman save ediyodun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.