Şimdi Ara

tomb raider underworld (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrent sitelerinin isimlerini verenler uyarı aldı.
  • oyunu oynuyorum çok güzel fakat görüntü problemi var arkadaşlar. ekranda nokta nokta şeyler çıkıyor karıncalanma gibi. dashboardda sorun yok. ve sadece bu oyunda var. neden ola ki
  • Hımmm sanırım bu oyunun PS2 versiyonunu oynayacağım. Zaten DL DVD de kalmadı elimde
  • oyunda ölü pixelmi var
  • İlginç. Benim oyunda hazır takıp bir deneyeyim bakalım yapacak mı.
  • Oyunda değil de benim xbox da ölü pixel varmış haberim yok. GPU sizlere ömür olmuş artifact veriyor. oyundan değil sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrKo1984

Hımmm sanırım bu oyunun PS2 versiyonunu oynayacağım. Zaten DL DVD de kalmadı elimde

ps2 ye cıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Oyunda değil de benim xbox da ölü pixel varmış haberim yok. GPU sizlere ömür olmuş artifact veriyor. oyundan değil sorun.

e daha çok olmamıştı bu makinayı alalı
  • Valla doğru demişsin kaan557

ps2 ye çıkmıyormuş bu oyun.xbox da oynayacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: witchunter

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Oyunda değil de benim xbox da ölü pixel varmış haberim yok. GPU sizlere ömür olmuş artifact veriyor. oyundan değil sorun.

e daha çok olmamıştı bu makinayı alalı

dayanamadı :)

premium 2006 üretim xbox daha uzun süre gitmişti, ilginç.
  • Oyun çok iyi Demodan bişey anlayamamıştım. Aklımda bi acaba vardı, beklediğimiz gibi çıkacakmı diye :) Grafikler, kaplamalar ve çevre detayları çok güzel, çevreyle etkileşim kurabiliyorsunuz, hikaye, karakter modellemesi herşey 4x4 lük olmuş. Motion Capture özelliğinin kullanıldığı belli oluyor Lara'nın hareketleri çok gerçekçi olmuş. Yakın dövüşte tekme tokat giriyoruz düşmanlara, adrenalin arttığında bi yavaş çekim görüntüsü giriyor Matrix gibi, silah ve teçhizatta çeşit bol ve PDA sistemi güzel olmuş, ilerledikçe farklı silahlar seçebiliyoruz, Larayı giydirebiliyoruz ...vs vs İlk 2 bölüm mükemmeldi. Önceki serileri oynamış ve beğenmiş olan herkes eminim underworld'ü çok sevecek

• Giydirmeyi boşver de çıkarta biliyormuyuz sen onu söyle

quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Oyun çok iyi Demodan bişey anlayamamıştım. Aklımda bi acaba vardı, beklediğimiz gibi çıkacakmı diye :) Grafikler, kaplamalar ve çevre detayları çok güzel, çevreyle etkileşim kurabiliyorsunuz, hikaye, karakter modellemesi herşey 4x4 lük olmuş. Motion Capture özelliğinin kullanıldığı belli oluyor Lara'nın hareketleri çok gerçekçi olmuş. Yakın dövüşte tekme tokat giriyoruz düşmanlara, adrenalin arttığında bi yavaş çekim görüntüsü giriyor Matrix gibi, silah ve teçhizatta çeşit bol ve PDA sistemi güzel olmuş, ilerledikçe farklı silahlar seçebiliyoruz, Larayı giydirebiliyoruz ...vs vs İlk 2 bölüm mükemmeldi. Önceki serileri oynamış ve beğenmiş olan herkes eminim underworld'ü çok sevecek

• quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Giydirmeyi boşver de çıkarta biliyormuyuz sen onu söyle

nude patch çıkar yakında merak etme
  • Oyun harbiden süper olmuş animasyonlar,bölüm tasarımları ve grafikler çok hoşuma gitti. CoD 5 ve Mirror's Edge'i hard da bitirdikten sonra başlayacam bu oyuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Giydirmeyi boşver de çıkarta biliyormuyuz sen onu söyle

quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Oyun çok iyi Demodan bişey anlayamamıştım. Aklımda bi acaba vardı, beklediğimiz gibi çıkacakmı diye :) Grafikler, kaplamalar ve çevre detayları çok güzel, çevreyle etkileşim kurabiliyorsunuz, hikaye, karakter modellemesi herşey 4x4 lük olmuş. Motion Capture özelliğinin kullanıldığı belli oluyor Lara'nın hareketleri çok gerçekçi olmuş. Yakın dövüşte tekme tokat giriyoruz düşmanlara, adrenalin arttığında bi yavaş çekim görüntüsü giriyor Matrix gibi, silah ve teçhizatta çeşit bol ve PDA sistemi güzel olmuş, ilerledikçe farklı silahlar seçebiliyoruz, Larayı giydirebiliyoruz ...vs vs İlk 2 bölüm mükemmeldi. Önceki serileri oynamış ve beğenmiş olan herkes eminim underworld'ü çok sevecek

Hiç gereği yok emin ol buna oyun Lara'ya karakter diyen taş olur Motion Capture her kıvrımı, her detayı, her ayrıntıyı vermiş Lara'ya

• Oyunu oynayanlardan birkaç SS alsak tam super olacak. Hadi ama arkadaşlar üşenmeyin.
  • Oyunda grafikler ve oynanış oldukça güzel..Yanan yerden sonraki bölümde bir teknedeyiz..O bölümde nereye gideceğimi ne yapacağımı anlamadım..O bölümü geçenlerden yardım bekliyorum..
  • Biri şu konunun başlığını çıktı diye değiştirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Oyunda grafikler ve oynanış oldukça güzel..Yanan yerden sonraki bölümde bir teknedeyiz..O bölümde nereye gideceğimi ne yapacağımı anlamadım..O bölümü geçenlerden yardım bekliyorum..

hocam suya dalacaksın suyun dibinde geçitler var oraya gireceksin sonrasını söylemeyeyim macera başlıyor...
  • Lara eskisindende çok daha güzel olmuş. Biraz yaşlandırmışlar ama her türlü oynanır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.