Southern Mexico bölümünü bitiren varmı? son 4 saattir orayı bitirmeye uğraşıyorum ve bitirdim. Maya takvimiydi, vs vs vs çöz çöz bitmedi. Anniversary'den beri bukadar zaman harcamadım bi oyundaki tek bir bölüme. Ama oyun mükemmel
quote:
Orjinalden alıntı: Capricorn57
Oyun çok iyi Demodan bişey anlayamamıştım. Aklımda bi acaba vardı, beklediğimiz gibi çıkacakmı diye :) Grafikler, kaplamalar ve çevre detayları çok güzel, çevreyle etkileşim kurabiliyorsunuz, hikaye, karakter modellemesi herşey 4x4 lük olmuş. Motion Capture özelliğinin kullanıldığı belli oluyor Lara'nın hareketleri çok gerçekçi olmuş. Yakın dövüşte tekme tokat giriyoruz düşmanlara, adrenalin arttığında bi yavaş çekim görüntüsü giriyor Matrix gibi, silah ve teçhizatta çeşit bol ve PDA sistemi güzel olmuş, ilerledikçe farklı silahlar seçebiliyoruz, Larayı giydirebiliyoruz ...vs vs İlk 2 bölüm mükemmeldi. Önceki serileri oynamış ve beğenmiş olan herkes eminim underworld'ü çok sevecek
dostum larayı giydirebiliyoruz demişsinde, önemli olun soyundurabiliyormuyuz şaka yapıyorum benim oyunlar insin sıra bunda artık kendi oyunlarımı kendim indiriyoorum
oyun cok güzelmiş ama hemen bitti biraz daha uzun olsa fena olmazmış. birde bazı yerlerde oyun next-gen mi old gen mi belli olmuyor. cok basit videolar ve grafikler var daha iyisi olabilirdi
Çok kısa sayılmaz benim 2 günümü yedi :) bazı bölümler kısa ve kolay bazıları 2-3 bölüme bedel. Geceden beri oynuyorum dün bikaç saat bakmıştım daha yeni bitti oyun. Southern Mexico bölümünde çok oyalandım, görevleri PDA dan okumak orda aklıma geldi, okumasam sittin sene bitmezdi dolaşırdım paso Legend ve Annivarsary'e kıyasla kısa sayılır tabi :)
Oyunun bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim.Oyunu hem grafik olarak,hem de animasyonlar açısından geliştirmişler.Herkese tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: xboxminatör
oyun cok güzelmiş ama hemen bitti biraz daha uzun olsa fena olmazmış. birde bazı yerlerde oyun next-gen mi old gen mi belli olmuyor. cok basit videolar ve grafikler var daha iyisi olabilirdi
Hocam Golden Axe: Beast Rider oyunu nu oynadın mı 360'da ?
Onun gibi mi ara videolar falan ?
Oyun gayet iyi arkadaşlar tereddüt etmeden oynayın!
Mekan ve karakter modellemeleri bence gayet başarılı özellikle 2.bölümdeki SPOILER:Suya dalıp su altındaki mabedi bulma çok çok güzel olmuş bence.
Klasik Tomb Raider temasından şaşmayıp oyuna çeşitli yenilikler eklenmiş.Oyun benim beklentilerimi karşıladı diyebilirim
Oyun şimdiye kadarki en iyi tomb raider oyunu desem haksız sayılmam. Ben gerçekten çok beğendim. PS1'de oynadığımız tomb raider oyunlarına geri dönmüşler ve yeni nesil grafiklerlede çok tatlı olmuş. Ayrıca Lara gayet seksi bu sefer:)
Oyun gayet güzel. İki bölüm ilerledim dün gece. Grafikler hoş. Marak uyandırıyor manzaralar. Fakat bazen Lara taşa toprağa ortalıktaki materyallere kötü takılıyor ve olduğu yerde çakılıyor ilerlemiyor saçmalıyor. Bunun dışında tekme tokat dalma olayı biraz yavan olmuş. Adamlarda silah zerzevat var ben üçünün dördünün arasına rahatça girip tekmeyle haklayabiliyorum adamlar bazen resmen elinde tüfekle öylece bakıyor bekliyor. Bu olay beni biraz soğuttu. Mesela gemiye çıktığımız yerde gemi üzerindeki konteynerlerden çoğuna rahatça tırmanabileceği halde (yükseklik açısından diyorum) zıpladığımızda tutunmuyor. Öyle ki zıpladığında rahatlıkla yetişebiliyor hatta zıpladığı yerin boyunu rahatlıkla aşıyor ama tutunmuyor. Ama ne hikmettir aynı şekil aynı görsellikteki başka bir konteynera tutunuyor. Bu gibi garip tuhaf şeyleri saymazsak oynanası bir oyun. PDA olayı iyi. Harita daha iyi olabilirdi. Xbox altında çok daha deli olabilirdi bu oyun. Çok kasmamışlar yapımcılar. Oyun genel olarak özlenen seviyede ama çok daha iyi olabilirdi.
Arkadaşlar peki bulmacalar nasıl oyunda zormu inşallah zordur
quote:
Orjinalden alıntı: suÇ
Arkadaşlar peki bulmacalar nasıl oyunda zormu inşallah zordur
Zor da var kolay da.
Oyunun büyük fanı olmama rağmen henüz çekmedim bile.Sevmeme rağmen korkuyorum bu seriden ya bazı yerleri çok karışık ve zor oluyo.Günlerce uğraştırıyo
demosundaki o grafikleri görünce hiç iştahım kalmadı aslında almak oynamak istedigim oyunlardan ama pek hoşuma gitmedi açıkcası yada demoda bir problemmi var anlamadım gittim.
millet grafikleri iyi diyo ama öyle durmuyo hiç
yarın başlıyorum iki günde bitiririm inşallah ama tomb raider serilerinden en çok beni zorlayan mısırda geçen tom raider5 di tam bir ay uğraşdım en sonunda bitirmiştim oyunu...
quote:
yarın başlıyorum iki günde bitiririm inşallah ama tomb raider serilerinden en çok beni zorlayan mısırda geçen tom raider5 di tam bir ay uğraşdım en sonunda bitirmiştim oyunu...
Akrepler falan vardı değil mi?Babamda çok uğraşmıştı orda.
arkadaşlar bölüm adının hatırlamıyorum ama motorsikletle gittiğimiz bir yerde 3 adet yuvarlak dişli var içiçe geçmiş,yuvarlak dişlilerin üzerinde de işaret noktaları var,işaretleri yerleri aynı yere getirince işlem tamam,ama aynısından karşı tarafta var onu yapamadım,dişliler dönmüyor
nasıl geçicez orayı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Jr.MaD
quote:
Aynen akrepler çok uğraştırmıştı baban da benim gibi bulmacalı oyunları seviyormuş demek
arkadaslar oyun gayet iyi hiç değilse biraz ugrastırıyo...oyalanıyosun ve grafiklerde dendiği gibi kötü deil
quote:
quote:
quote:
Aynen akrepler çok uğraştırmıştı baban da benim gibi bulmacalı oyunları seviyormuş demek
Öyle ya.Bi Tomb Raider birde Fifa sever.Ama son 3 oyununu oynamadı çok yoğun iş,güç.Ben bitirdim onlarıda.Ama babam 5 yada 6 tane Tomb Raider oyununu hilesiz ve yardım almadan tek başına bitirdi .Bazı yerlerde 1 hafta uğraştığımızı bilirim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Öyle ya.Bi Tomb Raider birde Fifa sever.Ama son 3 oyununu oynamadı çok yoğun iş,güç.Ben bitirdim onlarıda.Ama babam 5 yada 6 tane Tomb Raider oyununu hilesiz ve yardım almadan tek başına bitirdi .Bazı yerlerde 1 hafta uğraştığımızı bilirim.
Helal olsun babana ozaman ben hile yapmadım ama yardım almıştım öle bitirmiştim..