Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni ayrıntılar geldi arkadaşlar.

Tomb Raider Underworld için yeni bilgiler her hafta farklı bir oyun dergisi ile geliyor. Bu hafta ise "PlayMania" dergisi ile boy gösteren oyun, yeni ekran görüntüleri ve göze çarpan farklı detaylar içeriyor. Derginin yaptığı bazı açıklamalara göre, Lara kaybettiği annesinin peşinden onu bulmak için arayışlarını sürdüreceği Avalon'a, bir gemi ile hareket edeceği, İskandinav mitolojisinde adı geçen en güçlü tanrı "Thor"un çekicinin peşine düşeceği (Mjöllnir), onu kullanarak bazı ipuçlarına ulaşacağı ve Akdeniz'in suları da dahil, Tayland, Meksika, Antarktika gibi yerleri de ziyaret edeceği gelen bilgiler arasında. Hatta; Amanda, Ruthland ve Natla'nın da bu işte peşimizi bırakmayacağından da bahsediliyor. Bunun dışında Lara'nın silahlarının çeşitlilik gösterdiği ve klasik hareketlerinin yanına bir çok yeni hareket eklendiği belirtiliyor. İşin en heyecanlı kısmı ise karşımıza çıkan bulmacaların çok karışık olacağı ve çözmek için çok farklı yollara başvurulabileceğinden de söz ediliyor.

Yeni resimler için,

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=16269

• bir flare yak!! 1 adım ileri, 1 adım geri, 1 tam sağa dönüş, 1 tam sola dönüş.. ileri zıpla bölüm geç... geri zıpla tüm silahlar.. vay la!! özledim tombraider ı !!! çıksada tadından

yenmez
  • Oyunun kapak resmi belli oldu harika ya Lara her zamanki gibi çekici
     Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 23 Haziran 2008; 20:21:48 >

• son oyunu çok sıkıcıydı

buda sanırm öle olur
  • Zevkler tartışılmaz ama,bu oyunda sıkıcı diyorsan hangi oyunları beğendiğini merak ettim
  • Bu oyundan görüntüler gerçekten çok etkileyici. İnşallah uzun soluklu bir oyun olur. Bu tomb raider a benzeyen konusu ve oynanışı yönünden başka oyun var mı arkadaşlar?
  • lara ölmez!!!
  • Bende çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum serinin üç ve beşincisi pek hoşuma gitmemişti Bu çok güzele benziyor
  • Valla ben her haline hayranım. Bir an önce gelsede oynasak şunu yaw... Bulmacaları inanılmaz merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredycrouger

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Lara'nın değişimi...

Değişmeyen bir şey var Pardon iki

bende aynısını söyleyecektim

2.sinde niye zenci

• Yeni resimler geldi... Bu ahtapot baya uğraştıracak anlaşılan...

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=53571
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Yeni resimler geldi... Bu ahtapot baya uğraştıracak anlaşılan...

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=53571

Kocaman da yapmışlar yaratığı ama büyük ihtimalle biraz ateş ettikten sonra bize saldırmaz, durur, o sırada vurduğumuzda canı çok azalır, genelde böyle oluyor...

Ayrıca sualtındaki görüntülerin hepsinde elinde silah var, köpekbalığı falan öldürebiliriz belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Temmuz 2008; 15:32:43 >

• O dev Ahtapotu öldürmek dediğin kadarda basit olamaz bence
    Son resimlerde kafasının üstünde diken diken çıkıntıları olan bir zımbırtı var büyük ihtimalle onu kafasına geciricez
    Bir video yayınlasalar iyi olacak ekran görüntüleri kesmiyor beni artık.
  • Muhtemelen ilk Boss Ahtapot olacak. Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla hem ahtapota ateş edip hemde çevredeki kolları indirip, heykelin kolları arasındaki yolu çıkarcaz ve son olarak ortadaki dikenli yapıyı ahtapotun başına düşürcez...
  • Hayatımda hiç tomb raider oyunu oynamadım.Bunu oynayabilirmiyim??Yani diğer oyunlarla bağlantılımıdı?
  • 2. resimde Lego Tom Raider gibi gülmüş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.