Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

Hayatımda hiç tomb raider oyunu oynamadım.Bunu oynayabilirmiyim??Yani diğer oyunlarla bağlantılımıdı?

Bu oyun Legend'in devamı olarak yapılıyor. ilk önce Legend'i oynamalısın.
    Veya ilk Tombraider'in 10 yılı şerefine yapılan Anniversary ile başlayabilirsin. karar senin.
  • @feriox
    @Pir

Olsun, öyle olsa da, uğraşsak da geçeceğiz nasıl olsa. Kesinlikle bitireceğim oyunlardan biri zira...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

@feriox
    @Pir

Olsun, öyle olsa da, uğraşsak da geçeceğiz nasıl olsa. Kesinlikle bitireceğim oyunlardan biri zira...

Hoş geldin hunterAvatarına hastayımmmOyuna gelirsek,bence sıkıcı...Filmleri aksiyon dolu ancak oyunları bana göre bomboş bir dünya.

• quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

@feriox
    @Pir

Hoş geldin hunterAvatarına hastayımmmOyuna gelirsek,bence sıkıcı...Filmleri aksiyon dolu ancak oyunları bana göre bomboş bir dünya.

Sen de hoşgeldin. Oyun bence sıkıcı değil de, zevk meselesi sonuçta.

• quote:

Orjinalden alıntı: merlininkazani.com

Tomb Raider: Underworld'un çıkış tarihi açıklandı

Crystal Dynamics tarafından PC, PS3, Xbox 360, Wii, NDS ve PS2 platformları için geliştirilen aksiyon oyunu Tomb Raider: Underworld'ün çıkış tarihi açıklandı. Oyun Tomb Raider: Legend'ın kaldığı noktadan hikayeyi devam ettirecek. Ayrıca geliştirilmiş grafiklere ve oynanışa sahip olacak Tomb Raider: Underworld 21 Kasım'da piyasada olacak.
  • Sağol hocam hemen bakayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

E3 videosu geldi...

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14021

Çok iyi.
  • İlk oyunundan beri şu oyuna bi' ısınamadım nedense
  • Ne videoymuş ya yüklenmedi hala, yarısına kadaz izledim gördüğüm kadarı ile mükemmel.
    Su altı görüntülerine hasta oldum hava kabarcıklarını bile yapmış adamlar
  • lara şarap gibi,yıllandıkça güzelleşiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

lara şarap gibi,yıllandıkça güzelleşiyor

• Yeni videolar geldi arkadaşlar, ilk video çok hoş...

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14052
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Way lanet olsun bi anasının kaybolmadıı kaldıydı.

Sıkıntı verdi artık tomb rider. (filmleri hariç )

Ama hiç belli olmas Belki Süper bi oyunlada karşı karşıya kalabilirz.

Hiç bir şey ilk oynadığımız Tomb Rider gibi sarmadı. Bir de Duke Nukem vardı

• Bu karı kafayı üşütmüş kendi evini ateşe verdi deli karı ee canavarlarla filan uğraşırsa o kadar olucağı budur...
  • işalla anniversary deki gibi iplerle geçişlerin olduğu bölüm olmaz.bıçaklar kesiyodu ipi.sonra taaa en baştan yukarı çıkıyodun.sırf o bçlüm yüzünden bıraktım oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frozennn

işalla anniversary deki gibi iplerle geçişlerin olduğu bölüm olmaz.bıçaklar kesiyodu ipi.sonra taaa en baştan yukarı çıkıyodun.sırf o bçlüm yüzünden bıraktım oyunu.

orası beni de çok uğraştırdı sonra anladım ki orada yukarı çıkmak için ip şart değil. havuza devam edip, o "yukarı"ya sıfırdan geldiğin yolu yeniden takip ederek ulaşabilirdin.
  • LARA COFT'UN YENİ YÜZÜ

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Eidos Interactive yaptığı açıklama ile Crystal Dynamics tarafından PC, PS3, Xbox 360, Wii, NDS ve PS2 platformları için geliştirilen aksiyon oyunu Tomb Raider: Underworld'ün tanıtım filmlerinde ve reklam kampanyalarında Lara Croft'u Alison Carroll'ın canlandıracağını duyurdu (Tomb Raider: Legend ve Tomb Raider: Anniversary oyunlarında Lara'yı bir firmada satış sorumlusu olarak çalışan Karima Adebibe canlandırmıştı).

Carroll, 23 yaşında ve profesyonel bir jimnastikçi, hatta bazı turnuvalarda ülkesi İngiltere'yi bile temsil etti. Zaman zaman küçük yaştaki jimnastikçiler için antrenörlük de yapıyor. Bunun yanında sıkı bir Lara Croft ve Tomb Raider hayranı olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

TrGamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 12 Ağustos 2008; 12:18:52 >

• Erkek adam avrat oyunu oynamaz erkek adam avratı yönetmemeli çok saçma buKadının yönetildiği oyunlara
  •  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

hiç fena değil

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.